NK Zvijezda Gradačac
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
derite ih komsije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sa igračem više u nastavku riješiti utakmicu sa bar još jednim golom!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Svaka čast !
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
svaka čast derite levate 

imao sam pravi feeling.danas je uvijezda u potpunosti razbila borac koji jedobro prosao sa 2-0 i, za citavu utakmicu imao jednu sansu. bravo zvijezdammmirza je napisao/la:ma bio sam pesimista , vezano za utakmicu cijele sedmice, ali danas imam neki cudan osjecaj da bi mogli dobiti 2-0England je napisao/la:Moje skromno mišljenje je da će te vrlo lako danas dobiti, dobra ste ekipa sa vrlo dobrom transformacijom al' nema sreće, danas je taj dan kada se sve može okrenuti i Jović će to znati iskoristiti.SRETNO!
sta je bilo sa Krunicem

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pokazao publici srednji prst a bio je udaljen od četvrtog sudije svega pet metara koji je to uredno prenio glavnom sudiji.mma_hz je napisao/la:sta je bilo sa Krunicem![]()
Borac loš da ne može biti lošiji, Zvijezda je danas pregazila Borac, moglo je biti po šansama i 10:0. Svaka čast igračima na onoj predivnoj prestavi danas, svih 11 je bilo na visokom nivou.
Dragon Town
ma nista posebno, pokazao publici srednji prst.na asistenciju cetvrtog sudije, glavni mu je dao automatski crveni karton , iako je prije toga vec imao zuti.inace utakmica korektna 100 %,bez ijednog ostrijeg faula.mma_hz je napisao/la:sta je bilo sa Krunicem![]()
Mogu li ovo ponoviti u uzvratu osmine finala Kupa, pa nekim čudom proći u četvrtfinale?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
cestitke komsije na pobjedi svaka cast
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
ako ovako krenu samouvjereno.. mislim da mogu ...a znam da ce biti kud i kamo teze ...MinistaR je napisao/la:Mogu li ovo ponoviti u uzvratu osmine finala Kupa, pa nekim čudom proći u četvrtfinale?
Zvijezda je danas bila BETON

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
hvala ti Boze sto sam iz Gradacca i sti volim i navijam za zvijezdu.danas smo razbili borac u svim segmentima igre,samo je steta sto im nismo dali jos dva komada,iako se vidilo da su drugo poluvrijeme vise cuvali rezultat nego se trudili zabiti treci koji je visio u zraku.borac razocarao vise sam ocekivao od njih.istakao bi danas odlicnog GAVARICA,koji je po meni danas sredu odlicno drzao i halilovica koji iz kola u kolo sve bolje igra 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hvala svim prijateljima na cestitkama za pobjedu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
hvala i da ako Bog da iznenadite ZeljuSaltCityAttack je napisao/la:cestitke komsije na pobjedi svaka cast

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- vidovitadjemila
Sve iskrene cestitke na pobjedi .Svaka vam cast jer ste mozda i najzdravija nogometna sredina u drzavi....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Cestitam na pobjedi,svaka cast.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- SledgeHammer
- Kontakt:
Halooo zvjezdaši, zvijezdini forumaši... nešto ste se ušutjeli. Gdje su oni šabani tipa džina i ćire-ćire da kažu treba li otjerati Jovića i pola zvijezdinog sastava. Haman im se danas nisu poklopile karte pa su ostali bez teksta. Ama i bolje je neka šute i neka se liječe.Zvijezda polahko napreduje i kako je astra, za kojeg mislim da je jedan od rijetkih koji se razumije i dobro prati fudbalske tokove rekao, slijedi nam lakše razdoblje... Nadam se da će oni zlomislići napokon da shvate da njihovi šabanski komentari ne mogu naškoditi Zvijezdi. Čestitke Zvijedi na pobjedi, kompletnom timu sa Jovićem na čelu, samo naprijed.astra1922 je napisao/la:ma najbolje ga je bilo otjerat prije ove utakmice vjerovatno bi mnogima dosla dusa na mjesto.zvijezda od 8 kola pet gostuje a od tri kuci jednu igra sa sirokim i gubi,i sada kad nam dolazi borac aktualni sampion koji je i mnogo bolje ekipe od zvijezde pobjedivo mi nemamo pravo na kiks jer bi to bila propast zvijezde.nekazem ja da trebaju izgubit i ja bi volio da pobijede,al netreba im toliki pritisak pravit jer je tada najteze igrati,uglavnom svi su pametni i svi bolji treneri od jovica
Trust me, I know what I'm doing !!!
- SledgeHammer
- Kontakt:
Čestitke i vama, razbili ste Slaviju. Haman su se i kod vas kockice napokon posložile. Bravo.vidovitadjemila je napisao/la:Sve iskrene cestitke na pobjedi .Svaka vam cast jer ste mozda i najzdravija nogometna sredina u drzavi....
Trust me, I know what I'm doing !!!
nerazumijem se ja al neke stvari realno vidim,sada kada vise nece biti imperativa i pritiska zvijezda ce sigurno igrati sve bolje,jer danas se na tribinama osjetio pritisak i strah kod navijaca na pocetku utakmice medutim kako je utakmica odmicala osjetilo se olaksanje.cestitke i jovicu pravi je gospodin,jos kad se pojacamo na polusezoni ima da brijemoSledgeHammer je napisao/la:Halooo zvjezdaši, zvijezdini forumaši... nešto ste se ušutjeli. Gdje su oni šabani tipa džina i ćire-ćire da kažu treba li otjerati Jovića i pola zvijezdinog sastava. Haman im se danas nisu poklopile karte pa su ostali bez teksta. Ama i bolje je neka šute i neka se liječe.Zvijezda polahko napreduje i kako je astra, za kojeg mislim da je jedan od rijetkih koji se razumije i dobro prati fudbalske tokove rekao, slijedi nam lakše razdoblje... Nadam se da će oni zlomislići napokon da shvate da njihovi šabanski komentari ne mogu naškoditi Zvijezdi. Čestitke Zvijedi na pobjedi, kompletnom timu sa Jovićem na čelu, samo naprijed.astra1922 je napisao/la:ma najbolje ga je bilo otjerat prije ove utakmice vjerovatno bi mnogima dosla dusa na mjesto.zvijezda od 8 kola pet gostuje a od tri kuci jednu igra sa sirokim i gubi,i sada kad nam dolazi borac aktualni sampion koji je i mnogo bolje ekipe od zvijezde pobjedivo mi nemamo pravo na kiks jer bi to bila propast zvijezde.nekazem ja da trebaju izgubit i ja bi volio da pobijede,al netreba im toliki pritisak pravit jer je tada najteze igrati,uglavnom svi su pametni i svi bolji treneri od jovica

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.