Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Jbt, matere mi ja sam iznenadjen. Neznam da li bi jedan selektor/trener prezivio do sada poslije svih blamaza. Ovo je fakat za guinessa. Bez ironije. 

@igrajlopte 🐦
Ne znam vala za druge , ali meni je mučno gledati kako se brukamo i loše igramo, a znam da možemo bolje, dok će dosta drugih reprezentacija na Euru voditi selektori koji će izvući 120% od igrača koje imaju.Mokes je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:46Šta bi nam značio prvi nastup na EPMadal je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:22Vjerovatno ce ostati da nas uništi i za baraz. Ma i taj baraz, kad malo razmislim, i da prodjemo nekom ludom srecom, sta nam znači kad bi nas on vrlo vjerovatno vodio na EP, i ako smo na SP odigrali s nekih 70% mogućnosti zbog Papeta, na EP bi pokazali ispod 50% mogućnosti.![]()
Koja je onda svrha repke i njenog praćenja, ako nam odlasci na velika takmičenje ništa ne znače, bez obzira na to ko nas vodio. Prvo je bilo samo da Pape ode, biće bolje. Dođe Meša, mi samo gori. Ode i Meša, dođe Robert, situacija još gora. I ko god bude sljedeći, vrlo vjerovatno da će mu se desiti ono što se desilo prethodnoj trojici.
Mislim neki scenario gdje smo prošli na EP, euforija, ludilo, dodje ti neka prosječna reprezentacija i naguzi nas do mjere da nam se zgadi fudbal... I nemam bas neku preveliku želju doživljavati to.
Super je i učestvovati pa i biti zadnji u grupi, ali da kažeš na kraju pa dobro ovo nam je maksimum ili makar blizu toga.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
Silna broncana hrvatska sve sa bobanom i sukerom zamalo ne osta zaledjena na maksimiru kad baljic fuli zicer...mada nek prica ko sta hoce mi smo ih pustili tad..odose i bum 3.mjesto.Mokes je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:46Šta bi nam značio prvi nastup na EPMadal je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:22Vjerovatno ce ostati da nas uništi i za baraz. Ma i taj baraz, kad malo razmislim, i da prodjemo nekom ludom srecom, sta nam znači kad bi nas on vrlo vjerovatno vodio na EP, i ako smo na SP odigrali s nekih 70% mogućnosti zbog Papeta, na EP bi pokazali ispod 50% mogućnosti.![]()
Koja je onda svrha repke i njenog praćenja, ako nam odlasci na velika takmičenje ništa ne znače, bez obzira na to ko nas vodio. Prvo je bilo samo da Pape ode, biće bolje. Dođe Meša, mi samo gori. Ode i Meša, dođe Robert, situacija još gora. I ko god bude sljedeći, vrlo vjerovatno da će mu se desiti ono što se desilo prethodnoj trojici.
Daj da mi odemo pa taman preko zelenog stola i 3:0 za nas u obje..ako nista da makar navijam za nas na euru
=\_1921_/=
Ima li ovaj kreten namjeru kaparisati ovog malog Hotica?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Odlazi zuto govedo
Cuva Bog Zelju svog!
Ne može ništa bez Elve, hebo ti nas, nismo bolje ni zaslužili, ovaj u San Marinu ne bi mogao igrati, kod nas glavna karika

- robertkosar
- Kontakt:
Kakvo zuto govedo, veliki zuti krmcino
odlazi 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa kakva je to logika da se gura Saric koji je otisao u Arabiju da zgrne sta para pred kraj karijere i nema vise ambicija umjesto nekog ko ima 20 godina i ko bi se mogao prodati preko repke u bolji klub u kojem ce jos vise napredovati?
**** ti mater roberte
**** ti mater roberte
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Bravoooo popularni beliiiiiii narkos. A ovdje pljuvali nas koji smo od prvog dana pisali ko i sta je poluamater presleY i njegov menadzer jurkic !!! Glupe bosnje ... hajmoooo lihtenstajjjnnnn he he he he
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Nek mi neko kaze, KAKO ce ovako uigrati i pripremiti ekipu za baraz kao sto su napisali nakon sto ipak nije dao ostavku, kad ni ti je dao skroz mladim sansu ni ti je uveo neke standarde igrace i dao je sansu Saricu kojeg je isprobo 1000x. KAKO
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nikako jarane. Vidis da lika boli ****
Zajebaje se s nama **** mater zutu.

Zajebaje se s nama **** mater zutu.
Cuva Bog Zelju svog!
Belo krme debelo.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Moto prosineckog:prodaj stoku(saric i slicni) da kupimo koku
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- MocMahale444
Zutokljunac **** ti sam sebi pleme svoje.
Mars napolje zmijoglavi pirgo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Najbitnije je da se vidi da Robi zna šta radi. Sudeći po ovoj utakmici i igru u gostima smo značajno popravili, puno je to bolje nego u Finskoj, Armeniji, Grčkoj.
Pa dao je dva puta ostavku sta moze vise, da ganja advokata da tuže savezMocMahale444 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 20:36Zutokljunac **** ti sam sebi pleme svoje.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ostaviće ga da izgubi odmah prvu u Baražu i onda će noga biti i čekanje 3 mjeseca na selektora, kao da se pokaže da mafija nešto radi.
**** te Esad Plavi
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Dinhooo, Lekqqq1921, Mostarska, Zglavkar i 45 gostiju.