Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ok, nije Koldzo jeste opština. Na to sam mislio vama se sve mora crtati, lik je naveo da Zeljo sam gradi sto nije istina.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ne bi ni opština ni Koldžo feninga dali da nije cijela priča sa izgradnjom tribine krenula i odjeknula strahovito brzo i pozitivno među ljudima, da nije krenula masovna prodaja prvo onih stolica pa onda i ovih desetogodišnjih karata.
Kad su ga već ispušili sa nekim građevinskim dozvolama, SD-om i ostalim pokušajima rušenja cijelog projekta, e onda su promijenili ploču i još se pojavili kao neko ko će izdvojiti novac za izgradnju tribine.
Ili jednostavno rečeno "Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se"
Kad su ga već ispušili sa nekim građevinskim dozvolama, SD-om i ostalim pokušajima rušenja cijelog projekta, e onda su promijenili ploču i još se pojavili kao neko ko će izdvojiti novac za izgradnju tribine.
Ili jednostavno rečeno "Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se"

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 14 feb 2017, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bez odluke Općinskog vijeća ili Skupštine opštine (prije rata se tako zvalo), Koldžo i bilo koji drugi načelnik ne može ni fening preusmjeriti gdje on hoće, jer mora proći proceduru ovog tijela, pa kada prođe ta procedura, ide potpis načelnika i pečat općine, i tek tada sredstva postaju operativna, jer nije načelnik lud da sam daje kako on hoće, inače ide zakonska odgovornost.samirr je napisao/la:Ok, nije Koldzo jeste opština. Na to sam mislio vama se sve mora crtati, lik je naveo da Zeljo sam gradi sto nije istina.
nemoj zezat a ko drži općinsko vijeće NSAlemC85 je napisao/la:Bez odluke Općinskog vijeća ili Skupštine opštine (prije rata se tako zvalo), Koldžo i bilo koji drugi načelnik ne može ni fening preusmjeriti gdje on hoće, jer mora proći proceduru ovog tijela, pa kada prođe ta procedura, ide potpis načelnika i pečat općine, i tek tada sredstva postaju operativna, jer nije načelnik lud da sam daje kako on hoće, inače ide zakonska odgovornost.samirr je napisao/la:Ok, nije Koldzo jeste opština. Na to sam mislio vama se sve mora crtati, lik je naveo da Zeljo sam gradi sto nije istina.

a što si mi bistar , rodio ga

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E ti mene našao.DenchiNL je napisao/la:nemoj zezat a ko drži općinsko vijeće NSAlemC85 je napisao/la:Bez odluke Općinskog vijeća ili Skupštine opštine (prije rata se tako zvalo), Koldžo i bilo koji drugi načelnik ne može ni fening preusmjeriti gdje on hoće, jer mora proći proceduru ovog tijela, pa kada prođe ta procedura, ide potpis načelnika i pečat općine, i tek tada sredstva postaju operativna, jer nije načelnik lud da sam daje kako on hoće, inače ide zakonska odgovornost.samirr je napisao/la:Ok, nije Koldzo jeste opština. Na to sam mislio vama se sve mora crtati, lik je naveo da Zeljo sam gradi sto nije istina.i haman cijelog grada
a što si mi bistar , rodio ga

Naravno da znam, jer sam i sam radio u državnoj upravi.
Sportski kolektiv Fudbalski klub Zeljeznicar je u prosloj godini uplatio oko milion maraka poreza, zato da ne znam sta vam je cudno kad dobije povrat od 10% tog iznosa od organa vlasti.
Princip koji funkcionise svugdje u svijetu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
bježi ba , ti se doš'o falit da si radio u državnoj upraviAlemC85 je napisao/la: E ti mene našao.![]()
Naravno da znam, jer sam i sam radio u državnoj upravi.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
nadam se da će se općina centar sjetit kako smo mi izkeširali naš dugirfo je napisao/la:Sportski kolektiv Fudbalski klub Zeljeznicar je u prosloj godini uplatio oko milion maraka poreza, zato da ne znam sta vam je cudno kad dobije povrat od 10% tog iznosa od organa vlasti.

kad nam bude trebalo

Centar remembers!

kake smo sreće to će bit ilegalno dotad

Vi ste iskesirali poreskoj upraviDenchiNL je napisao/la:nadam se da će se općina centar sjetit kako smo mi izkeširali naš dugirfo je napisao/la:Sportski kolektiv Fudbalski klub Zeljeznicar je u prosloj godini uplatio oko milion maraka poreza, zato da ne znam sta vam je cudno kad dobije povrat od 10% tog iznosa od organa vlasti.
Princip koji funkcionise svugdje u svijetu.![]()
kad nam bude trebalo![]()
![]()
Centar remembers!![]()
kake smo sreće to će bit ilegalno dotad![]()
To vam je greska

Sad ne znam kako to ide sto se opcine i poreske tice , mozda ima neko ko se neko bolje razumije u to

Ima li neko od forumasa pristup cometu?
Sta stoji kod Ivana Kostica, da je ugovor raskinut ili da ima ugovor do kraja sezone sa Slobodom?
Sta stoji kod Ivana Kostica, da je ugovor raskinut ili da ima ugovor do kraja sezone sa Slobodom?
Imam ja samo moram da vidim sifru za comet. 

- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:

Jao opsesijeLakoste je napisao/la:Ima li neko od forumasa pristup cometu?

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
-
Jbg, ne znam gdje da postavim ovo, pa ću ovdje....

Stariji ljubitelji nogoloptanja sjetiće se legendarnih novina "SN revija" koja je pokrenuta prije više od 40 godina (1976.), a kasnije je izlazila pod imenom Sprint i Sport magazin...
Danas je izašao prvi broj ponovno pokrenutog magazina, a izlaziće svaka tri mjeseca...
Za SN reviju pišu: Robert Matteoni, Anton Samovojska, Dražen Antolić, Dean Bauer, Mladen Jergović...
Cijena 12 KN (3 KM)...

Stariji ljubitelji nogoloptanja sjetiće se legendarnih novina "SN revija" koja je pokrenuta prije više od 40 godina (1976.), a kasnije je izlazila pod imenom Sprint i Sport magazin...
Danas je izašao prvi broj ponovno pokrenutog magazina, a izlaziće svaka tri mjeseca...
Za SN reviju pišu: Robert Matteoni, Anton Samovojska, Dražen Antolić, Dean Bauer, Mladen Jergović...
Cijena 12 KN (3 KM)...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
A vas ne guraju? Pa vi ste kao radnicka klasa trebali bi to sami a ne da placete Koldzi koji moje pare daje tj 100 milja i prije toga jos davao za vas stadion,i onda kazete vi radnicka klasa a nas drzava gura,to mozete furat nekom drugom. Od Klasa,Pivare,opcine Hadzici itd svi vas guraju ko nas gura niko i neka je tako.,samp da se zna da vi nikakva radnicka klasa niste,sve vam je drzava poklonila a nama kao "partijskom" i "drzavnom" klubu ni metar kvadratniHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Svi drugi kopaju i opstine im daju za kopanje. Samo mi trenutno gradimo u ligi od svojih para i para navijaca.Stroj1946 je napisao/la:Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.
Moje pare im daje,nije im jednom dao nego vise puta,pa poslije ga pljuju i jos traze i placu da daje pare. Dofaj tu i Telekom da ih je poguro,apoteke,opstine razne,politicari itd al eto ako nisi znao Sarajevo koje nije metar kvadratni imalo drzava gura to su mitomanisamirr je napisao/la:Koldzo vam je dao 100k. Samo kazem.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Svi drugi kopaju i opstine im daju za kopanje. Samo mi trenutno gradimo u ligi od svojih para i para navijaca.Stroj1946 je napisao/la:Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.
Jel potpisao Kostic za Zeljeznicar?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Furaju se da navijaci grade tribinu, a navijaci kupili mozda 12 karti. Ostalo dao Koldzo nase pare, pa Sarajevska pivara, Bavarija, Klas, grad Osjek, Mamic i ostali kurci palci zeljni malo medijske paznje.
Nije nijedan navijac kupio kartu, sve firme, bice nam prazna tribina, izdominirat ce nas pitari u posjeti na proljeceultrasegamega je napisao/la:Furaju se da navijaci grade tribinu, a navijaci kupili mozda 12 karti. Ostalo dao Koldzo nase pare, pa Sarajevska pivara, Bavarija, Klas, grad Osjek, Mamic i ostali kurci palci zeljni malo medijske paznje.

- invincible1921
- Kontakt:
Sta bi sa Duljom jel defintivno ostao? Ako jeste zaista steta,,,nista lose prema FKS, ali propasce u nasoj ligi.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.