Pa nije mu 36, i treba da gazi.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Imat cu na umu ako mi zapne engleskiDANTES je napisao/la:pazi se....iznenadio bi se koliko dobro kontaju naše jezike, engleski ti tamo praktično i ne treba..... i ne samo to....moje iskustvo govori da možeš po radnjama i kafićima da naletiš na priličan broj srba, bošnjaka, hrvata......rade ljudi, a ima i turista.....Edin TM87 je napisao/la:Bas me pogodi exkurzija pred 2. sedmicu RG-a![]()
Bit' ce zanimljivo kad u nekom baru u Ceskoj u cetvrfinalu budem navijao za Rogera protiv Berdycha![]()
![]()
Seppi igra fantasticno za sad ,i vidjet cemo hoce li moci izdrzati do kraja sa ovakom igrom ,a mislim da treba spomenuti i Cibulkovu ,koja je razbijala sve svoje protivnice do sada ,pa evo i danas ubija Azarenku i veoma je blizu pobjede .Oxygen je napisao/la:Seppi i Errani, pozitivna stvar ovog RG-a.
legenda reala je napisao/la:Ma vratiće se Nole, sad ko ima para na Live klađenju neko opali pobjeda Đokovića
Dobit ce ovo Nole,mada me Seppi odusevio,bgmlegenda reala je napisao/la:Ma vratiće se Nole, sad ko ima para na Live klađenju neko opali pobjeda Đokovića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.