Ma to je to.FKSDoGroba je napisao/la: ↑25 avg 2022, 17:03Jel snimak od prije godinu dana koji su sad objavili prije derbija ili su skoro izakcijali?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi nikada odustati necemo...
Najlakse se glup pravit

Treba mozda Traku stavit tu i ogranicit ga na defanzivne duzbosti, nek ne ide naprijed. A Drobarov i Djokanovic na stopere.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Šta kažu papci gori sve za karte na šugavici, pa jbm vam familiju skupiti će vas ne više od 7 hiljada i to drama jel?!?!
Nisam neki optimista, ali i dalje ostaje nada da ćemo hladne glave ući u utakmicu i odraditi je kao svaku drugu te pobjediti ograisane u njihovom leglu. Oni su se toliko naložili jbote kao da su Real
i zato ZGAZITE IH 
Nisam neki optimista, ali i dalje ostaje nada da ćemo hladne glave ući u utakmicu i odraditi je kao svaku drugu te pobjediti ograisane u njihovom leglu. Oni su se toliko naložili jbote kao da su Real
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ne znam sta te cudi njihova nalozenost. Zadnjih godina im je ostalo slaviti samo pobjede u derbijima, jer titule nisu vidjeli 10 godina.Senner je napisao/la: ↑25 avg 2022, 17:09Šta kažu papci gori sve za karte na šugavici, pa jbm vam familiju skupiti će vas ne više od 7 hiljada i to drama jel?!?!
Nisam neki optimista, ali i dalje ostaje nada da ćemo hladne glave ući u utakmicu i odraditi je kao svaku drugu te pobjediti ograisane u njihovom leglu. Oni su se toliko naložili jbote kao da su Reali zato ZGAZITE IH
![]()
Komplet sezonu preusmjere u derbi, samo mislim da imamo trenera koji ce znati uzvratiti.
Sehovicu pamet u glavu, nek nema kaljanca pa kako god
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Prebroj domace igrace u Žalgirisu, Pjuniku ili Šerifu koji su izborili grupne faze, pa mi javi koliko ih ima.napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 16:43Btw, dje je @Lucas da nam izmjeri broj stranaca u Dinamu? 9 hrvata i dva makedonca u startnih 11, s tim da je Ademi rodjen u Hrvatskoj al je et makedonac.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
NAŠA DIREKTIVA - STROGA OFANZIVA! HOĆEMO POBJEDU.
-
- Kontakt:
I popušit ga dobro sa Trakom na Santosu. Valjda je uvijek išlo da na brzog igrača koji samo probija ide neko ko je brz i ko ga može ispratiti. Musi dati zadatak da mora biti konstantno uz Santosa a tako i Đokanović da isprati Štilu i njima ne preostaje ništa drugo nego da probaju preko prekida gdje bi također mi imali problema.JVVVST je napisao/la: ↑25 avg 2022, 17:07Najlakse se glup pravit![]()
Treba mozda Traku stavit tu i ogranicit ga na defanzivne duzbosti, nek ne ide naprijed. A Drobarov i Djokanovic na stopere.
A naša Šansa je što imamo veću širinu i ako nama zatvore dva igrača imamo druga dva koja mogu donijeti prevagu (ako je Nardin u prvih 11 i zatvore nam dva onda jbg imamo samo jednog koji moze donijeti prevagu).
Kasnis buraz godinu i 3 mjeseca.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
2,60 na nas, na zelju 3 kvota 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
E čuj fudbalskih magova koji bi umjesto Muse stavili Traku, Tomaševića ili Mulalića na beka. 

Citam i ne vjerujem..GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 avg 2022, 18:01E čuj fudbalskih magova koji bi umjesto Muse stavili Traku, Tomaševića ili Mulalića na beka.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mi u Zenici protiv Tuzle imali haman 7 000. Likovi fataju ljude po ulici da skupe 5. I još se hvale da se sve prodade. 
Kud nemamo manji stadion. Na Koševo da po 18 milja dolazi, bili bi naslovi poluprazne tribine...

Kud nemamo manji stadion. Na Koševo da po 18 milja dolazi, bili bi naslovi poluprazne tribine...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Jedino da Trako zaduži jedan ovaj binbin da ga moze stici.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 avg 2022, 18:01E čuj fudbalskih magova koji bi umjesto Muse stavili Traku, Tomaševića ili Mulalića na beka.![]()
Jedini brz igrac u ekipi, kaze stavi Traku umjesto njega hahaha
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Već odavno je jasno da su ovo sve štrumfovski portali, kažu kako mi plaćamo novinare a evo samo čovjek da pročita naslove vezano za naš klub i naslove vezano za gurbete, sve je jasno. Slobodu ubili nogama lopta nije htjela u gol naslovi slute gašenje kluba.
Vi što dižete medijske hajke yebemo vam svima majke. Yebem te željo!
a Tomašević se inače bavi vaterpolom..pitara je napisao/la: ↑25 avg 2022, 18:10Jedino da Trako zaduži jedan ovaj binbin da ga moze stici.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 avg 2022, 18:01E čuj fudbalskih magova koji bi umjesto Muse stavili Traku, Tomaševića ili Mulalića na beka.![]()
Jedini brz igrac u ekipi, kaze stavi Traku umjesto njega hahaha

- f0rest1946
- Kontakt:
Probati i Belmina na desno krilo, mozda bih se dobro snasao ko ce ti ga znati.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 avg 2022, 18:01E čuj fudbalskih magova koji bi umjesto Muse stavili Traku, Tomaševića ili Mulalića na beka.![]()
Nema kod nas sredine do neki dan je bio najbolji sad je najlosiji...GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 avg 2022, 18:01E čuj fudbalskih magova koji bi umjesto Muse stavili Traku, Tomaševića ili Mulalića na beka.![]()
You are someone else I am still right here
Potcjenjuju nas, bas to volim. Edis prica sve kontra Fedje.
Nalozili se, imaju samopouzdanje i naravno odbit' ce im se o glavu. Rijesit' cemo ih hladno ako Bog da.
Nalozili se, imaju samopouzdanje i naravno odbit' ce im se o glavu. Rijesit' cemo ih hladno ako Bog da.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, napoleon72 i 49 gostiju.