Mike Woodson i njegov sin JR Smith.
Marc Stein @ESPNSteinLine 3m
Word on street suggests Woody far more concerned about job security in private than he lets on publicly. Have to ask: Can he survive this L?
Marc Stein @ESPNSteinLine 3m
Word on street suggests Woody far more concerned about job security in private than he lets on publicly. Have to ask: Can he survive this L?
EDIT:ESPN Stats & Info @ESPNStatsInfo 16m
The Knicks are 5-15 this season, matching the worst 20-game start in franchise history (done 5 previous times, last in 2009-10).
Već se zakuhava.Marc Stein @ESPNSteinLine 2m
All coaching change can really do w/current state of roster is get NYK playing harder. But momentum sure building for A. Houston as interim
Daj Boze. Moj najdrazi igrac ikada.Carlo je napisao/la:Već se zakuhava.Marc Stein @ESPNSteinLine 2m
All coaching change can really do w/current state of roster is get NYK playing harder. But momentum sure building for A. Houston as interim
Večeras ako izgubimo protiv Bullsa, a vjerovatno hoćemo, trebao bi vudson dobiti nogu u guzicuPirke je napisao/la:Daj Boze. Moj najdrazi igrac ikada.Carlo je napisao/la:Već se zakuhava.Marc Stein @ESPNSteinLine 2m
Dobit ce Bullsi veceras Knickse, jer ih ja nisam igraokad_kako je napisao/la:Ako izgubite od ekipe, koja igra samo sa jednim starterom (Nema Rose-a, Deng-a, Noah-a i Butlera), onda definitivno ste za smeca.
Ziv bio onda nas stalno izbjegavaj kad je takoadriano_leite je napisao/la:Dobit ce Bullsi veceras Knickse, jer ih ja nisam igraokad_kako je napisao/la:Ako izgubite od ekipe, koja igra samo sa jednim starterom (Nema Rose-a, Deng-a, Noah-a i Butlera), onda definitivno ste za smeca.. Nek sam ja njih jucer igrao u fiksu
.
http://espn.go.com/blog/marc-stein/post ... ule-it-out" onclick="window.open(this.href);return false;Knicks to chase Thibs? Don't rule it out
Dobra komedija.Carlo je napisao/la:http://espn.go.com/blog/marc-stein/post ... ule-it-out" onclick="window.open(this.href);return false;Knicks to chase Thibs? Don't rule it out
![]()
Pa ovaj Woodson nije normalan. Tačno hoće da ubije Amarea, a da spasi svoju guzicu. I to back-to-back je u pitanju.Ohm Youngmisuk @NotoriousOHM 17m
Woodson said he isn't going to monitor Amar'e's minutes. No restriction.
Znači, ako Prigioni ostane sam na šutu, šanse da će fuliti su 0%Chris Herring @HerringWSJ 3m
I looked up Prigioni's effective field-goal rate earlier when he's left unguarded. It was 100%, according to Synergy Sports. That's insane.
Da, da. U Bucksima kada je bio, trpao nas je strašno.SheldonCooper je napisao/la:Ovaj Dunleavy vazda pravi probleme Knicksima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.