Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la YNWA » 14 feb 2017, 11:46

Evolve je napisao/la:NIsam znao da ima nastup u Belgiji, al opet može igrati u jednoj sezoni az tri različita kluba, ne dva. Treći bi mu bio ovaj na Cipru.
Za tri moze biti registrovan a za dva igrati.
Moze jedino sad preci u neki klub kojem sezona pocinje u ovo vrijeme.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

hskzmostar
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hskzmostar » 14 feb 2017, 11:49

Promjena trenera ali opet onakav igrac da niti na klupi nije,znam da ce nama dobro doci bolje on nego Kerla!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Evolve
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evolve » 14 feb 2017, 11:55

YNWA je napisao/la:
Evolve je napisao/la:NIsam znao da ima nastup u Belgiji, al opet može igrati u jednoj sezoni az tri različita kluba, ne dva. Treći bi mu bio ovaj na Cipru.
Za tri moze biti registrovan a za dva igrati.
Moze jedino sad preci u neki klub kojem sezona pocinje u ovo vrijeme.
Aha, ok, moja greska onda. Mislio sam da moze.
NK Široki Brijeg

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 14 feb 2017, 12:15

Idu I sad ljudi,ali imam par prijatelja sa BH putovnicom koji su htjeli ic i to su muke Isusove dok se srede svi papiri,ali kad se mogne sa Bh putovnicom ko sa Hr ic,slazem se sa ovim gore osta ce 500 000 ljudi u citavoj drzavi.

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 14 feb 2017, 12:18

A onda se necemo moc ni prepirat oko nogometa ili ti ga fudbala,jer nece nikog zanimat.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2017, 12:18

slika

U četvrtak, 22. februara 2017. godine u Hotelu "Park" u Vogošći održati će se izlačenje parova 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine, sa početkom u 12 sati.

Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo izborio je učešće u ovoj fazi takmičenja nakon što je naš klub prethodno savladao Kozaru i Bratstvo, a pored Bordo kluba u žrijebu će se naći: FK Bosna Sema, FK Mladost Doboj Kakanj, FK Radnik Bijeljina, NK Široki Brijeg, NK Travnik, HŠK Zrinjski i FK Željezničar.

Prve utakmice će se igrati 8. marta, dok su revanš susreti na rasporedu sedam dana kasnije (15. mart).
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 feb 2017, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 14 feb 2017, 12:28

GradKamena1 je napisao/la:A onda se necemo moc ni prepirat oko nogometa ili ti ga fudbala,jer nece nikog zanimat.
Glavna tema će biti koliko je kod koga u ulici ostalo mlade raje ispod 30 godina :mrgreen:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 14 feb 2017, 13:03

Evolve je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Jedan od najboljih stopera lige Graovac se vraća u Zrinjski. Nemogu da vjerujem da nije imao mjesta dole na Cipru, ili se nešto zamjerio treneru. Nekontam zivota mi....
Nema pravno nastupa za taj klub, igrao vec za dva kluba ove sezone.
Pa nastupao je za Zrinjski otisao u Belgiju al odmah prosljeđen na Cipar. Nije igrao u Belgiji mislim.
ma nije cipra čovjek nikad vidio , isti vlasnik kluba ko i u belgiji pa neke njegove za*ebancije i akrobacije . ima par nastupa u belgiji . uglavnom , mislim da nema prepreka da opet zaigra za zrinjski .

To je jedina pozicija gdje nismo imali 2 adekvatne zamjene u slučaju ozljeda .

Sve osim nove titule ogroman je neuspjeh .

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 feb 2017, 13:07

Vinko se usutio, niko ne zna sto dobi nogu. Da nije zbog "kuma" Kozica :mrgreen: ?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 feb 2017, 14:10

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 feb 2017, 15:13

Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 14 feb 2017, 15:18

Stroj1946 je napisao/la:Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.
Svi drugi kopaju i opstine im daju za kopanje. Samo mi trenutno gradimo u ligi od svojih para i para navijaca.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2017, 15:21

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.
Svi drugi kopaju i opstine im daju za kopanje. Samo mi trenutno gradimo u ligi od svojih para i para navijaca.
Ovo je otprilike nekih 10% od navijaca :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 14 feb 2017, 15:36

Pa i 10% i jeste...919 ulaznica od 9.000 u prosjeku sto ce biti i to za desetogodisnje! Neko ne moze da proda godisnjih toliko u ovoj ligi. Ponosni smo svi kako je prosla akcija. ;) :D
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 feb 2017, 15:40

Koldzo vam je dao 100k. Samo kazem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 15:41

meni je drago da sam vam mogao pomoći, samo jedna zahvalnica građanima Novog Sarajeva bila bi na mjestu ;) :wave:
da ne bude poslije da ste sami pravili stadion, građani BiH i razne firme i domaće i strane su "pravile" grbavicu :D ;)
samirr je napisao/la: Koldzo vam je dao 100k. Samo kazem.
Koldžo je preusmjerio novac građana Novog Sarajeva koji plaćaju poreze i ostale dadžbine,
to nije mala stvar , trebalo je to potpisati i ovjeriti :D znaš koliko je pokreta to :D

Koldžin doprinos je jednak kao i Misketov, no potraživanja nisu ;) Koldžo više voli želju ;) :D
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 feb 2017, 15:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2017, 15:43

Nije poenta sama tribina kao tribina, ni prva ni zadnja koja će se izgraditi pa čak i u našoj državi, nego marketing i smisao za dobar profit i posao. Klub će od navijača i sponzora dobiti skoro milion KM, a zauzvrat navijači dobijaju toliko željenu tribinu. Primjer uspješne akcije, za sve klubove u BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 feb 2017, 15:49

samirr je napisao/la:
Koldzo vam je dao 100k. Samo kazem.
e cuj Koldzo dao. Nije Koldzo dao, dali su porezni obveznici. Kad Koldzo da iz svog padze onda se moze reci da je Koldzo nesto nekom dao. Samo kazem
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 feb 2017, 15:52

Cuj Koldzo dao hahahaha :D :thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.