FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma nista o'tog. Zalit ce se i dobit slucaj.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Tesko da ce dobiti slucaj jer se radi o transferima u periodu od 2009-2013 i osim Barce FIFA je kaznila i spanski savez!!!RickBlaine je napisao/la:Ma nista o'tog. Zalit ce se i dobit slucaj.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Pa sta i da vas kazne, sad bar mozete pokazat koliko znaci vasa La Masia
imate vi talenata bruku.. sad je vrijeme da se pokazu 

FC Bayern !!!!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Sad ocekujemo izjavu Bartomeua u stilu: "Za sve su kriva mucka djubrad iz Madrida" kuknjava
Ma jok ba. Nema sanse da nakon zalbe ostane ova odluka na snazi.Ozren je napisao/la: Tesko da ce dobiti slucaj jer se radi o transferima u periodu od 2009-2013 i osim Barce FIFA je kaznila i spanski savez!!!
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ban will NOT affect Ter Stegen or Halilovic as both were completed before ban
Haj barem nesta.
Haj barem nesta.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Halilovic da, Ter Stegen koliko znam jos uvijek je igrac Borussie i Barca nikad nije objavila da je finalizirala taj transfer?!DesimaL je napisao/la:Ban will NOT affect Ter Stegen or Halilovic as both were completed before ban
Haj barem nesta.
A treba vise igraca.DakaZdici je napisao/la:Treba vam stoper
Da je barem ovog Ter Stegen.Valdes odlazi,Pinta ne mogu da gledam nikako.
@Ozren ja mislim da je sve zavrseno oko Ter Stegena.
-
- Kontakt:
Perez se jede što nije mogao dovesti Neymara, Halilovića, Denisa Suareza pa šalje tužbe, džaba mu kad mi i sa ovim sastavom vladamo još 10 godina u Primeri, a oni nek troše milijarde i zadovoljavaju se kupom.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Navodno je ovaj covjek odlucio da se kazni Barcelona :police:RickBlaine je napisao/la:Sad ocekujemo izjavu Bartomeua u stilu: "Za sve su kriva mucka djubrad iz Madrida" kuknjava

Usmeni ugovor je pao, ali pismeni ugovor nije zvanicno potpisan i sad nece biti u mogucnosti da mu ponude ugovor jer su u medjuvremenu dobili zabranu!!!DesimaL je napisao/la:A treba vise igraca.DakaZdici je napisao/la:Treba vam stoper
Da je barem ovog Ter Stegen.Valdes odlazi,Pinta ne mogu da gledam nikako.
@Ozren ja mislim da je sve zavrseno oko Ter Stegena.
Ako ostane na snazi ova odluka, Barcelona neće moći da kupuje i prodaje igrače dva naredna prelazna roka. Znači ništa od odlaska Valdesa. I nije tako rigorozna odluka ( ako se odnosi na ljetni i zimski prelazni rok ) što znači jednnu sezonu bez pojačanja...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Nije moguce samo dovesti igraca,dok mogu prodavati.
Nek su oni barcu kaznili a psg chelsea real mogu dovodit kad oce i kolko oce..fuj !!!
Pa kad uredno plaćaju porez.bezze je napisao/la:Nek su oni barcu kaznili a psg chelsea real mogu dovodit kad oce i kolko oce..fuj !!!
Hala Madrid!
veze ti nemasVandelanoite je napisao/la:Perez se jede što nije mogao dovesti Neymara, Halilovića, Denisa Suareza pa šalje tužbe, džaba mu kad mi i sa ovim sastavom vladamo još 10 godina u Primeri, a oni nek troše milijarde i zadovoljavaju se kupom.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Re: Odg: FC Barcelona
gospodski se plati sve a ne 4 stoje na banku a 5 u rukebezze je napisao/la:Nek su oni barcu kaznili a psg chelsea real mogu dovodit kad oce i kolko oce..fuj !!!

Sent from my HTC One V using Tapatalk
Istraga je obuhvatila i uocila nepravilnosti kod 10 igraca!!!
Divno.
Još ako je istina ovo za Piquea, da ga nema 4 mjeseca.
Sve se sastalo, jbo im pas mater.
Još ako je istina ovo za Piquea, da ga nema 4 mjeseca.
Sve se sastalo, jbo im pas mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.