AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 22 maj 2011, 16:07

Zamislite ovo :oops:

----------------------Abbiati------------------------
-----Abate-----Mexes-----T.Silva-----Taiwo-----
-------Prince-----Van Bommel-----Hamsik-------
-----------------------Ganso------------------------
-----------------Pato---------Ibra---------------

Gdje bi nam bio krajj :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 22 maj 2011, 17:37

Udinese - Milan, najvjerovatnije formacije ...
http://acmilan-2011.****/2011/0 ... ajava.html
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 maj 2011, 17:39

Daj ba da mi Bommel igra ili pored Neste da mi Mexes igra, ma nema veze to ..
Nesta je svoje završio, sljedeće sezone će samo prvi dio sezone igrati na svom nivou, ostalo preuzima Mexes ;) a koga bi ti to umjesto Bommela ??? Pa da nije bilo njega pitaj Boga da li bi mi osvojili ovo ... Ko bi krpio onakav vezni red, Ambrosini bio više povrijeđen, Flamini je odigrao solidno sezonu ali daleko ispod Bommelovog nivoa ... Gattuso također će biti kao Nesta ! po meni je Bommel bolji i od Gattusa,Seedorfa i Ambrosinija trenutno !

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 maj 2011, 17:54

jasmin256 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la: i sta sad nakon umivanja :roll: :roll: ustvari dos'o sam sebi. kraj vam je u 1/8 finala. :mrgreen:
S ovakvim ljudima ne vrijedi diskutovati jer im mozak radi na principu mržnje ... al hajd zna lik ;)
:roll: :roll: :roll: :roll: ne mrzim milan, niti ikoga na ovom svijetu. samo su mi neki manje dragi od drugih. naravno da sa onim sastavom ne bi daleko dogurali. ganso da bude vodja ekipe, a nema iskustva. ibri je forma u silaznoj putanji, a da ne govorim kako ekipa za koju on igra ne osvaja LP.
Kaka i Messi su sigruno imali iskustva od po 50 godina kad su svoje timove predvodili do LP ... Hamšik i Ganso su dva mlada igrača koji za par godina mogu biti među Top 10-15 vezista svijeta ... Boateng i Hamšik posjeduju snagu i brzinu koja je je potrebna u veznom redu, dok je Bommel jedan od iskusnih ... tandem Pato i Ibra mogu praviti dar-mar manjim klubovima i Seriji A, a rastom i razvijanjem Gansa i Pata bili bi među 3 konkurenta za LP ...
a nisam nigdje napisao da odma možemo derati bulje, trebalo bi vremena da se ta ekipa uigra i razvije(Pato,Ganso,Hamsik) Njih 3 bi činili sjajan tandem u "najboljim godinama" (24-25-26) sa ovom ekipom sljedeće sezone smo 100% osigurali odbranu titule u Ligi Prvaka si bio upravu za sljedeću sezonu, ali za par godina bi bilo promjena,razvijanja i ostalog ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 maj 2011, 18:08

robovi88 je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:dovedi neku iz bliznje familije, pa da ja nju izjebem. ;) sta cu vam ja kad nemate ekipu koja se moze nositi sa ekipama poput: barcelone, chelsea, man utd, liverpula, reala, totenhema, man city, valencie, arsenala, bayerna, lyona............
BOLDANI :oops:

Haj momak idi vidi imal me tamo na Diskusijama gdje ti i jeste mjesto, jer očigledno nemaš pojma o fudbalu niti se zna za koga navijaš ;)

Post ti je prijavljen adminu ;)
Boldo bi ti i Tottenhama, ali te razuvjerio.. Izgleda trebaju i ostali :D
Iskreno sa onom gore ekipom nemate sta puno traziti u evropi.. Van Bommel je svoje ispucao, Ganso i Hamsik trebaju prvo da se adaptiraju pa onda da se moze uzdat uz njih.. Dalje , znaju svi kako krasno saradjuju Ibra i Pato.. Sa Princom u evropu :D, i na kraju ekipa bez dobrih bekova slabo sta moze uradit protiv jacih ekipa,uostalom golman vam nije cemu..

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 maj 2011, 20:21

Friuli rasprodan

slika
slika

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 maj 2011, 20:22

zvanični sastavi za noćas
UDINESE: Handanovic, Benatia, Zapata, Domizzi, Isla, Pinzi, Inler, Asamoah,Armero, Sanchez, Di Natale.
MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Didac Vilà, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Cassano.

neću moći gledati, eventualno pred kraj da se uključim, al znam da ovdje ima vas par koji sigurno hoćete, napišite koji komentar, naročito kakav je ovaj famozni didac.
inače rezultet nije toliko bitan milanu, a udineseu je LP u pitanju tako da očekujem da milan neće pobjediti 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 maj 2011, 21:49

Igrali smo 1. PV prilično agresivno za jedan tim kojem ne trebaju bodovi ... Abate neprelaziv, Didac Vila solidan ali imao je par grešaka, dobar je u napadu ...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 maj 2011, 22:18

Penal :|

edit :BBBRRAAANNIII AMMMEELLLIIIAAAAA :D 8-) 8-)

Edit 2 : Amelia šta skida to nije humano, skide jedan cist gol iz kornera, odbranio je još 3-4 stopostotne prilike. Inler sutno s 25m lopta pogodi u precku i odbi se od stativu :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 maj 2011, 22:41

Kraj ... igrač utakmice Amelia
uz Ameliu ,Abate i Thiago Silva su večeras bili u našoj ekipi najbolji a za ostale se nezna ko je gori

Didac Vila nije nešto - poput Antoninija, mozda malo bolji

Povreda Pata :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Učinilo mi se da je plako' dok su ga iznosili na nosilima :cry:

Neko bacio sihire na njega i Bog :roll:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 maj 2011, 22:42

uključio se taman kad se pato ozljedio po 54. put u karijeri :roll:
iznijeli ga na nosilima i izgleda mi ozbiljno, mislim da je ruka u pitanju ali nisam siguran.
amelija odbranio zicer iz igre, pa penal pa udine pogode prečku i stativu iz jednog šuta, milan jednu polupriliku robinja i ništa posebno, tog vilu didaca nisam ni vidio kako treba, ništa specijalno uglavnom.
milan sezonu završio sa 24 primljena gola, a odbranu smo još dodatno pojačali 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 maj 2011, 23:36

Pato propušta Copa Americu :o :shock:

Dokle više Bože ??????

http://translate.googleusercontent.com/ ... 66c-4nbxbQ

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 maj 2011, 11:48

Vidim da je igrao Didac na levom beku. Kakav je bio mali?

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 23 maj 2011, 11:57

MaGiCa je napisao/la:Vidim da je igrao Didac na levom beku. Kakav je bio mali?
Onako solidno,nije nista posebno napravio a nije bio niti los uglavnom vidi se da mu treba utakmica da dobije slobode u igri i ako nista bice dobra zamjena naredne sezone.

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 23 maj 2011, 16:38

http://acmilan-2011.****/ ====> Posjetite i glasajte na anketu ...
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 maj 2011, 17:09

Plače mi se :(

Jednostavno nemogu da vjerujem da nas napušta ... Tako je brzo prošlo ovih 10 godina :(

Simply The Best ! El Maestro

[youtube][/youtube]

Sa jučerašnje utakmice, a najgore na kraju klipa kad on i Pippo zagrljeni izlaze sa stadiona i Pirlo se okrene i mahne rukom, kakav trentuak jbt :cry:

[youtube][/youtube]

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 maj 2011, 18:04

Danas je rođendan našoj legendi Daniele Massaru 8-)

____________________________________________________________________________________________________

Lijepe vijesti ... Pato bi se mogao vratiti za 2 sedmice 8-)
http://www.rossoneriblog.com/2011/05/23 ... two-weeks/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2011, 19:20

Ne mogu da vjerujem svojim ocima, dadosmo ga tako lako a nemamo ni adekvatne zamijene. Pa trenutno nam fali barem 3 prava kreativca u ekipi... Svasta.
Andrea majstore, hvala za sve !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 maj 2011, 19:57

Titova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem svojim ocima, dadosmo ga tako lako a nemamo ni adekvatne zamijene. Pa trenutno nam fali barem 3 prava kreativca u ekipi... Svasta.
svjesni su itekako u milanu da je pirla teško nadomjestiti ali sigurno rade na adekvatnoj zamjeni. kako god, milan je napokon dokazao da nakon toliko dugo godina nisu ovisni o pirlu. praktički ovaj scudetto milan je uzeo sa van bommelom kao zadnjim veznim. kad imaš jake napadače poput ibre pata cassana i binha ne moraš ni imati jake kreativce kao rui costa ili kaka da bi dao gol. to prolazi u italiji ali za europu trebat će pojačanja. hamšik pastore ganso ili lamela ko god da dođe bio bi idealno pojačanje ali poznavajući gallianija doći će neko neočekivano pojačanje.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2011, 20:02

baresi#6 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem svojim ocima, dadosmo ga tako lako a nemamo ni adekvatne zamijene. Pa trenutno nam fali barem 3 prava kreativca u ekipi... Svasta.
svjesni su itekako u milanu da je pirla teško nadomjestiti ali sigurno rade na adekvatnoj zamjeni. kako god, milan je napokon dokazao da nakon toliko dugo godina nisu ovisni o pirlu. praktički ovaj scudetto milan je uzeo sa van bommelom kao zadnjim veznim. kad imaš jake napadače poput ibre pata cassana i binha ne moraš ni imati jake kreativce kao rui costa ili kaka da bi dao gol. to prolazi u italiji ali za europu trebat će pojačanja. hamšik pastore ganso ili lamela ko god da dođe bio bi idealno pojačanje ali poznavajući gallianija doći će neko neočekivano pojačanje.

Slazem se, za Europu tesko da mogu sa ovom ekipom izgurati, trebat ce neko skupo pojacanje, po mom misljenju nam fale dva kreativca, jedan extra golman i mozda ljevi bek.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.