NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
#curryfmvp
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ni onaj lakat u glavu nije bio bezazlen. Ne djeluje svoj fakat.
Steph i Kobe dominacija veceras.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
sljivo je napisao/la:Kaže, Klivlend se priprema, dobra prva tekma, naša je druga, to trening, to trice... poluvrijeme -15

Sad će ih još dodatno samljeti u trećoj, mogli bi odmarati svi četvrtu.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Al fakat ovo pozivanje na svaku grešku sudija i kao neke zavjera 
Pa nakon Tajm auta ljudi prikazuju kako je Duranta nemoguće čuvati, i komentator primijeti da ga je Lebron faulirao, što niko živ nije vidio

Pa nakon Tajm auta ljudi prikazuju kako je Duranta nemoguće čuvati, i komentator primijeti da ga je Lebron faulirao, što niko živ nije vidio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ajoj sudije im krive sto ne mogu otvorene suteve pogoditi a McGee ih trpa u reketu. Sve i da su dosudili te faulove opet je razlika velika, pisete isto ko da je neka napeta utakmica.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne kontam Jamesa the Kinga kozu svih vremena, ako već držiš Kovera 7 min, ni jednog bloka ili akcije za njega a tanak u odbrani 
Malo se predozirao James veceras pa mu baš izašlo na oko, inace ubrizga standardnu dozu.
Btw. Drugi dio posta je satiričnog karaktera sa prodje odmah pljuvanje

Malo se predozirao James veceras pa mu baš izašlo na oko, inace ubrizga standardnu dozu.
Btw. Drugi dio posta je satiričnog karaktera sa prodje odmah pljuvanje

Ma i nema prostora toliko, a i u odbrani je znao cesto zavrsiti na Durantu, da li je to namjera bila GSWa jos ne znam, moguce, jer i defanzivno cesto bude i help Defence uz to da ga Green je dosta cuva, a ne ko prošlu livingston ili cini mi se bilo je jednom i Nick Young da je bio primarni defanzivac ako se dobro sjecam par minutaClutch je napisao/la:Ni onaj lakat u glavu nije bio bezazlen. Ne djeluje svoj fakat.

Jbg zatvorili ga, zato hill i ostali su imali dosta vise prostora

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kobe zahladilo je u Banovićima, ponesi neku jaknicu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Onaj Looney odigrao ukupno tri minute na parketu, a na onim slobodnim ispuhljuje ko da je maraton pretrcao 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jedan Curry igra čvrsto i jako sve vrijeme a manekeni Cavsa od 2.10 posmatraju šta se dešava na terenu.
Jednostavno GSW tek sad izgleda ozbiljno, preuzimaju gotovo sve a u napadu odrađuju onako kako znaju, protiv njih u ovakvom izdanju ne možeš tražiti izgovore. Cavsi moraju početi igrati nešto inače BO je do kraja treće.

Jednostavno GSW tek sad izgleda ozbiljno, preuzimaju gotovo sve a u napadu odrađuju onako kako znaju, protiv njih u ovakvom izdanju ne možeš tražiti izgovore. Cavsi moraju početi igrati nešto inače BO je do kraja treće.
“Zatvorili”Azpi je napisao/la:Ma i nema prostora toliko, a i u odbrani je znao cesto zavrsiti na Durantu, da li je to namjera bila GSWa jos ne znam, moguce, jer i defanzivno cesto bude i help Defence uz to da ga Green je dosta cuva, a ne ko prošlu livingston ili cini mi se bilo je jednom i Nick Young da je bio primarni defanzivac ako se dobro sjecam par minutaClutch je napisao/la:Ni onaj lakat u glavu nije bio bezazlen. Ne djeluje svoj fakat.
Ne forsira ni on toliko missmatche, switch na Currya ne znam dal je jednom kreiran.
I onda pogledas ovo.
Samo pokazatelj kakav nerealan James je potreban ovim Cavsima da bi uopste imali sansu, a to je nemoguce iznijet a da se ne osjeti.In the 1st half, the Cavs had 3 made field goals that weren't either scored or assisted by LeBron.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hahahah duboka koncentracija za 2:0 sa bacanjaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Onaj Looney odigrao ukupno tri minute na parketu, a na onim slobodnim ispuhljuje ko da je maraton pretrcao

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma ne ne kazem sad da je on nesto katastrofa i to, nego zatvorenici dosta, dosta bolje branjen nego u prvoj tekmi pa jbg vise asistira, opet on igra sjajnu partiju i ne moze se sad uzimati G1 kao referentna tacka usporedbe jer ono je ipak bilo nesto sto nece ponoviti u finaluClutch je napisao/la:“Zatvorili”Azpi je napisao/la:Ma i nema prostora toliko, a i u odbrani je znao cesto zavrsiti na Durantu, da li je to namjera bila GSWa jos ne znam, moguce, jer i defanzivno cesto bude i help Defence uz to da ga Green je dosta cuva, a ne ko prošlu livingston ili cini mi se bilo je jednom i Nick Young da je bio primarni defanzivac ako se dobro sjecam par minutaClutch je napisao/la:Ni onaj lakat u glavu nije bio bezazlen. Ne djeluje svoj fakat.
Ne forsira ni on toliko missmatche, switch na Currya ne znam dal je jednom kreiran.
I onda pogledas ovo.
Samo pokazatelj kakav nerealan James je potreban ovim Cavsima da bi uopste imali sansu, a to je nemoguce iznijet a da se ne osjeti.In the 1st half, the Cavs had 3 made field goals that weren't either scored or assisted by LeBron.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
McGee

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Javaleee McGeeee
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Gotovo nijedan napad kroz Currya i odmah sve traljavo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jbt zamisli da nema Lovea, pa Warriorsi bi hvatali svaki ofenzivni skok.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakva razlika kad jr i clarkson nisu na parketu. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Najgora statistics 3/4 GSW u ovoj godini 
Nervira me i GSW ono kada stisnu bolji su za klasu, a onda se ne shvatljivo opuste, tako su npr igrali 4 I 5 tekmu protiv Houstona sada pocetak 3/4
Da je Pop ovdje kako bi McGee i T. Thomson bili hakovani

Nervira me i GSW ono kada stisnu bolji su za klasu, a onda se ne shvatljivo opuste, tako su npr igrali 4 I 5 tekmu protiv Houstona sada pocetak 3/4

Da je Pop ovdje kako bi McGee i T. Thomson bili hakovani

Jos da ih ne uvodi nikako. Jr beskoristan ako nije sam na 3, nista drugo ne zna mutavac. Al ubice ih Clarkson, Hill ima 4 pfaKaunas je napisao/la:Kakva razlika kad jr i clarkson nisu na parketu.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.