Cabaye će na ljeto biti Najdraži. Sada je, čini mi se, Draxler preuzeo primat Najdražeg.Greivis je napisao/la: Je li nam Cabaye treci najdrazi ili smo odustali od Coste?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- frankqqqqq
- Kontakt:
I meni dođe Seamen i govori kako će nas koštat golova i kako nije labilan, ma mrš u ****. Momku 24 godine ako se ne varam, možda i mlađi a već brani na veoma visokom nivou. Jedini pacerski gol primljen je protiv stoke ako se ne varam, ostalo sve magistriro.Rosicky je napisao/la:
Kakvog mi golmana imamo
Draxler je najdraži1, preuzeo primat od Diega

- Rockefeller
- Kontakt:
Šta će vam Cabaye? Ako će Diaby završavat karijeru (u Arsenalu) dovesti Pogbu.
Kakav Pogba.On ce u Real,nekako mi i jest sminker,a u Realu mu je predivno tlo za takav stil zivota.Rockefeller je napisao/la:Šta će vam Cabaye? Ako će Diaby završavat karijeru (u Arsenalu) dovesti Pogbu.

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
I ti Arnele poceo da nas trollas...Rockefeller je napisao/la:Šta će vam Cabaye? Ako će Diaby završavat karijeru (u Arsenalu) dovesti Pogbu.

Vec se za Ozila istreslo 50 miliona eura. Uz Boziju pomoc za Draxlera 40 i sada treba jos toliko (mada Juve ce traziti i vise) za Pogbu?! Nema se novca za tolika rasipnistva.

Draxlera za 40 miliona, Cabayea za 10 i po potrebi vidjeti sta ce biti za Bacaryem. Prodaje igraca nece biti osim ako Wenger ne procjeni da se bez nekoga moze pa da ga posalje za lijepe pare u Barcu da sjedi na klupi. Tu smo bar uvjek lijepo zaradili...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Pa ako je novi Vieira onda mu je najbolje u Arsenal.
Negdje sam pročitao da je Gunner.
Evo, i našao sam:

Evo, i našao sam:
Za pravu cijenu Juve će ga pustiti, a onda imamo bomba veznu liniju.Speaking to Republica in Italy, Pogba said: "At Juventus I'm doing fine. I don't hide the fact that as a child I dreamed of playing for Arsenal and FC Barcelona."

- Marsal
- Kontakt:
Mrzim poređenja sa Vieirom. Patrick je bio powerhouse midfielder kakav Pogba može samo sanjat da postane. Rijetko će se takav igrač više rodit, takva dominacija u veznom redu koja ubija i naprijed i nazad i gdje god ga staviš. Ovo što je Yaya Toure danas, Patrick je bio dvaput bolji u svoj vakat, jedino što Yaya ima malo prefinjeniju tehniku.
Jeste to on izjavio ali je to mnogo novca ako najdraziNo2. dodje nemoguca misija...Rockefeller je napisao/la:Pa ako je novi Vieira onda mu je najbolje u Arsenal.![]()
Evo, i našao sam:Za pravu cijenu Juve će ga pustiti, a onda imamo bomba veznu liniju.Speaking to Republica in Italy, Pogba said: "At Juventus I'm doing fine. I don't hide the fact that as a child I dreamed of playing for Arsenal and FC Barcelona."
Carl Jenkinson je World Class!!!!
niđe veze...Pogba ima sve predispozicije da postane "Vieira"...ako ćemo realno ima i šutinu koju Vieira nije imao....ne znam šta je to Vieira imao a da Pogba nema?!Marsal je napisao/la:Mrzim poređenja sa Vieirom. Patrick je bio powerhouse midfielder kakav Pogba može samo sanjat da postane. Rijetko će se takav igrač više rodit, takva dominacija u veznom redu koja ubija i naprijed i nazad i gdje god ga staviš. Ovo što je Yaya Toure danas, Patrick je bio dvaput bolji u svoj vakat, jedino što Yaya ima malo prefinjeniju tehniku.
A.F.C. Bournemouth!
Marsal od Vieire napravi Zidanea
Jedino sto Pogba ne moze dostici ili cak prestici Patricka jeste liderstvo i autoritet na terenu,za ostalo sve Pogba ima prostora

Jedino sto Pogba ne moze dostici ili cak prestici Patricka jeste liderstvo i autoritet na terenu,za ostalo sve Pogba ima prostora

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- Marsal
- Kontakt:
Mene nije impresionirao toliko da se može za njega reći da je novi Vieira, da će biti bolji od njega i svi ti epiteti koji mu se stavljaju na pleća. vieira je bio dominantan u sredini terena, mogao je čitav vezni red iznijet na svojim leđima 3 sata kad bi se igralo a ne 90 min. Ne vidim da je Pogba ta klasa ali ok ajde. Poštujem ako ti misliš drugačije.
Patrick Vieira Greatest Goals
" onclick="window.open(this.href);return false;
Patrick Vieira - Best 10 Goals
Patrick Vieira Greatest Goals
Patrick Vieira - Best 10 Goals
U to vrijeme što je Zidane bio na svojoj poziciji, Vieira je isto to bio na svojoj.KiaKaha je napisao/la:Marsal od Vieire napravi Zidanea![]()
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma ima Arsenal sada para na bacanje, budi bez brige. Naprotiv, ja sam siguran da će se nastaviti trošiti i to naveliko.Gunner4 je napisao/la: Jeste to on izjavio ali je to mnogo novca ako najdraziNo2. dodje nemoguca misija...
A ne znam koliko je tačno, ali ako je vjerovati i tm.de Pogba će po sledećem prelaznom roku (na kraju ove sezone) imati još samo godinu dana ugovora.

Za Pogbu u redu stoji PSG tako da,..što se tiče Draxlera taj je već završio posao u Minkenu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
šega siSaurman je napisao/la:Za Pogbu u redu stoji PSG tako da,..što se tiče Draxlera taj je već završio posao u Minkenu.

A.F.C. Bournemouth!
Dobar je Saurman. Voli provocirati, ali intelektualno je sigurno iznad kolega mu.rambo16 je napisao/la:šega siSaurman je napisao/la:Za Pogbu u redu stoji PSG tako da,..što se tiče Draxlera taj je već završio posao u Minkenu.
Jedina sansa da Julian ne dodje u Arsenal jeste ako se Real ukljuci. Valjda nece.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kabaj u PeeSŽeu 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Samo da nas ovi gofnari iz Pariza ne preduhitre za Cabayea,ali nema veze nije primar,primar je Julijan..
#Dođinajdraži
#Dođinajdraži
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Arsenal
Sto bi rekli, "Juventus is not a selling club", to je kroz historiju tako, ali, i predsjednik je to potvrdio, samo neka abnormalna cifra i eventualno izrazena zelja igraca da ide ce to promijeniti. Situacija oko Pogbe je jasna, kroz mjesec do dva ce dobiti novi ugovor i platu oko 4M eura. Suska se da ce PSG svakako poslati ponudu po zavrsetku sezone sa platom od preko 7M s cim se Juventus ne moze i nece takmiciti.Rockefeller je napisao/la:A ne znam koliko je tačno, ali ako je vjerovati i tm.de Pogba će po sledećem prelaznom roku (na kraju ove sezone) imati još samo godinu dana ugovora.
Iznos transfera ce morati preci 60 -tak miliona za takvu klasu, mene da se pita i to je malo kakve su danasnje cijene, mnostvo je primjera, ali vjerujem da bi takva cifra bila dovoljna celnicima Juventusa.
Ipak se nadam da ce biti pametan i on, a i vodstvo kluba jer kada odlazis iz Juventusa - odlazis u jedan ili dva kluba i odlazis da ostvaris vise ciljeve, ono zasto je i Zidane otisao, a ne da igras derbi sa Nanteom i Evianom.
A Pogba, taj ce postati najbolji na svijetu u Juventusu, to je neupitno, vec grabi neumoljivo ka tome.
A vi se zadovoljite Draxlerom i formiranjem Gnabrya i svima dobro, dat cemo vam Vucinica za 12 milki.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- HighburyHigh
- Kontakt:
http://www.football-italia.net/33216/vi ... tter-i-was" onclick="window.open(this.href);return false;Marsal je napisao/la:Mrzim poređenja sa Vieirom. Patrick je bio powerhouse midfielder kakav Pogba može samo sanjat da postane.
Vieira ga je rejtovo strasno visoko, govorio je da je i bolji od njega u tim godinama kad je bio. Bez dileme Pogba je veliki talenat, odlican igrac, i jedna od najvecih greski Uniteda, takav talenat se ne moze samo tako pustiti. Ako Pogba nastavi raditi na sebi, moze postati veliki igrac, to je sigurno. Veci od Vieire ? To je ipak nesto sto se mora zaraditi i dokazati svojom igrom, legenda nekog kluba se ne postaje tako lahko.
Victoria Concordia Crescit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.