Kako neće? Ostati će s klubom i raditi s njihovim trenerima, neće ići na odmor negdje.dubrovnik je napisao/la: A zasto se ne moze izvrnuti logika da je Hajrovic izjavio ono Spanjolcima kada je saznao da nije u igri?
Izostavljanje iz reprezentacije mu nece pomoci u dalnjoj karijeri to je sigurno.
Ako si ti u pravu vezano za odbijanje opet je Mesa pogrijesio. Trebao mu je zahvaliti na odbijanju i reci mu da nema vise potrebe za njegovim angazmanom dok je on selektor. Osobno mislim da je prvi slucaj u pitanju jer nije samo Hajrovic out za slijedece utakmice.
I ne znam što bi uradio to da ga otpiše iz reprezentacije dok je on selektor. Mali smo i svaki igrač nam vrijedi, Hajrović mu je rekao da se želi posvestiti klubu trenutno, Meša zna da je svejedno sad Hajrović za qurac i da ga ne bi ubacivao tako da je podržao tu njegovu odluku da bi smirio javnost i to je to. Ne mogu da vjerujem da se stvarno treba objašnjavati šta se desilo i kako vas ima dosta koji bukvalno shvatate Mešino 'dogovorio sam se s Hajrovićem da ne igra'. Jest se dogovorio al kad je ovaj već odbio poziv