ma niko drug nije reko da ga netreba probati nego netreba pretjerivati kosto radi @zeljovac ponjemu niko u reprezentaciji nevalja samo cocalic valjamelanholicar je napisao/la:Neću ulaziti u razloge mogućih antipatija prema Cocaliću.Ali jednostavno ili nisi dovoljno informisan,ili ne pratiš grčko prvenstvno koje realno nije mnogo slabije od ruskog,a za razliku Bešića malog koji je budućnost Cocalić ne samo da je standardan već je i igrač kola dosta puta,a pri tom igra u osrednjem grčkom klubu,možeš zamislit da igra u jačim tipa PAOK,AEK,Oly,Pana, kakva bi to tek medijska pažnja bila i bio bi još veće ime. Ne kažem ni ja da je Cocalić bosanski Mascherano ali jednostavno zašto ne dati šansu ne probati ga jer Rahimić je pred zalaskom karijere,a nažalost mi nismo fudbalski brazilci da na svakoj poljani imamo po jednog destabilizatora protivničke igre.a tebi je pametnije da sakupis para s familijom i da platite savezu da zaigra cocalic za reprezentaciju jer drugacije nece nikad zaigrat posto nema kvalitet za reprezentacije
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Kako bih samo volio da takvima Bog udahne malo mozga pa da na tren shvate koliko se ofiraju. Vidi ti potpisa, traumo!hrk je napisao/la: a tebi je pametnije da sakupis para s familijom i da platite savezu da zaigra cocalic za reprezentaciju jer drugacije nece nikad zaigrat posto nema kvalitet za reprezentacije

NANOSIMO TRAUME!

P.S. Slovarica, pa bukvar.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kad ivica osim bude vodio reprezentaciju e tad ce ti i cocalic zaigrat a to znaci nikadŽeljovac je napisao/la:Kako bih samo volio da takvima Bog udahne malo mozga pa da na tren shvate koliko se ofiraju. Vidi ti potpisa, traumo!hrk je napisao/la: a tebi je pametnije da sakupis para s familijom i da platite savezu da zaigra cocalic za reprezentaciju jer drugacije nece nikad zaigrat posto nema kvalitet za reprezentacijeSve nešto protiv Želje. Ne znam za koga navijaš, ali vidim PROTIV koga navijaš. Nema šta od provokatorstva nisi stavljao u potpise.
NANOSIMO TRAUME!
P.S. Slovarica, pa bukvar.

Ma najjače je kad im vidiš potpise. Masovna pojava anti-ŽELJO parola. Odmah znaš da je golema patnja, kakve samo giganti nanose!Esii TM87 je napisao/la:Juce saban danas hrk-ljus pa dokle Zeljovac![]()

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ako ti se nesvidja reprezentacija zasto po citav dan visis na ovoj temi idi na neki grcki forum pa tamo dizi cocalica u nebesa a ne ovdje jer on ne pripada ovoj temi nije reprezentativac...........a to da mrzim zelju ne mrzim ovo u potpisu je zajebancija nemam razloga da ga mrzim to je bosanski klubŽeljovac je napisao/la:Ma najjače je kad im vidiš potpise. Masovna pojava anti-ŽELJO parola. Odmah znaš da je golema patnja, kakve samo giganti nanose!Esii TM87 je napisao/la:Juce saban danas hrk-ljus pa dokle Zeljovac![]()
Dobro si, hrkljuše, neće Ivica nikad spasti na to da preuzima ovu čobansku prčiju od reprezentacije, kakvom su je lopovčine napravile
Zanima me jeli Nadarevic bio povrijedjen pa je otkazao put u Atlantu?
1921-2011
...meni se cini da je imao problema s dokumentima...Esii TM87 je napisao/la:Zanima me jeli Nadarevic bio povrijedjen pa je otkazao put u Atlantu?
- Goalgetter
- Kontakt:
Jeste. Jos nemoze trenirati sa svojim klubom zbog povrede koljena.Esii TM87 je napisao/la:Zanima me jeli Nadarevic bio povrijedjen pa je otkazao put u Atlantu?
Danas je Nadarevic igrao od pocetka za Eskisehir
evo i Jahic od pocetka protiv Panathinaikos
evo i Jahic od pocetka protiv Panathinaikos
Zadnja izmjena: santos, dana/u 13 feb 2011, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Goalgetter je napisao/la:Jeste. Jos nemoze trenirati sa svojim klubom zbog povrede koljena.Esii TM87 je napisao/la:Zanima me jeli Nadarevic bio povrijedjen pa je otkazao put u Atlantu?

Danas odigrao 90.min protiv Burse

1921-2011
Jahic od prve min na desnom boku protiv Panatinaikosa,gube 1-0 poluvrijeme 

1921-2011
Mislim da su bili neki problemi oko pasosa,spomenuo je komentator za vrijeme utakmiceEsii TM87 je napisao/la:Zanima me jeli Nadarevic bio povrijedjen pa je otkazao put u Atlantu?
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Željovac je napisao/la:Ma najjače je kad im vidiš potpise. Masovna pojava anti-ŽELJO parola. Odmah znaš da je golema patnja, kakve samo giganti nanose!Esii TM87 je napisao/la:Juce saban danas hrk-ljus pa dokle Zeljovac![]()
Dobro si, hrkljuše, neće Ivica nikad spasti na to da preuzima ovu čobansku prčiju od reprezentacije, kakvom su je lopovčine napravile
Druze, pripazi malo na rijecnik. Ipak ovdje vrijedjas drzavnu reprezentaciju. Kakva god da je, trebao bi je podrzat'
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemoj patetike, sviju ti. Ni Papac neće da igra, jer je sve to smijurija, koja će se suspenzijom izgleda i završit. Mi bi svi volili da je to jedna ozbiljna reprezentacija i momcima koji igraju se uglavnom nema šta prigovorit. Ali to je sve na lopovskim temeljima i odvratno je, htio to sebi neko priznati ili ne. Munib i Suljo imaju nekakve funkcije, a zajedno ne mogu prostu rečenicu sastavitAdinjo je napisao/la:Druze, pripazi malo na rijecnik. Ipak ovdje vrijedjas drzavnu reprezentaciju. Kakva god da je, trebao bi je podrzat'Željovac je napisao/la:Ma najjače je kad im vidiš potpise. Masovna pojava anti-ŽELJO parola. Odmah znaš da je golema patnja, kakve samo giganti nanose!Esii TM87 je napisao/la:Juce saban danas hrk-ljus pa dokle Zeljovac![]()

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
kako vam ovo ne dosadi 

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Aek primio 3 gola od Panathinaikosa. Vjerovatno će Pape to vidjeti na livescore.com pa će shvatiti kako je Jahić bio najgori na terenu, te je sam bio zaslužan za sva 3 gola domaćina. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja na ludjeg modertora nisam jos naletioMonolog je napisao/la:Aek primio 3 gola od Panathinaikosa. Vjerovatno će Pape to vidjeti na livescore.com pa će shvatiti kako je Jahić bio najgori na terenu, te je sam bio zaslužan za sva 3 gola domaćina.

Monolog je napisao/la:Aek primio 3 gola od Panathinaikosa. Vjerovatno će Pape to vidjeti na livescore.com pa će shvatiti kako je Jahić bio najgori na terenu, te je sam bio zaslužan za sva 3 gola domaćina.
Odigrao Sanel svih 90 minuta na poziciji desnog beka. Fakat šteta što se to ne može vidjet na livescore

Neko je Safetu to stavio na home page, a na zna ukucat novu adresu.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, lol89, napapijri1987, UtdBiH21 i 64 gosta.