Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 19 jan 2014, 22:19

Greivis je napisao/la: Je li nam Cabaye treci najdrazi ili smo odustali od Coste?
Cabaye će na ljeto biti Najdraži. Sada je, čini mi se, Draxler preuzeo primat Najdražeg.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 19 jan 2014, 22:32

Rosicky je napisao/la:

Kakvog mi golmana imamo :D
I meni dođe Seamen i govori kako će nas koštat golova i kako nije labilan, ma mrš u ****. Momku 24 godine ako se ne varam, možda i mlađi a već brani na veoma visokom nivou. Jedini pacerski gol primljen je protiv stoke ako se ne varam, ostalo sve magistriro.

Draxler je najdraži1, preuzeo primat od Diega :cry:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 19 jan 2014, 22:37

Šta će vam Cabaye? Ako će Diaby završavat karijeru (u Arsenalu) dovesti Pogbu.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 19 jan 2014, 22:41

Rockefeller je napisao/la:Šta će vam Cabaye? Ako će Diaby završavat karijeru (u Arsenalu) dovesti Pogbu.
Kakav Pogba.On ce u Real,nekako mi i jest sminker,a u Realu mu je predivno tlo za takav stil zivota. ;) Novi Vieira sigurno. 8-)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 jan 2014, 22:43

Rockefeller je napisao/la:Šta će vam Cabaye? Ako će Diaby završavat karijeru (u Arsenalu) dovesti Pogbu.
I ti Arnele poceo da nas trollas... :lol:

Vec se za Ozila istreslo 50 miliona eura. Uz Boziju pomoc za Draxlera 40 i sada treba jos toliko (mada Juve ce traziti i vise) za Pogbu?! Nema se novca za tolika rasipnistva. :D A i Pogbu je vec PSG kaparisao tako da o njemu ni razmisljat ne treba...

Draxlera za 40 miliona, Cabayea za 10 i po potrebi vidjeti sta ce biti za Bacaryem. Prodaje igraca nece biti osim ako Wenger ne procjeni da se bez nekoga moze pa da ga posalje za lijepe pare u Barcu da sjedi na klupi. Tu smo bar uvjek lijepo zaradili... :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 19 jan 2014, 22:45

Pa ako je novi Vieira onda mu je najbolje u Arsenal. :D

Negdje sam pročitao da je Gunner.

Evo, i našao sam:
Speaking to Republica in Italy, Pogba said: "At Juventus I'm doing fine. I don't hide the fact that as a child I dreamed of playing for Arsenal and FC Barcelona."
Za pravu cijenu Juve će ga pustiti, a onda imamo bomba veznu liniju. :)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 jan 2014, 22:45

Mrzim poređenja sa Vieirom. Patrick je bio powerhouse midfielder kakav Pogba može samo sanjat da postane. Rijetko će se takav igrač više rodit, takva dominacija u veznom redu koja ubija i naprijed i nazad i gdje god ga staviš. Ovo što je Yaya Toure danas, Patrick je bio dvaput bolji u svoj vakat, jedino što Yaya ima malo prefinjeniju tehniku.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 jan 2014, 22:48

Rockefeller je napisao/la:Pa ako je novi Vieira onda mu je najbolje u Arsenal. :D

Negdje sam pročitao da je Gunner.

Evo, i našao sam:
Speaking to Republica in Italy, Pogba said: "At Juventus I'm doing fine. I don't hide the fact that as a child I dreamed of playing for Arsenal and FC Barcelona."
Za pravu cijenu Juve će ga pustiti, a onda imamo bomba veznu liniju. :)
Jeste to on izjavio ali je to mnogo novca ako najdraziNo2. dodje nemoguca misija...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 jan 2014, 22:50

Marsal je napisao/la:Mrzim poređenja sa Vieirom. Patrick je bio powerhouse midfielder kakav Pogba može samo sanjat da postane. Rijetko će se takav igrač više rodit, takva dominacija u veznom redu koja ubija i naprijed i nazad i gdje god ga staviš. Ovo što je Yaya Toure danas, Patrick je bio dvaput bolji u svoj vakat, jedino što Yaya ima malo prefinjeniju tehniku.
niđe veze...Pogba ima sve predispozicije da postane "Vieira"...ako ćemo realno ima i šutinu koju Vieira nije imao....ne znam šta je to Vieira imao a da Pogba nema?!
A.F.C. Bournemouth!

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 19 jan 2014, 22:53

Marsal od Vieire napravi Zidanea :lol:
Jedino sto Pogba ne moze dostici ili cak prestici Patricka jeste liderstvo i autoritet na terenu,za ostalo sve Pogba ima prostora ;)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 jan 2014, 22:55

Mene nije impresionirao toliko da se može za njega reći da je novi Vieira, da će biti bolji od njega i svi ti epiteti koji mu se stavljaju na pleća. vieira je bio dominantan u sredini terena, mogao je čitav vezni red iznijet na svojim leđima 3 sata kad bi se igralo a ne 90 min. Ne vidim da je Pogba ta klasa ali ok ajde. Poštujem ako ti misliš drugačije.

Patrick Vieira Greatest Goals
" onclick="window.open(this.href);return false;

Patrick Vieira - Best 10 Goals
" onclick="window.open(this.href);return false;
KiaKaha je napisao/la:Marsal od Vieire napravi Zidanea :lol:
U to vrijeme što je Zidane bio na svojoj poziciji, Vieira je isto to bio na svojoj.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 19 jan 2014, 22:57

Gunner4 je napisao/la: Jeste to on izjavio ali je to mnogo novca ako najdraziNo2. dodje nemoguca misija...
Ma ima Arsenal sada para na bacanje, budi bez brige. Naprotiv, ja sam siguran da će se nastaviti trošiti i to naveliko.

A ne znam koliko je tačno, ali ako je vjerovati i tm.de Pogba će po sledećem prelaznom roku (na kraju ove sezone) imati još samo godinu dana ugovora. :?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jan 2014, 23:00

Za Pogbu u redu stoji PSG tako da,..što se tiče Draxlera taj je već završio posao u Minkenu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 jan 2014, 23:01

Saurman je napisao/la:Za Pogbu u redu stoji PSG tako da,..što se tiče Draxlera taj je već završio posao u Minkenu. :mrgreen:
šega si :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 jan 2014, 23:08

rambo16 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Za Pogbu u redu stoji PSG tako da,..što se tiče Draxlera taj je već završio posao u Minkenu. :mrgreen:
šega si :mrgreen:
Dobar je Saurman. Voli provocirati, ali intelektualno je sigurno iznad kolega mu.
Jedina sansa da Julian ne dodje u Arsenal jeste ako se Real ukljuci. Valjda nece.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2014, 23:11

Kabaj u PeeSŽeu :lol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 19 jan 2014, 23:13

Samo da nas ovi gofnari iz Pariza ne preduhitre za Cabayea,ali nema veze nije primar,primar je Julijan..

#Dođinajdraži
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 19 jan 2014, 23:14

Cabaye nije toliko ni potreban koliko su najdrazi1 i najzdazi2
Pld W D L
38 26 12 0

Pogba
Kontakt:

Arsenal

Post Postao/la Pogba » 19 jan 2014, 23:17

Rockefeller je napisao/la:A ne znam koliko je tačno, ali ako je vjerovati i tm.de Pogba će po sledećem prelaznom roku (na kraju ove sezone) imati još samo godinu dana ugovora. :?
Sto bi rekli, "Juventus is not a selling club", to je kroz historiju tako, ali, i predsjednik je to potvrdio, samo neka abnormalna cifra i eventualno izrazena zelja igraca da ide ce to promijeniti. Situacija oko Pogbe je jasna, kroz mjesec do dva ce dobiti novi ugovor i platu oko 4M eura. Suska se da ce PSG svakako poslati ponudu po zavrsetku sezone sa platom od preko 7M s cim se Juventus ne moze i nece takmiciti.
Iznos transfera ce morati preci 60 -tak miliona za takvu klasu, mene da se pita i to je malo kakve su danasnje cijene, mnostvo je primjera, ali vjerujem da bi takva cifra bila dovoljna celnicima Juventusa.

Ipak se nadam da ce biti pametan i on, a i vodstvo kluba jer kada odlazis iz Juventusa - odlazis u jedan ili dva kluba i odlazis da ostvaris vise ciljeve, ono zasto je i Zidane otisao, a ne da igras derbi sa Nanteom i Evianom.
A Pogba, taj ce postati najbolji na svijetu u Juventusu, to je neupitno, vec grabi neumoljivo ka tome.

A vi se zadovoljite Draxlerom i formiranjem Gnabrya i svima dobro, dat cemo vam Vucinica za 12 milki. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 19 jan 2014, 23:29

Marsal je napisao/la:Mrzim poređenja sa Vieirom. Patrick je bio powerhouse midfielder kakav Pogba može samo sanjat da postane.
http://www.football-italia.net/33216/vi ... tter-i-was" onclick="window.open(this.href);return false;
Vieira ga je rejtovo strasno visoko, govorio je da je i bolji od njega u tim godinama kad je bio. Bez dileme Pogba je veliki talenat, odlican igrac, i jedna od najvecih greski Uniteda, takav talenat se ne moze samo tako pustiti. Ako Pogba nastavi raditi na sebi, moze postati veliki igrac, to je sigurno. Veci od Vieire ? To je ipak nesto sto se mora zaraditi i dokazati svojom igrom, legenda nekog kluba se ne postaje tako lahko.
Victoria Concordia Crescit.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.