FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 13 mar 2013, 18:18

pile87 je napisao/la:
sekac je napisao/la:
open je napisao/la:A leteći Huseinović na Otoci :lol:
Sve je taćno ali izbaci kao ja gdje ste vi oštečeni na jednoj utakmici sa 3 izmišljena off sidea kod kuće mislim na tom vašem stadionu.Pa niko ne spominje pobjedonosni gool protiv Gradine kad je Jamak igrao rukom i svi stali a vi zabijate, pa igranje Antolovića rukom van 16 ni indirekt nije sviran a kamoli da mu crveni da itd... Dobri su ovi strimovi pa se može paralelno pratiti ma i ovaj penal na Maletiću šta misliš da li bi bio sviran za Želju na Grbavici ja mislim da bi a i Sarajevu bi svirali na Koševu ali opet ne znam vi ste ipak jedva dočekali da blatite. Opet kažem više je offside Kajkuta kod trečeg gola Čelika nego ovaj drugi gool Rudara a prvi gool je bio čist kao suza i ono je greška ali dobro, sad leteči Said isfolirao sudiju ok a šta ćemo sa golom koji nije priznat a lopta je bila više u golu nego vaša protiv Borca i tako bi mogli do ujutro ipak vas ne prozivamo samo malo mi se vi preispitajte a sad živite u ubjeđenju da se nama pomaže jer realnost je nauka za pojedine a možda i nisam u pravu ;) P.S. nemoj da se ko od Robijaša ljuti ne umanjujem ništa vašu pobjedu samo konstatujem i poredim .
Evo u prvom kolu nije nam sviran cist penal i osteceni smo direktno za 3 boda ! Kad vec insistiras...
[youtube][/youtube]
Paša ja ne govorim Kineski rekao sam kod kuće kad ste oštečeni sa recimo tri nepostojeća off side-a postavi to molim te. A u gostima i nas zezaju kao i sve timove jest malo bolje suđenje ali još uvijek smo domaćinska liga što se suđenja tiće
Sarajevo ljubavi moja!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 13 mar 2013, 18:59

Mi ako budemo pravi svaku tekmu, bit cemo sampioni 100 % , pola sezone smo samo sebe ukopali u 5 tekmi, al valjda nam se vrati, jer ovaj Zeljo, kojeg ste mogli svaku tekmu gledati na TV, oni su katastrofa, akcije nikakve ne mogu napraviti, nikog oni ne mogu dobiti, tako samo pametno i lagano prema titulu, a njih cemo namlatiti u derbiju posebno :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 mar 2013, 19:02

aS_Roma je napisao/la:Mi ako budemo pravi svaku tekmu, bit cemo sampioni 100 % , pola sezone smo samo sebe ukopali u 5 tekmi, al valjda nam se vrati, jer ovaj Zeljo, kojeg ste mogli svaku tekmu gledati na TV, oni su katastrofa, akcije nikakve ne mogu napraviti, nikog oni ne mogu dobiti, tako samo pametno i lagano prema titulu, a njih cemo namlatiti u derbiju posebno :D
Bicete, bicete... :lol:

http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 13 mar 2013, 19:08

Baja_Zvjerka je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Mi ako budemo pravi svaku tekmu, bit cemo sampioni 100 % , pola sezone smo samo sebe ukopali u 5 tekmi, al valjda nam se vrati, jer ovaj Zeljo, kojeg ste mogli svaku tekmu gledati na TV, oni su katastrofa, akcije nikakve ne mogu napraviti, nikog oni ne mogu dobiti, tako samo pametno i lagano prema titulu, a njih cemo namlatiti u derbiju posebno :D
Bicete, bicete... :lol:

http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;
Tebi je pametnije da prvo naucis pravila fudbala i da je lakat u lice crveni karton, pa tek onda da se smijes i ismijavas nama ... Sto bi ti rekao pa mozda i Bekric nije udario igraca Zrinjskog mozda mu je lakat pogodio precku i odbio mu se u lice :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2013, 20:05

Evo ga nakon nekoliko mjeseci:
Bodro fan
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/izasao ... do-fan/933" onclick="window.open(this.href);return false;

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 mar 2013, 20:07

hilmo je napisao/la:Evo ga nakon nekoliko mjeseci:
Bodro fan
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/izasao ... do-fan/933" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje si Hilmaš brate malo ružim ove kritičare hvala za info o bordo fanu!
Sarajevo ljubavi moja!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 mar 2013, 20:54

Mrsko mi je sve citati ali jel to oni fakat govore kako su osteceni negdje znacajnije u zadnje 3 godine ili se meni cini? :lol:
Imali ste 2 ofsajda, mozda 1 penal i MOZDA jedan crveni u 3 godine da su svirani kontra vas (svirani vama bez razloga ili da nisu svirani protivniku sa razlogom - svejedno).Sve ostale odluke koje su bile sumnjive su bile u vasu korist.

Ali to nije tema, FK Sarajevo jest.

Uzecemo gradinu 2 razlike1:3

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2013, 10:29

Mi ako ove godine ne uzmemo titulu, stvarno ne znam kad cemo. Ekipa nam zovni, a konkurenti nikad losiji. Onakav Zeljeznicar ce kiksat 3-4 utakmice, ubjeden sam ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2013, 10:35

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 14 mar 2013, 10:39

Hordas Doboj je napisao/la:Mi ako ove godine ne uzmemo titulu, stvarno ne znam kad cemo. Ekipa nam zovni, a konkurenti nikad losiji. Onakav Zeljeznicar ce kiksat 3-4 utakmice, ubjeden sam ;)
A sta kao vi cete sve dobiti ,de ba cim odete malo jacoj ekipi pusiona vam je sto se pokazalo milion puta .
A pogotovo ako pogledamo vas raspored mislim da nemate sanse za titulu.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 14 mar 2013, 10:44

BLU SKY je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Mi ako ove godine ne uzmemo titulu, stvarno ne znam kad cemo. Ekipa nam zovni, a konkurenti nikad losiji. Onakav Zeljeznicar ce kiksat 3-4 utakmice, ubjeden sam ;)
A sta kao vi cete sve dobiti ,de ba cim odete malo jacoj ekipi pusiona vam je sto se pokazalo milion puta .
Kakav raspored majstore, pogledaj malo vasu igru i onda pricaj nesto, pasa da sastavite ne mozete i ti pricas kako neko nema sanse za titulu :roll:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2013, 10:47

BLU SKY je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Mi ako ove godine ne uzmemo titulu, stvarno ne znam kad cemo. Ekipa nam zvoni, a konkurenti nikad losiji. Onakav Zeljeznicar ce kiksat 3-4 utakmice, ubjeden sam ;)
Joj svi taj famozni raspored spominju. To vise nije nikakvo mjerilo. Eto igrali ste kuci sa Zrinjskim, pa? Jestel dobili? Igrat cete i sa sirokim i to ti garantuje nesto? Normala derbi je nas, tu gubite 3 bobe ;)
Ima jos dosta da se igra, ali trenutno, iz ove perspektive, vise sanse dajem nama. Mada se sa Jovicem nikad ne zna :lol:

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 14 mar 2013, 10:53

Hordas Doboj je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Mi ako ove godine ne uzmemo titulu, stvarno ne znam kad cemo. Ekipa nam zvoni, a konkurenti nikad losiji. Onakav Zeljeznicar ce kiksat 3-4 utakmice, ubjeden sam ;)
Joj svi taj famozni raspored spominju. To vise nije nikakvo mjerilo. Eto igrali ste kuci sa Zrinjskim, pa? Jestel dobili? Igrat cete i sa sirokim i to ti garantuje nesto? Normala derbi je nas, tu gubite 3 bobe ;)
Ima jos dosta da se igra, ali trenutno, iz ove perspektive, vise sanse dajem nama. Mada se sa Jovicem nikad ne zna :lol:
Nećemo igrati sa Širokim kući, to si ti nešto zayebao.Kako očekuješ da dobijete Zrinjskog, Širokog, Borca, nas na kraju krajeva u gostima, ako gubite od Čelika čiji igrači trče 15 minuta, pa ne trče 60, već skupljaju snagu za zadnjih 15 minuta gdje vas dokrajče i dobiju utakmicu?

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 14 mar 2013, 10:59

Sa vama cemo najlakse, jer ste trenutno najsmjesnija ekipa u ligi, i samo raznorazni spet okolnosti, Trebinje, Borac, Rudar vas drzi u igri gdje trenutno ne treba da pripadate :!:

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 14 mar 2013, 11:00

LFC1892 je napisao/la:Sa vama cemo najlakse, jer ste trenutno najsmjesnija ekipa u ligi, i samo raznorazni spet okolnosti, Trebinje, Borac, Rudar vas drzi u igri gdje trenutno ne treba da pripadate :!:
Nebitno kakvi smo mi, vi ćete do derbija prosuti veliki broj bodova, a naša igra ne može biti gora od ovog sad, znači može biti samo bolja, što ti indirektno govori da ste nayebali na Grbavici :D
I još nešto, kakav splet okolnosti vas drži u igri?

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 14 mar 2013, 11:05

plavetniloo je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:Sa vama cemo najlakse, jer ste trenutno najsmjesnija ekipa u ligi, i samo raznorazni spet okolnosti, Trebinje, Borac, Rudar vas drzi u igri gdje trenutno ne treba da pripadate :!:
Nebitno kakvi smo mi, vi ćete do derbija prosuti veliki broj bodova, a naša igra ne može biti gora od ovog sad, znači može biti samo bolja, što ti indirektno govori da ste nayebali na Grbavici :D
Uglavnom ne drzi nas onaj da smo dobili tri boda a nismo zabili gol, sto je jos nezabiljezen slucaj na nasim terenima :mrgreen:

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 14 mar 2013, 11:07

LFC1892 je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
Uglavnom ne drzi nas onaj da smo dobili tri boda a nismo zabili gol, sto je jos nezabiljezen slucaj na nasim terenima :mrgreen:
A ništa penali nakon smijesnih padova, k'o da u ekipi imate bungee jumping skakače, a ne fudbalere, ništa poništeni golovi protivnika, pardon, regularni poništeni golovi?
Sve pošteno, pa ko kog zayebe.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 14 mar 2013, 11:08

LFC1892 je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
Kakav raspored majstore, pogledaj malo vasu igru i onda pricaj nesto, pasa da sastavite ne mozete i ti pricas kako neko nema sanse za titulu :roll:
A kao vasa igra je nesto bolja mozda jeste za nijansu ali ni vi niste nista posebno pokazali vi igrate ove slabije utakmice dobro dok protiv jacih ekipa je skroz druga prica. Čuj kakav raspored sta hoces da kazes da dobijate siroki, zrinjski, borac, Želju nebudi smijesan .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2013, 11:08

@plavetnilo
Vjeruj da nisam ni gledao vas raspored al sam predpostavio da igrate i sa Sirokim kuci jer toliko spominjete taj raspored.
Ako si gledao utakmicu u Zenici onda mozes i zakljuciti odakle optimizam. U toj utakmici se jednostavno neke stvari nisu poklopile i platili smo maksimalnu cijenu. Tu smo fakticki izgubili dobivenu utakmicu, gdje smo nadigrali Celika u svim segmentima igre.
Gledao sam vas protiv Travnika i sinoc. I ono sto sam vidio nije ni blizu onog sto sam ocekivao. Takodje onakav Zrinjski, sa onim igrackim kadrom, protiv nas iz moje perspektive i nema neke sanse. Jedino da se ponovi Zenica pa da izgubimo tekmu. U sto cisto sumnjam.
U svakom slucaju nije to ni blizu rijeseno. Al kao sto rekoh nakon par odgledanih tekmi konkurenta, optimistican sam.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 14 mar 2013, 11:09

@plavetnilo

Sve je to normalno al da se moj klub prodao Leotaru kao najveca kurava zamislio bi se dobro gdje to sve vodi ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, ShofaII, Vanja8 i 31 gost.