Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

kupus army
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la kupus army » 08 jan 2015, 17:42

newton_heath_lyr je napisao/la:22-22 zavrsilo. Snimio sam zadnjih 7 minuta. Postavljam za sat vremena. Izvinite jbg deset kilometara sam pjesacio taksija za lijeka nigdje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo nam baci neki kratki izvjestaj i molim te napisi nam jel Nikola ulazio u igru ikako ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 08 jan 2015, 17:43

Ovo taktika markovica ocekujemo pravu bih na prvenstvu

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 jan 2015, 17:56

@newton legenda :mrgreen: Ko Seo Rušilac :clap:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 jan 2015, 18:01

I opet 20min isključenja :o :?: Bravo momci biće to dobro abd.
newton_heath_lyr hvala majstore živ i zdrav nam bio.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jan 2015, 18:03

Sad se fino odmoriti i spremiti za petak :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 jan 2015, 18:09

Evo liste strijelaca...Prce je znaci igrao. Na poluvremenu smo vodili 15 12

Portugal - BiH 22:22 (12:15)

Portugal: Quintana, Antunes, Moreira, Portela 4, Duarte 4, Silva 3, Bjelanović, Solha, Magalheas 2, Ferreia, Areia 2, Davyes 2, N. Pereira, T, Pereira, Silva 2, Rocha 3.

BiH: Vražalić, Ovčina, Mikić 2, Perić 2, Janković, Savić 2, Terzić, Čelica 4, Karačić, Prce 2, Vranješ 3, Malinović, Milas 3, Zulfić 1, S. Burić 3, Toromanović, Građan, B. Burić (8 odbrana), Dejanović (8 odbrana), Grahovac (4 odbrane).
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 08 jan 2015, 18:13

Samo da nam ne bude problem na prvenstvu privodjenje utakmice kraju pri prednosti

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 08 jan 2015, 18:16

Ko da gledam 2 nerjesene cemo imati i na sp.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jan 2015, 18:27

Vedad87 je napisao/la:
BiH: Vražalić, Ovčina, Mikić 2, Perić 2, Janković, Savić 2, Terzić, Čelica 4, Karačić, Prce 2, Vranješ 3, Malinović, Milas 3, Zulfić 1, S. Burić 3, Toromanović, Građan, B. Burić (8 odbrana), Dejanović (8 odbrana), Grahovac (4 odbrane).
Prce igrao,kao sto sam i rekao,uz njega rezerve dobile vise minuta sto se vidi po broju golova.Selektor je odlicno iskoristio meceve.Prosao je umor od priprema u Mostaru,jucer se odigrala jaka utakmica,danas rezerve(igraci koji ne pocinju mec) dobile sansu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jan 2015, 18:36

Jel' igramo sve utakmice u istoj dvorani ili istom gradu? Ne znam uopšte u koliko se gradova igra prvenstvo?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 jan 2015, 18:47

Strijelci Zulfic , Peric , Milas , Mikic...kako je samo selektor namazan, a Malinovic je sigurno pod rucnom igrao kako nebi otkrio da je jedna od najvecih opasnosti sa bekovske pozicije u nasoj Reprezentaciji...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 jan 2015, 18:56

Eh evo video se uploaduje,snimano je sa telefona,amaterski ali mislim da cete biti zadovoljni. Prvo se tekma trebala igrati u dvorani Al sad gdje sam pjese otisao medjutim to je bila mosa jer se tekma igrala ponovo u istoj dvorani u Duhailu i to sa pocetkom u 18:00 a ne u 19:00 kao prethodna dva dana (govorim o vremenskoj zoni Katara). Taksija ni za lijeka nigdje.U dvoranu smo usli u 52. minuti. Nakon utakmice sam uspio od Burica dobiti dres na cemu sam mu vjecno zahvalan,dok je Kosta Savic dao dres mom prijatelju.Veliku zahvalnost dugujem Mirzi Muzurovicu koji je uspio da mi "odradi" ove dresove. Ostao sam poslije utakmice nesto duze u dvorani a nesto kasnije u razgovoru sa Mirzom Muzurovicem koji je trajao dobrih 20 minuta dotakli smo se raznih tema. Uglavnom atmosfera u samoj reprezentaciji je porodicna.Malo je reci odlicna. I ne sikirajte se ,selektor je dosta toga uspio sakriti u ova tri meca .Sve tri utakmice smo mogli dobiti bez ikakvih [problema ,ali otprilike da cemo pravo lice nasih rukometasa vidjeti ,krenuvsi od sledeceg Petka,16.01.2015. i meca sa Iranom. Sluzbeni zapisnik sa utakmice vam postavljam evo odmah ovdje na forumu. Tu se nalaze svi podaci inetresantni i vezani za ovu tekmu. A kada sada razmislim,svo ovo pjesacenje i ganjanje taksija vrijedilo je truda. Nema tog Djokovica niti bilo kog drugog sportasa koji meni vrijede vise od predstavnika moje drzave. A ovi momci su pravi ambasadori nase Bosne i Hercegovine.Dotakao sam se u prici i teme oko prodaje dresova nase rukometne reprezentacije ali kako Mirza mi objasni to je gotovo pa nemoguce posredstvom naseg saveza.Jedina opcija je da fudbalski fan shop otkupi dresove pa da ih prodaje ali to je sve jako skupo. Uglavnom , sacekajmo jos nekih 7 dana i vjerujem da krece uzivanje u rukoetnim spektaklima.
Pozdrav svima na forumu....i ne zaboravite dati like na fklokomotiva miricina :)
BosnaE

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 jan 2015, 18:56

Što je kapiten rezervisan? Hajmo Tore, hajmo momci! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jan 2015, 19:05

Na ovom linku imate emisiju na Al Jaziri o rukometnom prvenstvu.Izvjestaji sa priprema BIH,Makedonije,Hrvatske.Trener Kasim Kamenica govori o Sloveniji,Kataru.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 jan 2015, 19:05

slika
http://prntscr.com/5q0f93" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga izvjestaj ,a i Newton i dresu od Burica. :)
Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 08 jan 2015, 19:15, ukupno mijenjano 3 puta.
BosnaE

safet13
Kontakt:

Post Postao/la safet13 » 08 jan 2015, 19:11

newton_heath_lyr je napisao/la:slika
slika
Evo ga izvjestaj ,a i Newton i dresu od Burica. :)
Kad ce video
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 jan 2015, 19:15

Video je na 35% uploada.
BosnaE

hrustoni
Kontakt:

Post Postao/la hrustoni » 08 jan 2015, 19:17

newton_heath_lyr je napisao/la:Eh evo video se uploaduje,snimano je sa telefona,amaterski ali mislim da cete biti zadovoljni. Prvo se tekma trebala igrati u dvorani Al sad gdje sam pjese otisao medjutim to je bila mosa jer se tekma igrala ponovo u istoj dvorani u Duhailu i to sa pocetkom u 18:00 a ne u 19:00 kao prethodna dva dana (govorim o vremenskoj zoni Katara). Taksija ni za lijeka nigdje.U dvoranu smo usli u 52. minuti. Nakon utakmice sam uspio od Burica dobiti dres na cemu sam mu vjecno zahvalan,dok je Kosta Savic dao dres mom prijatelju.Veliku zahvalnost dugujem Mirzi Muzurovicu koji je uspio da mi "odradi" ove dresove. Ostao sam poslije utakmice nesto duze u dvorani a nesto kasnije u razgovoru sa Mirzom Muzurovicem koji je trajao dobrih 20 minuta dotakli smo se raznih tema. Uglavnom atmosfera u samoj reprezentaciji je porodicna.Malo je reci odlicna. I ne sikirajte se ,selektor je dosta toga uspio sakriti u ova tri meca .Sve tri utakmice smo mogli dobiti bez ikakvih [problema ,ali otprilike da cemo pravo lice nasih rukometasa vidjeti ,krenuvsi od sledeceg Petka,16.01.2015. i meca sa Iranom. Sluzbeni zapisnik sa utakmice vam postavljam evo odmah ovdje na forumu. Tu se nalaze svi podaci inetresantni i vezani za ovu tekmu. A kada sada razmislim,svo ovo pjesacenje i ganjanje taksija vrijedilo je truda. Nema tog Djokovica niti bilo kog drugog sportasa koji meni vrijede vise od predstavnika moje drzave. A ovi momci su pravi ambasadori nase Bosne i Hercegovine.Dotakao sam se u prici i teme oko prodaje dresova nase rukometne reprezentacije ali kako Mirza mi objasni to je gotovo pa nemoguce posredstvom naseg saveza.Jedina opcija je da fudbalski fan shop otkupi dresove pa da ih prodaje ali to je sve jako skupo. Uglavnom , sacekajmo jos nekih 7 dana i vjerujem da krece uzivanje u rukoetnim spektaklima.
Pozdrav svima na forumu....i ne zaboravite dati like na fklokomotiva miricina :)
Aferm brate :bih:

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 08 jan 2015, 19:19

Newton zaduzio si nas mora se ovo nekako vratiti heh

safet13
Kontakt:

Post Postao/la safet13 » 08 jan 2015, 19:45

newton_heath_lyr je napisao/la:Video je na 35% uploada.
Koliko ima jos
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.