FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 02 apr 2014, 14:19

Raul_64 je napisao/la:
Inace, ovo je sistematsko satiranje Barce....neki dušmanin se opasno navalio na kosti i ne umara se :o ....i pazi ti odluke molim te, samo se Barca (od svih mogucih klubova) banuje od transfera :oops: :shock:
kakva svinjarija
Jesi vidio ala je Pero mocan , dopizdilo mu je
udara ispod pojasa i ce udarati jos

pa pa paranoja :opaopa:
:clap: samo gdje ti nađe da sam ja pomenuo Peru uopšte :shock:

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 apr 2014, 14:22

Jadni vi kad vam se sad @rerna navali na kosti sa kupovinom stopera :cry:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 apr 2014, 14:22

let3 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
Inace, ovo je sistematsko satiranje Barce....neki dušmanin se opasno navalio na kosti i ne umara se :o ....i pazi ti odluke molim te, samo se Barca (od svih mogucih klubova) banuje od transfera :oops: :shock:
kakva svinjarija

:clap: samo gdje ti nađe da sam ja pomenuo Peru uopšte :shock:

Come on :stop:
rek´o sam ono sto obojica mislimo :tralala:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 apr 2014, 14:25

ne znam ja šta ti misliš, ti ne znaš šta ja mislim, nismo citaci misli....a saznat ce se ubrzo ko stoji iza ovog dušmanluka zvanog "anonimna prijava".

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 apr 2014, 14:28

let3 je napisao/la:ne znam ja šta ti misliš, ti ne znaš šta ja mislim, nismo citaci misli....a saznat ce ubrzo se ko stoji iza ovog dušmanluka zvanog "anonimna prijava".
Zar je bitno ?
Kao kod slucaja Neymar ?! , ako nesto nije bilo po propisima > sankciju treba snositi <

I kao sto niko ne brani barceloni da podnese "anonimnu prijavu" protiv nekog , ako ima osnovane sumnje za neke malverzacije.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 apr 2014, 14:30

let3 je napisao/la:ne znam ja šta ti misliš, ti ne znaš šta ja mislim, nismo citaci misli....a saznat ce se ubrzo ko stoji iza ovog dušmanluka zvanog "anonimna prijava".
Đordi Kases dakako. Falangist filtriran u vase redove.

Ko god brani ovu Barcinu politiku je moralna nula jer samim tim podrzava nemoral, korupciju i ostale nelegalne oblike trgovanja.
Treba im udarit jos dvije godine kazne jer je ovo sto su do sada pravili nelegalna trgovina ljudima, maloljetnim. Koji je to moralni podljudski talog :puke:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 apr 2014, 14:34

Raul_64 je napisao/la:
let3 je napisao/la:ne znam ja šta ti misliš, ti ne znaš šta ja mislim, nismo citaci misli....a saznat ce ubrzo se ko stoji iza ovog dušmanluka zvanog "anonimna prijava".
Zar je bitno ?
Kao kod slucaja Neymar ?! , ako nesto nije bilo po propisima > sankciju treba snositi <

I kao sto niko ne brani barceloni da podnese "anonimnu prijavu" protiv nekog , ako ima osnovane sumnje za neke malverzacije.
ma nemoj....Barcu boli spolovilo kako Real, Valencija, Elche, PSV, Borac BL i bilo ko drugi - prave transfere, je li bilo žita ispod stola ili nije, nikad nije podnosila "anonimne prijave" i spuštala se na taj nivo....što ne znaci da nece poslije ovog dušmanluka, cisto da i drugi vide kako ide to mucko udaranje u anonimnosti.

Rick, dobro je ;) smiri doživljaje, miran budi i ne divljaj odmah sa tim etiketiranjem ala Paja....a vidim da si horan da istresaš drek po ovoj svetoj temi.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 apr 2014, 14:39

let3 je napisao/la:Barcu boli spolovilo kako Real, Valencija, Elche, PSV, Borac BL i bilo ko drugi - prave transfere, je li bilo žita ispod stola ili nije, nikad nije podnosila "anonimne prijave"
Vidis , kad ukljucis ovakve a prior sudove kao ovaj , a koji ne mozes dokazati
diskusija postane manje vise besmislena.

A ono sto se moze dokazati , su ocigledno "pogresna tumacenja" pravila od strane predstavnika pravnog bića.
Za koje vidimo , imamo odgovarajuce sanckije.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 apr 2014, 14:40

Pobit ce se ovo zalbom na CAS-u kao sto je Chelsea uradio. Mislim, ocito su nesto syebali, ali prevelika kazna je to za Barcelonu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 apr 2014, 14:42

slika

Florentino Perez i glavni tajnik FIFA-e Jerome Valcke. Jako zanimljiva slika.

"FIFA je pokrenula istragu Barcelone po zahtjevu dva anonimna tužitelja. Prema određenim informacijama, koje nisu provjerene i vjerovatno spadaju u puka nagađanja, dva anonimna tužitelja su Real Madrid i Valencia."

ma saznat ce se i to, lakapo samo....onda promjeniti kurs i okrenuti politiku prema takvima.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 02 apr 2014, 14:43

Lillard je napisao/la:Pobit ce se ovo zalbom na CAS-u kao sto je Chelsea uradio. Mislim, ocito su nesto syebali, ali prevelika kazna je to za Barcelonu.
Sankcija je ista kao u Chelseja, ali su razlozi drugi.

Barca je optuzena za 10 transfera, dok Chelsea za 1!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 02 apr 2014, 14:44

Neka neka, sve se vraca sve se placa. :tralala:

Štoper neki a ? :P
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 apr 2014, 14:46

let3 je napisao/la:Rick, dobro je ;) smiri doživljaje, miran budi i ne divljaj odmah sa tim etiketiranjem ala Paja....a vidim da si horan da istresaš drek po ovoj svetoj temi.
Neka, pusti. Nisam petnes' dana, moram malo.

A ta dole slika koju si postavio je jednako relevantna kao i ova:
slika
:mrgreen:

Zapravo, ne znam koji kurrac imate srat na tog Valckea. Pobijte tacke optuznice koji vas terete za trgovinu ljudma, nemojte napadat Valckea licno. Nije on kriv za sva ova sranja u koju su vas uvukli Laporta i Roselj.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 apr 2014, 14:50

Ozren je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Pobit ce se ovo zalbom na CAS-u kao sto je Chelsea uradio. Mislim, ocito su nesto syebali, ali prevelika kazna je to za Barcelonu.
Sankcija je ista kao u Chelseja, ali su razlozi drugi.

Barca je optuzena za 10 transfera, dok Chelsea za 1!
Bas si siguran da je 10 transfera? :lol:

Vidjet ces uostalom, nema sanse da ova odluka opstane.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 apr 2014, 14:52

Raul_64 je napisao/la:
kakva svinjarija

Da je mocan napokon bi osvojili LP a ne bi bili treci na tabeli u ligi. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 apr 2014, 14:53

bparena je napisao/la:Da je mocan napokon bi osvojili LP a ne bi bili treci na tabeli u ligi. :D
Sta kontas koga cete kupit za stopera i golmana ovog ljeta?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 02 apr 2014, 14:54

:lol: :clap:
Ja te volim, volim Željo..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 apr 2014, 14:55

RickBlaine je napisao/la:
let3 je napisao/la:Rick, dobro je ;) smiri doživljaje, miran budi i ne divljaj odmah sa tim etiketiranjem ala Paja....a vidim da si horan da istresaš drek po ovoj svetoj temi.
Neka, pusti. Nisam petnes' dana, moram malo.

A ta dole slika koju si postavio je jednako relevantna kao i ova:
slika
:mrgreen:

Zapravo, ne znam koji kurrac imate srat na tog Valckea. Pobijte tacke optuznice koji vas terete za trgovinu ljudma, nemojte napadat Valckea licno. Nije on kriv za sva ova sranja u koju su vas uvukli Laporta i Roselj.
bla bla bla...trla baba lan, da joj prođe dan

kad budu vas banovali od transfera, onda morališi takvu pricu i glumi advokata FIFE ;) ha ja brate...lako je sad pametovati o najmržem klubu.

i veliš nije ovaj Valcke (koji se sa blaženim osmijehom slika sa Perom) kriv :lol: ma jašta....sad se sjetio banova od transfera i to banuje za vakat Laporte (prije 5 godina)....sad mu nešto prahnulo u 2014 :lol: yebo on svoje pleme urođenicko.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 apr 2014, 14:57, ukupno mijenjano 3 puta.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 apr 2014, 14:56

RickBlaine je napisao/la:
bparena je napisao/la:Da je mocan napokon bi osvojili LP a ne bi bili treci na tabeli u ligi. :D
Sta kontas koga cete kupit za stopera i golmana ovog ljeta?
Ter Stegena i Songa cemo prebaciti na mjesto stopera :opaopa:
Visca el Barça ! Mes que un club !

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 apr 2014, 14:58

Chelsea je kaznu izbjegao tako sto se dogovorio sa Lensom da im plate 1m funti i ovi su povukli optuzbu vezanu za Kakutu. A ako je istina da barca ima 10 takvih transfera onda ne vjerujem da ce doci do dogovra među klubovima.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.