Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Benzema je veći legacy ostavio u Realu od Raula, a još malo i Ronalda će preyebat
Koje ludo vrijeme u Madridu ove godine.
Prvo onaj ludi snijeg pa sad oluja ili kiša svako malo.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tu je najbolji centarfor dunjaluka 

Hejteri ce reci da nije

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Gledaj Verneru sta je napadac
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ASD
- Kontakt:
Najpodcjenjeniji napadač ikad.
Simpatican si bruda pa cu ti odgovoriti. Imaj u vidu koliko sam dugo na ovom forumu pa svremena na vrijeme iz postovanja probaj da ne smetas.
Nagelsmann nece biti dobitak za Bayern. On je produkt hiper produkcije trenera u Njemackoj. Mlad je i neiskusan. Mozda kao takav savrsen za manipulatore u upravi Bauerna.
Osvojit ce ligu ali ce zbog neefikasnosti, defanzivnog pristupa bez prepoznatljive igre i slabog rezultata u CL vrlo brzo biti bivsi.
Do sada je bio hit zbog mladosti. Sada mora biti mnogo vise od toga.
Meni je osobno drago da je time zagarantovan neuspjeh Bauerna. Kluba kojeg mi blizi drugim dijelovima Njemacke ne mozemo ocima gledat.
Bleib gesund!
4-IN-A-ROW

Pitao sam se odakle Zidaneu ovaj kisni stajling
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Superklasa Benzema.
Od zdravog Pulisica nikad, Amer je mnogo talentovaniji igrač, a uz to generalno sa tla USA dolaze sportisti sjajnih radnih navika. Dominirati ce PL uz uslov zdravlja koje je zasad klimavo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da je Giroud na terenu, sad bi bilo 1-3 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Chelsea de facto treba rasni napadač. Da im je ovdje neko tipa Halanda već bi imali 2-3 gola viška. Realu bi samo dao prednost zbog Benzeme.. ostalo su bara-bara..
Da vidim, toliko si dugo na forumu, da si uspio da odrasteš, prođeš tinejdžerstvo, adolescenciju, a evo vidim i da uđeš u boomersku fazu. Ti bi naprimjer po svojoj logici iz poštovanja trebao da da imaš u vidu koliko imam postova na ovom forumuemir_ je napisao/la: ↑27 apr 2021, 21:32Simpatican si bruda pa cu ti odgovoriti. Imaj u vidu koliko sam dugo na ovom forumu pa svremena na vrijeme iz postovanja probaj da ne smetas.
Nagelsmann nece biti dobitak za Bayern. On je produkt hiper produkcije trenera u Njemackoj. Mlad je i neiskusan. Mozda kao takav savrsen za manipulatore u upravi Bauerna.
Osvojit ce ligu ali ce zbog neefikasnosti, defanzivnog pristupa bez prepoznatljive igre i slabog rezultata u CL vrlo brzo biti bivsi.
Do sada je bio hit zbog mladosti. Sada mora biti mnogo vise od toga.
Meni je osobno drago da je time zagarantovan neuspjeh Bauerna. Kluba kojeg mi blizi drugim dijelovima Njemacke ne mozemo ocima gledat.
Bleib gesund!

Međutim, dobar si drug. Sviđa mi se kako razmišljaš o Nagelsmannu. Vidim da u tebi i dalje čuči klica navijača Bayerna i znam da ćeš se unatoč svemu jednog dana vratiti nama, kad Džeko završi karijeru i kad se nafta povuče iz plavog dijela Manchestera.
Danke, gleichfalls!
Da ih IQ vodi uzeli bi ove bez problema. Sa ovom dosadom ce jedan gol da odlucuje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ovaj Werner je zreo za klupe vec na poluvremenu
Odlični su oba, Mount je ove sezone najbolji igrač ekipe. Pulisic je staklen, nadam se da će izaći iz ove serije povreda, drag mi je. Werner je ubjedljivo najgori.Pogba je napisao/la: ↑27 apr 2021, 21:35Od zdravog Pulisica nikad, Amer je mnogo talentovaniji igrač, a uz to generalno sa tla USA dolaze sportisti sjajnih radnih navika. Dominirati ce PL uz uslov zdravlja koje je zasad klimavo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.