NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 24 jun 2014, 21:04

fukarezv je napisao/la:Jel' to onaj sto je dizao tri prsta u Gracanici ? :o :o :o :o :o :o
Da
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2014, 23:11

Cuj sad price uzeo Uros pare od Azmira hahah..pa kao da jedan napadac moze sta promjenit nigdje veze majkemi..lika kovali klanjali mu se sad odjednom izdajnik..nemojte ba tako ljudi mi bi prije vaseg golmana platili a ne jednog napadaca koji more ili ne more dati gol

Sretno Jedinstvu u narednoj sezoni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 jun 2014, 23:59

Taman pomislim rijesili se ovog gerilca a ono :damn: :damn:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 25 jun 2014, 16:27

LloriS je napisao/la:Taman pomislim rijesili se ovog gerilca a ono :damn: :damn:
ma ovaj dijasporac izgleda nema pametnijeg posla nego gleda gdje god se na forumu spomene Sloboda on se ubaci ... glava me zaboli kad vidim njegov komentar :D

kaktus9090
Kontakt:

Post Postao/la kaktus9090 » 25 jun 2014, 17:51

http://www.rtvusk.ba/content/bh-kadeti- ... u-utakmicu" onclick="window.open(this.href);return false; :bih:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 jun 2014, 07:03

Ocekujem da cemo zavrsiti na poziciji 5-8 mjesta. Bez adekvatnih pozicija ne mozemo nista vise, a izgleda nista od njih.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 jun 2014, 13:03

tropic je napisao/la:Ocekujem da cemo zavrsiti na poziciji 5-8 mjesta. Bez adekvatnih pozicija ne mozemo nista vise, a izgleda nista od njih.
Ma kakva sredina mi ili se borimo za opstanak ili za PL al mislim da ce ovo drugo biti ove sezone, ali vidjecemo

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 26 jun 2014, 14:07

**** majku vi Biscani nikad jos niste priznali neki poraz kao realan i jer je neko bio bolji od vas. Ili vas je zaje*ao sudija ili je neko od vasih igraca prodao utakmicu...uvijek neko kriv.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 jun 2014, 15:45

sekretar je napisao/la:**** majku vi Biscani nikad jos niste priznali neki poraz kao realan i jer je neko bio bolji od vas. Ili vas je zaje*ao sudija ili je neko od vasih igraca prodao utakmicu...uvijek neko kriv.
izvini molim te sto nismo imali toliko para koliko i Sloboda da kupujemo sve zivo i da se koristimo onim najpodmuklijim trikovima a to se sve zna u Bihacu sta su uradili ovi iz Tuzle ali samo se vi pojedini pravite englezi,.. pojedini igraci Jedinstva su dobili pare od Azmira da prave kiksove ;) .. necu vise da se raspravljam na tu temu ali daj ne kenjaj,uopste niste bili bolji od nas ali zato ste bili PREMAZANI DO BOLA.. mafijaši jedni i lopovi!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jun 2014, 16:19

a evo vi posteni odma na pocetku namjestali utakmice a nas ebali u Orasju ;) nadam se da cete iducih 10 godina ostati u toj sabaniji ;)
Sloboda Tuzla

deni91
Kontakt:

Post Postao/la deni91 » 26 jun 2014, 16:47

fukaratz je napisao/la:a evo vi posteni odma na pocetku namjestali utakmice a nas ebali u Orasju ;) nadam se da cete iducih 10 godina ostati u toj sabaniji ;)
vraticete se vi ovamo brze neg sto ste usli :)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jun 2014, 16:52

anonymous001 je napisao/la:
sekretar je napisao/la:**** majku vi Biscani nikad jos niste priznali neki poraz kao realan i jer je neko bio bolji od vas. Ili vas je zaje*ao sudija ili je neko od vasih igraca prodao utakmicu...uvijek neko kriv.
izvini molim te sto nismo imali toliko para koliko i Sloboda da kupujemo sve zivo i da se koristimo onim najpodmuklijim trikovima a to se sve zna u Bihacu sta su uradili ovi iz Tuzle ali samo se vi pojedini pravite englezi,.. pojedini igraci Jedinstva su dobili pare od Azmira da prave kiksove ;) .. necu vise da se raspravljam na tu temu ali daj ne kenjaj,uopste niste bili bolji od nas ali zato ste bili PREMAZANI DO BOLA.. mafijaši jedni i lopovi!
tako je anonimni,ja sam uz tebe,seremo parama,i mislimo mi nesto..pa jedinstvo je barca za nas...pokrijmo se usima pored velikog jedinstva..inace,hoceteli moci skupiti prvih 11 :?:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 26 jun 2014, 17:18

Vi ste preposteni,nema sta. Kad ste molili i kumili da vas BRatstvo i Slobode ostave u ligi prije dvije godine,jer niste imali marke,onda se ko misevi poklopite. Kad je doslo vrijeme da to vratite ovim ekipama,ko ih **** onda...ko o cemu ku*ve o postenju. Uvijek bilo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jun 2014, 17:28

anonymous001 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Taman pomislim rijesili se ovog gerilca a ono :damn: :damn:
ma ovaj dijasporac izgleda nema pametnijeg posla nego gleda gdje god se na forumu spomene Sloboda on se ubaci ... glava me zaboli kad vidim njegov komentar :D

Hajde kad ste tako fini uglavnom bas mi je drago sto smo vas srozali pa bas eto i sto smo vam Stojanova platili ..hajde sad uzivaj i zivi u iluzijama svakim danom imsts neku novu jzvlakusu sto niste uspeli
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 jun 2014, 19:23

sekretar je napisao/la:Vi ste preposteni,nema sta. Kad ste molili i kumili da vas BRatstvo i Slobode ostave u ligi prije dvije godine,jer niste imali marke,onda se ko misevi poklopite. Kad je doslo vrijeme da to vratite ovim ekipama,ko ih **** onda...ko o cemu ku*ve o postenju. Uvijek bilo.
Ajd gledaj svoju "kupljenu" i "prepostenu" Slobodu mani se ti nas, glumite postenjacine a gori od nas tri puta, brzo ces saznati kako ste usli u ligu, a mozda i znas ali se pravis panglu, sto vam Ciro nije ostao kad vas je uveo u PL, pa vidio kako ste usli u nju, pobjegao odmah covjek.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 jun 2014, 19:41

Šta ti je bolan Loris pa ti si prvi ovdje pisao kako Jedinstvo kupuje utakmice i kako ćete se vratiti na prvo mjesto kad mi kiksamo s Braniteljem.
Na tom vašem forumu u čiju realnost se kunete, ljudi pišu kako ste kupovali utakmice čak i kod kuće i da ste se okliznuli na Konjicu i GOŠKu jer ste mislili da ih možete dobiti pa da uštedite na njima.
Ćiro je ostao onoliko koliko je i najavljeno 6 mjeseci tj polusezonu, a to što je otišao je druga stvar.
I bolje ti je da Slobodu što prije zaboraviš i okreneš se opstanku svog kluba iduće sezone.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 jun 2014, 19:59

Coraco je napisao/la:Šta ti je bolan Loris pa ti si prvi ovdje pisao kako Jedinstvo kupuje utakmice i kako ćete se vratiti na prvo mjesto kad mi kiksamo s Braniteljem.
Na tom vašem forumu u čiju realnost se kunete, ljudi pišu kako ste kupovali utakmice čak i kod kuće i da ste se okliznuli na Konjicu i GOŠKu jer ste mislili da ih možete dobiti pa da uštedite na njima.
Ćiro je ostao onoliko koliko je i najavljeno 6 mjeseci tj polusezonu, a to što je otišao je druga stvar.
I bolje ti je da Slobodu što prije zaboraviš i okreneš se opstanku svog kluba iduće sezone.
Normalno da sam pisao, pa da je ostao Prosic u Mostaru vi ne bi pobjedili sigurno, nakon sto ste promjenili sudiju znalo se je da ce te dobiti bodove. Bila je prica da ako Ciro uvede Slobodu u PL da ce ostati trener ali ode covjek pobjeze kad je vidio neke stvari.

PS: Cuj borba za opstanak :lol: :lol: Ajd ti onda gledaj Slobodu da pokusa u Evropu ove godine izaci.

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 26 jun 2014, 20:04

Indijanci iz Tuzle hvatajte se svog jada i svog kluba a ljude ostavite na miru.Imate pitare ,robijaše itd il su vas možda ušutkali pa tražite negdje drugo mjesto da pametujete.Sve isprani mozgovi.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 26 jun 2014, 20:09

hahahah e moj Lloris..ja uopste nisam iz Tuzle,nit imam kakve veze s Slobodom. A od koga je Prosic trebao dobiti pare da povali Slobodu ? Bas me to zanima. Ne vjerujem od vas,vi ste posteni previse da bi to radili. :evil:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 jun 2014, 20:15

sekretar je napisao/la:hahahah e moj Lloris..ja uopste nisam iz Tuzle,nit imam kakve veze s Slobodom. A od koga je Prosic trebao dobiti pare da povali Slobodu ? Bas me to zanima. Ne vjerujem od vas,vi ste posteni previse da bi to radili. :evil:
Pa jos gore covjece, sto lizes dupe onda Tuzlacima citavu polusezonu :damn: :damn:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 3 gosta.