English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Marsal
- Kontakt:
Re: English Premier League
A **** ti ovaj život i fudbal kad mi je jedina utjeha da skauzeri neće uzet titulu.
Arteta je neće uzet dok je Guardiola živ. A neće ni bilo ko drugi.
Arteta je neće uzet dok je Guardiola živ. A neće ni bilo ko drugi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Guardiola napušta City nakon ove sezone, tako da ima nade da se PL ne preimenuje u HNL
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 17:04Samo da citiram trojicu skauzera:
"Ne brinite, Arsenal ce chokeat, završavaju treći na kraju"
![]()
![]()
![]()
![]()

Skauzeri u topnici se sprdaju ko je veci luzer, rano moja ljuta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Ne bih rekao da napušta.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bar smo zajedno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Sad se logiraj na Zaniola ili si zaboravio lozinku?JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2024, 20:18Luzeri imali priliku da se odvoje i naravno da će chokeati, drugu sezonu u nizu imaju titulu u svojim rukama i chokeaju. Proljeće na moje rame slijeće![]()
- Pensioner26
- Kontakt:
Čekamo seamana 

Seamen je vec odradio svoj dio ,nijw da covjek nije rekao jos prije Bayerna ide sada raspad kroz 10 dana

Mozda i bolje ovako ,svakako bi Arsenal negdje kiksao u ovih 7 tekmi.A ruku na srce i bolje igraju kada su drugi ili treci ,Arsenalu najbolje da bude drugi ili treci i da im se poklopi svw u zadnjem kolu samo tako mogu biti prvaci jer kad imaju sansu se malo odvojiti na vrhu znas sta ce se desiti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Iskreno fakat beskorisna ekipa. Ligu uzmu jednom u 20 godina, LP nisu niti ce ikad, ponekad uleti neki kup. Najbolje ih ugasiti.JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2024, 20:18Luzeri imali priliku da se odvoje i naravno da će chokeati, drugu sezonu u nizu imaju titulu u svojim rukama i chokeaju. Proljeće na moje rame slijeće![]()
Rivalstvo Citya i Liverpula i dalje traje.JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2024, 20:18Luzeri imali priliku da se odvoje i naravno da će chokeati, drugu sezonu u nizu imaju titulu u svojim rukama i chokeaju. Proljeće na moje rame slijeće![]()

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Brat nas 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Naravno. Izbacili smo ih iz cetvrtfinala LP, polufinala FA kupa i mlatnuli im ligu, kako ne bi sad bilo 7/7. Ko je to uspio bolje od nas da se nosi sa njima ?Judd je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:15Rivalstvo Citya i Liverpula i dalje traje.JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2024, 20:18Luzeri imali priliku da se odvoje i naravno da će chokeati, drugu sezonu u nizu imaju titulu u svojim rukama i chokeaju. Proljeće na moje rame slijeće![]()
![]()
- Pensioner26
- Kontakt:
I mi smo ih klepili u finalu LP, polufinalu FA kupa te Conte kada je bio trener uzeli liguJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:49Naravno. Izbacili smo ih iz cetvrtfinala LP, polufinala FA kupa i mlatnuli im ligu, kako ne bi sad bilo 7/7. Ko je to uspio bolje od nas da se nosi sa njima ?Judd je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:15Rivalstvo Citya i Liverpula i dalje traje.JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2024, 20:18Luzeri imali priliku da se odvoje i naravno da će chokeati, drugu sezonu u nizu imaju titulu u svojim rukama i chokeaju. Proljeće na moje rame slijeće![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.