FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Štilić, Mekić i Boljević na terenu... Krpić izvodi penal. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Krpic i penal
Znaci 100% bio siguran da masi
Lik je drvosjeca
Znaci 100% bio siguran da masi
Lik je drvosjeca
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trebao se tjerati kad je vezao tri poraza u nizu (Zvijezda, Zrinjski, Velez) . Tad je vec bilo jasno kakva je to kurchina od trenera i da se treba tjerati. Sad nas je zakucao za dno i sad je mozda vec i kasnomuharemovicdzelo je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:56Ako izgubimo, Bruno treba da krene put Splita, direktno sa stadiona, nema se šta čekati.

S Al Jabberom na terenu mi bismo dosad imali minimalno 3 boda više u ovom proljetnom dijelu.
- Laznadevetka
- Kontakt:
Ekstremno loše postavljeno, loši smo u širini, tranziciji, izgledamo amaterski. Nije mi jasno zašto Stilic ne puca penal, frajer sa 45 godina će zabiti 8/10. Krpić van forme, nema šta, dobar za tekme gdje se treba preorati, potući se i slično, ali na ziceru ko da je ograjisao. Dvije izmjene u širinu mogu riješiti ovo lako. Poluvrijeme za zaborav.
- BiHSportman
- Kontakt:
Da li treba 5. kola prije kraja otjerati trenera, da sami sebi zabijemo zadnji ekser u kovčeg? Treba Akrapovića ostaviti, a slijedeće sezone dovesti nove fudbalere i otjerati Bekrića. Danas nam je velika šansa da se odvojimo na 3. boda od Tuzle. Hajde Željo.
Zadnja izmjena: BiHSportman, dana/u 19 apr 2024, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
1921!
-
- Kontakt:
Svasta sam vidio u ovoj ligi, ali da neko drugi puca penal kad imas Stilica na terenu...
Volio bih vidjeti Al Jabera u igri, ali nazalost vece su sanse da ja zaigram nego on. Gdje su degeni koji tvrde da smo zavrsili utakmicu?
Volio bih vidjeti Al Jabera u igri, ali nazalost vece su sanse da ja zaigram nego on. Gdje su degeni koji tvrde da smo zavrsili utakmicu?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ma ne moze Jaber na ovom terenu, oranica ne moze se dva pasa sastaviti ovdje.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:05Svasta sam vidio u ovoj ligi, ali da neko drugi puca penal kad imas Stilica na terenu...
Fk Željezničar.
**** me svak ako nas neko namjerno netjera u drugu ligu jer ovo je nemoguce da krampa puca penal,da neigra Aldjaber da nemjenja nista.Sta je sa Radovcem.I kazu Osim ovo ono.Pa on bi ovo isamaro na poluvremenu.
E gledaj Boljevicu centarsuteva
kakav jadnik.

- Meraak1921
- Kontakt:
Jel moguce Boljevic faul na 30m frajer ne moze do 16terca da dobaci? Yebem ti fudbal ti yebem
-
- Kontakt:
Ljudi meni ovdje nesto smrdi majke mi. Ne znam ko je gori, kurcobolja igraca ili Bruno na klupi koji samo gleda i suti
Pravi kladioničari su igrali na PosušjeGrbavica786 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:09Ljudi meni ovdje nesto smrdi majke mi. Ne znam ko je gori, kurcobolja igraca ili Bruno na klupi koji samo gleda i suti
Jer si JEDAN JEDINI...........
- MocMahale444
Boljevic je gori i od Drlje. Mars papak jedan.
Radinovic katastrofa
Krpic a sta reci mui tai. Idi kod aze kamikaze pa majmunisi.
Bruno dronjak sta je ovo bem te zvaljava.
Radinovic katastrofa
Krpic a sta reci mui tai. Idi kod aze kamikaze pa majmunisi.
Bruno dronjak sta je ovo bem te zvaljava.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ma sta ce smrdit drug, od pocetka sezone je ovako. Pad nakon Borca od kojeg se nikad nismo oporavili.Grbavica786 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:09Ljudi meni ovdje nesto smrdi majke mi. Ne znam ko je gori, kurcobolja igraca ili Bruno na klupi koji samo gleda i suti
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
E cuj Drljo boze sacuvaj. Mozda Hulahopka okrene utakmicu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Pa bolan Bruno, imas igraca vise od 16 minute i i dalje gubis
kako te nije stid ove igre jbm ti pleme bezobrazno.
Razvuci igru, rasiri malo, jel to toliko tesko objasniti igracima.

Razvuci igru, rasiri malo, jel to toliko tesko objasniti igracima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.