FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Koji je maestro ovaj Iniesta, nevjerovatno s kojom lakoćom igra lopte.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ok sad se sa sigurnoscu moze reci da je stari Iniesta nazad. Koji majstor jbt 

Kakva atmosfera
.. Odavno nije bilo ovako.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jesi vidio Mesija mase rukom sto mu Alba nije dodao u noge da ne mora slucajno da potrci jedan korak ili dva ....
Ma pukni mu samar Alba
Ma pukni mu samar Alba

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
-
- Kontakt:
Meni se ucinilo kao da je sudiji mahao nesto..MrHc je napisao/la:Jesi vidio Mesija mase rukom sto mu Alba nije dodao u noge da ne mora slucajno da potrci jedan korak ili dva ....
Ma pukni mu samar Alba
Yebiga, obranise se. A Boze sta rec' za ovo... Najbolji Iniesta i Neymar.
-
- Kontakt:
Hvala ti Messi što si nas izbacio iz LP.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Prelose...
Atletico doso da ne izgubi i to im je uspjelo, al ima barcelona snage da prode dalje .
- hule_barca
- Kontakt:
Nek ispadnu kad trebaju gol primiti da bi se probudili i počeli igrat kako treba.
I da, sva sreća pa je Mascherano najveći problem ove ekipe.
Don't hate what you don't understand.
Alves je uputio sve i jedan pogrešan centaršut
Alexis u 100% šansi zakoci i sam sebe dribla
Pinto nije u stanju odbraniti bar jedan od ta dva šuta koliko smo dozvolili Atleticu
Messi van ritma, van utakmice, ništa mu nije polazilo za nogom. Doduše, nije ni moglo kad se nije kretao.
Iniesta i Neymar jedini pokazali htijenje i zalaganje....odlican rezultat za Atletio
slijedi gadan revanš.

Alexis u 100% šansi zakoci i sam sebe dribla

Pinto nije u stanju odbraniti bar jedan od ta dva šuta koliko smo dozvolili Atleticu

Messi van ritma, van utakmice, ništa mu nije polazilo za nogom. Doduše, nije ni moglo kad se nije kretao.
Iniesta i Neymar jedini pokazali htijenje i zalaganje....odlican rezultat za Atletio

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest MrHc nap'o po Messiju
Nisam znao da i ti navijaš za Barcu. 
Teško ćemo proći dalje, ovi će u revanšu igrati bunker i bit' će vrlo teško doći do gola.
Onaj gol je 100% Pintov, šut iskosa i on je mora da ocjeni putanju lopte, da stoji bliže stativi.

Teško ćemo proći dalje, ovi će u revanšu igrati bunker i bit' će vrlo teško doći do gola.
Onaj gol je 100% Pintov, šut iskosa i on je mora da ocjeni putanju lopte, da stoji bliže stativi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Strašan tempo u drugom poluvremenu,mogli smo vidjeti pravu Barcu na dijelu,svi rastrčani,borba za svaku loptu,prilike sjevaju sa svih strana,utrčavanja,proigravanja...
Diego utrpao golčinu,svaka čast majstoru,oduvijek mi je bio drag igrač,mogao je dosad već zaigrati za neki veći klub,valjda se skrasi u Atleticu.
Don Andres genijalan pas,vraća formu od najboljih dana definitivno,Neymar odlična reakcija,ali i odličan cijeli meč za njega,bio je rastrčan i želja igre,valjda i pročepi kad su u pitanju golovi i asistencije.Dao je i danas,ali uvijek može bolje.
Rezultat dobar za Atletico,4 remi ove sezone,neda nam se dobiti Cholove ratnike,ali do utakmice šta bude,ja sam uvjeren u pozitivan rezultat na VC,treba nam jedan gol i ne smijemo izgubiti,mislim da to možemo ispoštovati.
Diego utrpao golčinu,svaka čast majstoru,oduvijek mi je bio drag igrač,mogao je dosad već zaigrati za neki veći klub,valjda se skrasi u Atleticu.
Don Andres genijalan pas,vraća formu od najboljih dana definitivno,Neymar odlična reakcija,ali i odličan cijeli meč za njega,bio je rastrčan i želja igre,valjda i pročepi kad su u pitanju golovi i asistencije.Dao je i danas,ali uvijek može bolje.
Rezultat dobar za Atletico,4 remi ove sezone,neda nam se dobiti Cholove ratnike,ali do utakmice šta bude,ja sam uvjeren u pozitivan rezultat na VC,treba nam jedan gol i ne smijemo izgubiti,mislim da to možemo ispoštovati.
Keep walking.
- hule_barca
- Kontakt:
Od 10 centaršuteva, 2 samo kako trebalet3 je napisao/la:Alves je uputio sve i jedan pogrešan centaršut![]()

Mes Que Un Club
Da ohce imat' u svakoj utakmici gol zaostatkaxaviesta je napisao/la:Nek ispadnu kad trebaju gol primiti da bi se probudili i počeli igrat kako treba.

Messiju ocito ne lezi Atletico ili mu se neda trcat' na Nou Campu. U uzvratu ce bit bolji uvjeren sam!
Bit ce dobra tekma u uzvratu.
Nadat se da mozemo postici jedan gol.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta opet midzet ne valja?
Ne sumnjam da ce biti bolji u Madridu. On je takav i mi smo navikli na to.Dzoni je napisao/la:Sta opet midzet ne valja?

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.