Nego sta se to Rudar zali. Uvijek njima neki qrac fali i kod nas su se zalili na sudjenje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sa razlogom ovaj put i nema im se sta prigovoriti,prvi gol sam ja sa tribine vidio da nije ofsajd bio iako sam stajao blize sjeveru a gol pao na suprotnoj straniCrni gavran je napisao/la:Suljic je jedan od najboljih igraca u PL trenutno, ali mora raditi na fizickoj konstituciji, da bi u jacim ligama od PL nesto postigao. Ja bi ga rado vidio u Celiku
Nego sta se to Rudar zali. Uvijek njima neki qrac fali i kod nas su se zalili na sudjenje![]()
![]()
![]()
![]()
Konacno neko realan i posten, fakat su momci zakinuti.. Treba iskreno reci.. I moze reci ko sta hoce, ponovilo se i protiv celika i zrinjskog (ponovljena utakmica) u jesenjem dijelu slicno.. Meni ih zaomiky_hz je napisao/la:Sa razlogom ovaj put i nema im se sta prigovoriti,prvi gol sam ja sa tribine vidio da nije ofsajd bio iako sam stajao blize sjeveru a gol pao na suprotnoj straniCrni gavran je napisao/la:Suljic je jedan od najboljih igraca u PL trenutno, ali mora raditi na fizickoj konstituciji, da bi u jacim ligama od PL nesto postigao. Ja bi ga rado vidio u Celiku
Nego sta se to Rudar zali. Uvijek njima neki qrac fali i kod nas su se zalili na sudjenje![]()
![]()
![]()
![]()
No dobro sutra se niko toga nece sjecati
Amer je doveden kao najvece pojacanje ovog prelaznog roka i vjerovatno ima i pravo veliku platu, tako da ce biti da nije dovoljno spreman.joksimovic je napisao/la:Šta nam to radite Osmanagiću? Izgleda da taj Jova samo po ditektivi nečijoj igrače stavlja u tim.Veze on nema.Onako voditi utakmicu u Zenici,uvesti Amera zadnjih par minuta ,nije mi janso nikako.Bojim se da vam ovaj čovjek ne dođe glave Bogami.
Po meni je Radan solidan DM.Nije njegovo da ide u ofanzivu i daje golove,vec da prekida gostujuce napade.Dobro to radi (var po meni)Alfa_Muzijak je napisao/la:Amer je doveden kao najvece pojacanje ovog prelaznog roka i vjerovatno ima i pravo veliku platu, tako da ce biti da nije dovoljno spreman.joksimovic je napisao/la:Šta nam to radite Osmanagiću? Izgleda da taj Jova samo po ditektivi nečijoj igrače stavlja u tim.Veze on nema.Onako voditi utakmicu u Zenici,uvesti Amera zadnjih par minuta ,nije mi janso nikako.Bojim se da vam ovaj čovjek ne dođe glave Bogami.![]()
Onaj Sunjevaric blage veze nema, nit je kad nesta valj'o, nit ce kad nesta valjati. Sljedecu tekmu ocekujem Hameta na mjesto Radana i Osmanagica na mjesto Hameta.
Zahvalan i dobar nije istoSarajlijc@ je napisao/la:E jadna majko moja kad vam je Radan dobar igrac.
Ma radan odlicno prekida napade. Kako protivnicke tako i nase. ali sta da se radi kad nemamo boljeg. Neki prizivaju Comora. Comor dobro kreira napade ali za protivnike. Joj kad se sjetim kontra levskog mi imamo priliku za 4:1 comor od 200m2 pogodi nekog fudbalera i ljudi krenuse u opasan napad. Od tada sam primjetio da mi srce nema nikao normalan rad.Sabinho je napisao/la:
Po meni je Radan solidan DM.Nije njegovo da ide u ofanzivu i daje golove,vec da prekida gostujuce napade.Dobro to radi (var po meni)
Jeste samo sto Radan ima u glavi ono sto Comor nikad imati nece. Radan se zna postaviti, uvijek je na lopti, tako da ... Comor je imao svoju sansu i nisam se bas uvjerio da je to dobro radio kao Sunjevaric.miky_hz je napisao/la:Ako cemo gledati tako,Comor na tom mjestu ce biti beton,jel je fizicki jaci od svih ostalih(govorim prije povrede) mogao je trcati ko konj i ganjati tako da presjeca te napade i upravo na toj poziciji zadnjeg veznog je pruzao najbolje partija ustvari to je igrao i u mladjim kategorijama,mislim da bi on lego bolje nego Radan na toj poziciji nadam se da ce ubrzo da se vrati u formu i garantujem da ce biti bolji od Radana u smislu destrukcije protivnickih napada,jel ponavljam mislim da je za klasu pokretniji i fizicki jaci sto je za tu poziciju jako bitno(ovo sve pisem nevezano za povredu ko zna kakav ce se on uopste vratiti)
Sad će osim što jedu viršle, piti i kvalitetno domaće mlijeko..High je napisao/la:''Dobili'' smo još jednog sponzora. Mljekara MEGGLE Bihać. Sretno Radovcu!
klauzula u ugovoru je da je minimalno obeštećenje 250 000 eurahilmo je napisao/la:Sad će osim što jedu viršle, piti i kvalitetno domaće mlijeko..High je napisao/la:''Dobili'' smo još jednog sponzora. Mljekara MEGGLE Bihać. Sretno Radovcu!![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno Samketu i od mene!
Ne sviđa mi se samo što se toliko potencira tih 250 000 eura, naravno da su bitne te pare za klub, ali malo je vjerovatno da ćemo dobiti toliku svotu novca.
Mani je npr. bitnije da Radovac zadovolji na tim turnirima, potpiše ugovor, da napreduje u karijeri i nekad s ponosom kažemo: e taj "malac" je dijete Sarajeva.
Slazem se, ali daj Boze da mi pola od te cifre "dobijemo"...Ultra05 je napisao/la:Hilmo@ Prijatelju moj bitno je da mi te pare dobijemo,da sredimo licencu,odrzimo ovaj igracki kadar sve od tih para za Radovca.Od toga sto cemo ponosno govoriti da je mali dijete Sarajeva bio ruku na srce klub nema nikakve koristi,samo nek oni nama uplate kes za Radovca
Šta vidio , držoooooo u rukamaSnob je napisao/la:@htcxone
Ti svojim ocima vidio ugovor ?? ili lupas ko svi ostali ??
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 16 gostiju.