Može pričat Šekiju Salihaninom da je neko drugiALBOX je napisao/la:O boze ,dizem ruke od njega![]()
![]()
![]()
Eh sad je na naseg hareta tareta to jest rutketa red da nas ubjeduje
da to nije on i da nikada se nece saznati tko je on![]()
![]()
Ignore O.K. iako mu je krompir jaca strana![]()
Huseinbasic -povreda ???? Hoce li biti spreman za Radnicki
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Nisu kupili od Turbine,,,,a kad budete gostovali u Jajcu budete vidjeli šta će bit,,,uglavnom-5 za sad ,kako će bit ja nisam hodža ali dok ste u minusu ja sam sretan...malo se ba odmori valja ti čitav dan stojat pred bankom,,,Forlan je napisao/la:Može pričat Šekiju Salihaninom da je neko drugiALBOX je napisao/la:O boze ,dizem ruke od njega![]()
![]()
![]()
Eh sad je na naseg hareta tareta to jest rutketa red da nas ubjeduje
da to nije on i da nikada se nece saznati tko je on![]()
![]()
Ignore O.K. iako mu je krompir jaca strana![]()
Huseinbasic -povreda ???? Hoce li biti spreman za Radnicki![]()
![]()
Pitam jučer GUJU kako igra Metalleghe a on oborio glavu i kaže neznam kako je završilo,bilo je 1-1
Bratstvo pobijedilo a Metalleghe izgubilo 2-0 od juniora Turbine
Guja javi se zabrinut sam da nisi počinio suicid
-
HarisHelic
- Kontakt:
Forlan, ajd pokusaj jos jednom jer ja nisam taj Tarik ili ko je vec taj momak.
Znam dupeta da bi dali da saznate ko sam.
Rutke nemoj da se ljutis odmaHarisHelic je napisao/la:![]()
Forlan, ajd pokusaj jos jednom jer ja nisam taj Tarik ili ko je vec taj momak.![]()
Jok nisi ti već Ševko tvojHarisHelic je napisao/la:![]()
Forlan, ajd pokusaj jos jednom jer ja nisam taj Tarik ili ko je vec taj momak.![]()
Jucer bgm teska tekma i ocekivano,gorazde fina ekipica plus denis ih dobro razdrmo kod nas ne igranje husenbasica se osjetilo ikanovic i kerim poginuli jucer
mali husejnovic odlicno pol kao i mujka kadija ok,šuša se vraca u zivot posle one greske posle gradine i sad se osjeti ali vidise da se vraca polako u staru formu vidim vise ne suta ni penale mozda mu je i trener do oduzeo sad to radi kadric odlicno,smajlovic ide borise ko i panta uglavnom ici ovako ali tesko da se moze sa mladosti jer oni ocigledno sve zatvaraju,steta ako na ljeto se raspe ova ekipa
mali husejnovic odlicno pol kao i mujka kadija ok,šuša se vraca u zivot posle one greske posle gradine i sad se osjeti ali vidise da se vraca polako u staru formu vidim vise ne suta ni penale mozda mu je i trener do oduzeo sad to radi kadric odlicno,smajlovic ide borise ko i panta uglavnom ici ovako ali tesko da se moze sa mladosti jer oni ocigledno sve zatvaraju,steta ako na ljeto se raspe ova ekipa
Konacno jedan post na temu.ado78 je napisao/la:Jucer bgm teska tekma i ocekivano,gorazde fina ekipica plus denis ih dobro razdrmo kod nas ne igranje husenbasica se osjetilo ikanovic i kerim poginuli jucer
Hvala care za izvjestaj.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
HarisHelic
- Kontakt:
Forlan je napisao/la:Jok nisi ti već Ševko tvojHarisHelic je napisao/la:![]()
Znam dupeta da bi dali da saznate ko sam.Idi sad pravi krmu za ribu jer ti je sportski vikend propao,jučer BRATSTVO pobijedilo,danas Manchester utd prima u bulju
Još kad Daso čuje ko si nikad nećeš okusit iz budžetsih jasli
Bio si u Afganistanu kupi sebi poso mani se pecanja
:opaopa:Sam si se izofiro ko si
niko od forumaša nije spomenuo ime "TARIK"
![]()
![]()
koja si ti gluperda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto si momku mater spominjao i sto si spominjao neke gluposti oko tegova nekih na nogama? I evo sad oca pominjes ? Procitao sam ja tvoj post koji si napisao pa brze bolje obrisao
Vjerujem da ce i sam momak imati sta da kaze na ovo.
RUTKE pao si
haj sad razguli sa teme
Husejnbašić upitan za tekmu protiv Igmana.Neznam šta je sa Rikijom
Musa je očistio kartone ali neznam ko ima tri žuta jer nas sudije ubiše kartonima.
-
HarisHelic
- Kontakt:
Dobro nastavi da mislis da sam taj sto ti mislis da jesam
Ja ti fino kazem da nisam ta osoba, a ti i dalje trubis da jesam.
Nek ti bude, pametniji popusta.... ali ne mogu naravno reci da jesam niti pricati u tudje ime. To bi bilo stvarno smijesno.
Ostavljam te u uvjerenju da mislis da sam taj Tarik

Nek ti bude, pametniji popusta.... ali ne mogu naravno reci da jesam niti pricati u tudje ime. To bi bilo stvarno smijesno.
Ostavljam te u uvjerenju da mislis da sam taj Tarik
Minkin hober dosadan si ko proliv.Pametnije bi ti bilo da smisliš šta ćeš dasi reći za javno prozivanje(reci da ti je neko provalio šifruHarisHelic je napisao/la:Dobro nastavi da mislis da sam taj sto ti mislis da jesam![]()
Nek ti bude, pametniji popusta.... ali ne mogu naravno reci da jesam niti pricati u tudje ime. To bi bilo stvarno smijesno.![]()
Ostavljam te u uvjerenju da mislis da sam taj Tarik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Forlan je napisao/la:Minkin hober dosadan si ko proliv.Pametnije bi ti bilo da smisliš šta ćeš dasi reći za javno prozivanje(reci da ti je neko provalio šifru)Sutra porani sa štapovima sokoluša je puna klenova
![]()
![]()
![]()
![]()
Neko mi sifru provalio
napisah ja sad nas ubjeduj da to nisi ti Rutke
@ Forlan
Tko spomenu Tarika nekakvoga
Ignore ,brate i ostavi ga ko ribu na suhom , razumice on to
Vec de ba diplomski odradiTe
osjecaj za filing
Husejnbasic samo da bude spreman za radnicki , msm da je Igman vec sam sebe otpiso.
Jucer kao da je gol Gorazda dao dodatnu snagu Bratstvu tek su se onda podigli i zaigrali jace....Ikanovic i kade po meni najjjaci jucer u utakmici ....karika je trebo ,po meni , igrati jos barem 15 minuta pa onda napraviti izmjenu....napati nas Denis juce...
Brzi bi trebo bit spreman do subote i Musa je očistio kartone , Ikanović je definitivno igrač utakmice ali i ostali dio ekipe je za pohvalu
BRAVO MOMCI

" onclick="window.open(this.href);return false;
Moram dodati ,da se zna,narocito nasi "spavaci"
da je Bratstvo ove godine u kupu ispalo
na penale od finaliste kupa
Jos jedna pohvala za ekipu Bratstva
da je Bratstvo ove godine u kupu ispalo
na penale od finaliste kupa
Jos jedna pohvala za ekipu Bratstva
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Po meni Inzaghi malo lici na Tacu a ?? 

forlan de pazi malo kad nekog uzimas u usta i kada mislis da si pametan toliko da mozes vidjeti kroz kompjuter ko je iza istog i ko pise.
ako ti nesto nije jasno evo ti broj pa nazovi da vidimo ako imas nekih problema sa mojim imenom i samnom kao osobom.
061 332 002 Tarik
i da ne zaboravim..... yebao te Daso u supak.
ako ti nesto nije jasno evo ti broj pa nazovi da vidimo ako imas nekih problema sa mojim imenom i samnom kao osobom.
061 332 002 Tarik
i da ne zaboravim..... yebao te Daso u supak.
Evo "HARIS HELIĆ" sa novim nickom(pravim)
@ALBOX jesam ti reko da mu je neko provalio šifru
BUBKA burazeru pa to si ti
pa što odma ne kažeš.Nemam kredita da ti se javim,može li preko Badoo da čavrljamo 
Protiv Igmana bez Kadrića i Suljića koji odrađuju 3.žuta.Neznam za Brzog dali se oporavio 
NijeForlan je napisao/la:Protiv Igmana bez Kadrića i Suljića koji odrađuju 3.žuta.Neznam za Brzog dali se oporavio
www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.