Ima nas pasos i nema prepreka za poziv, uskoro Habibovic objavljuje intervju...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2023, 00:28Ovaj iz Austrije Wien ima nas pasoš, jesu li ga planirali pozvati? Tabaković?
Steta sto nije 6-7g mladji.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ima nas pasos i nema prepreka za poziv, uskoro Habibovic objavljuje intervju...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2023, 00:28Ovaj iz Austrije Wien ima nas pasoš, jesu li ga planirali pozvati? Tabaković?
Pisali su ovdje vise njih da kao nema vise pravo nastupa za nas cak i da hoce. Nesto slicno kao i sa Tankssonom.
I jel ima ili nema?
Ko ga šiša i da ima.
Problem pozivanje njega je sto je recimo i Kodrado poderao Mađarsku ligu sa 10+ golova. Pa kad uđe djeluje kao amater.forgempp je napisao/la: ↑19 apr 2023, 00:37Ima nas pasos i nema prepreka za poziv, uskoro Habibovic objavljuje intervju...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2023, 00:28Ovaj iz Austrije Wien ima nas pasoš, jesu li ga planirali pozvati? Tabaković?
Pa Tabakovic je jak duel napadac, fizickom konstitucijom je najslicniji Dzeki, onako visok i korpulentanDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:58Problem pozivanje njega je sto je recimo i Kodrado poderao Mađarsku ligu sa 10+ golova. Pa kad uđe djeluje kao amater.forgempp je napisao/la: ↑19 apr 2023, 00:37Ima nas pasos i nema prepreka za poziv, uskoro Habibovic objavljuje intervju...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2023, 00:28Ovaj iz Austrije Wien ima nas pasoš, jesu li ga planirali pozvati? Tabaković?
Za reprezentativni nivo ti trebaju jaki duel napadači. Prije neki dan Raonffa govori kako je prevljak uspijevao nesto. U vecinu stvari se slazem ali ovo misljenje nikako ne mogu prihvatiti.
Nama treba neko kao Muriqi u Mallorci sto igra. Fizicki snazan sa dobrim trkom.
Eh ja recimo imam rješenje, regionalni nivo, ali golgeterski nikada nije bio učinkovit ali nije moj posao, to treba Madafaka i SŠ da ovo riješe.
Nisam ga nikad gledao, po slikama djeluje kao Kodro/Turkeš.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:04Pa Tabakovic je jak duel napadac, fizickom konstitucijom je najslicniji Dzeki, onako visok i korpulentanDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:58Problem pozivanje njega je sto je recimo i Kodrado poderao Mađarsku ligu sa 10+ golova. Pa kad uđe djeluje kao amater.
Za reprezentativni nivo ti trebaju jaki duel napadači. Prije neki dan Raonffa govori kako je prevljak uspijevao nesto. U vecinu stvari se slazem ali ovo misljenje nikako ne mogu prihvatiti.
Nama treba neko kao Muriqi u Mallorci sto igra. Fizicki snazan sa dobrim trkom.
Eh ja recimo imam rješenje, regionalni nivo, ali golgeterski nikada nije bio učinkovit ali nije moj posao, to treba Madafaka i SŠ da ovo riješe.
Ma kakvi, Tabakovic visok 196cmDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:06Nisam ga nikad gledao, po slikama djeluje kao Kodro/Turkeš.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:04Pa Tabakovic je jak duel napadac, fizickom konstitucijom je najslicniji Dzeki, onako visok i korpulentan
Miske o Denisu.Nažalost, da smo u novembru igrali prijateljske utakmice, Denis Huseinbašić bi se sigurno odazvao. U međuvremenu mu je stigla ponuda mlade reprezentacije Njemačke
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, edvaE2, zastitaIdentiteta i 64 gosta.