Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2014, 00:07

Dobar je Seaman,pesimista al donosi pozitivnu energiju,Arsenal osvaja daleko vise bodova kako se on pojavio..

Samo nastavi tako,do titule :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 jan 2014, 00:09

rambo16 je napisao/la:"Manchester United are in talks with Arsenal for Thomas Vermaelen and have submitted a bid (undisclosed) for him. Negotiations ongoing."
twitter i tako to....jel može od ovoga bit nešto? :mrgreen: :mrgreen:
Ako je istina nadam se da ide tamo. Pa nek se opet sastane sa svojim najboljim kompićem. Ovo što pruža zadnje 2 godine je na nivou rudarske krampe iz Kreke Banovići, nije čak ni ona fina krampa iz nekog rudnika iz Sussexa.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2014, 00:13

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 19 jan 2014, 00:14

Naravno da ce doci u United, igrac koji je treci ili ko zna koji stoper Arsenala :? .. Procita se spekulacija D. Maila (ili dr. izvor), izvuku iz konteksta cinjenicu da je mozda nekad United i bio zainteresovan za ovog stopera, te se na to doda mala minutaza pomenutog igraca. Takvih nadri vijesti ima na pretek..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 19 jan 2014, 00:15

Poljak ove sezone brani i vise nego dobro. Vidi se napredak u odnosu na prosle sezone i sigurno je da i on nosi veliki dio zasluga za ovaj broj utakmica bez primljenog gola. Sto se tice kikseva, oni su normalna stvar u nogometu i mogu se svakome desiti. Mi to mozda ocekujemo jer smo navikli da Wojo puno vise grijesi, ali ove sezone je stvarno dobar.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2014, 00:16

Jbt,koji sam ja peh,posaljem po burazu da mi uplati tiket na kojem fulam Liverpula ali pazi cuda..Lik donosi tiket i ja utipam da je igrao Liverpul na kornere(vise),.

Odem na statistiku i vidim da jadovi ni u tome nisu nadigrali Vilu i tako fulam na 1.05 kvoti,je.bo im pas mater.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 jan 2014, 00:19

MotD.

http://arsenalist.com/f/arsenal-vs-fulh ... -only.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 19 jan 2014, 00:22

Dobro je sto igramo u petak protiv Coventryja odmoriti kljucne igrace,tako ce neki imati 10 dana odmora do Stona i pred najvazniji dio sezone,Ston igra kup u nedjelju vjerovatno sa vise prvotimaca nego mi.Strasno bitna tekma,obzirom da u istom kolu dan kasnije City ide kokoskama,gdje su im puno vece sanse za gubitak bodova nego u prethodnim kolima.
Posle toga Crystal P.,u istom kolu City-Chelsea,mislim da ako uzmemo obje sledece utakmice da bjezimo minimum 3 boda kokurentima,sto je veoma bitno s psiholoske strane jer oda idu Lpool i Man utd.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 jan 2014, 00:42

nemam šta biti optimističan,znam scenarij napamet do kraja sezone.u 2 tjedna oproštaj od svih trofeja,već viđeno.ispadanje od bayerna u lp i tom nekom razdoblju oproštaj od borbe za titulu.mislim da bi se čudo trebalo dogoditi da osvojimo ligu pored citya i chelsea bez nekog pojačanja i s francuskim trabantom u špici

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 jan 2014, 00:45

Seaman je napisao/la:nemam šta biti optimističan,znam scenarij napamet do kraja sezone.u 2 tjedna oproštaj od svih trofeja,već viđeno.ispadanje od bayerna u lp i tom nekom razdoblju oproštaj od borbe za titulu.mislim da bi se čudo trebalo dogoditi da osvojimo ligu pored citya i chelsea bez nekog pojačanja i s francuskim trabantom u špici
jojj kralja :mrgreen: :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 jan 2014, 01:09

bega_afc je napisao/la:https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/FCD961 ... UucBoE7QnD

:lol: :lol: :lol: Sta mu ovo znaci :lol: :lol: :lol:
Covjek strucno pokazuje kako se samara majmun! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ljudi jos malo i vraca se RAMBO i eto dodatne opcije u ekipi... Pored svih povreda imamo stvarno lijepu sirinu pogotovo na sredini! Sada protiv Coventrya pretpostavljam da ce poceti OX,Jenki,Gibbs,Rossa,Verma i ako neko bude spreman od ova dva, Rambo, Arteta! Moda cak ponovo Gnabry :D :D

Da nam jos Profa dovede Draxlera i na ljeto Cabaya i nezaustavljivi smo... :D :D :D

Dobro onaj text u Bildu dodje Sergu! Dobi momak vecu minutazu i igra dobro... Da je Englez u zlato bi ga kovali... :D :D
slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 19 jan 2014, 02:46

Nikad jaca konkurencija,nikad konstantniji Arsenal..utd u ovo doba prosle godine vec imo titulu
Samo WENGER istina je!!!

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 19 jan 2014, 11:19

Nikako da prezalim izgubljena 2 boda protiv Evertona i onaj poraz na Old Trafordu, sto nije remi bio ako nista, sada bi imali 4 boda viska u odnosu na 2-og plasiranog i mogli bi opustenije u nastavak sezone.

Seaman je u pravu, nije nam se prvi put desilo da u jedenom mjesecu izgubimo sve(pogotov sada kada igramo najteze meceve).
Tipicno za Arsenal je da kada krene ovo veljacenje macaka i sve dok ne prode tamo do marta Ars.lose igra, valjda i nasi mačci zaganjaju zenke pa im lopta ni na pameti ne bude :mrgreen:

E sto me raduje jest da cim sunce progrije u Martu nasi postanu dimenzija vise fudbala.
Gunner4ever

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 19 jan 2014, 11:49

Prva stvar Arsenal je prosle sezone tek od tog perioda poceo da igra konstantno, tako da to uvijek nije uvijek nego nam se znalo desavati. Druga stvar, jbo ti navijace koji ne uzivaju malo u dobrim rezultatima i partijama. Prvak je samo jedan, a s obzirom da nismo bili ozbiljno shvaceni na pocetku ovo je odlicno. I zbog cega to, da bi dosao kada padnemo sa prvog mjesta i napise znao sam? Kao sto rekoh jbo tog navijaca.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 jan 2014, 11:53

Ma Seamenu je drugo ime 'ŠBB KBB'.. Uredu je kritikovati malo igrače zbog lošeg prvog poluvremena, ali ne moraš baš srati zbog svake greške koju su napravili.

I ovo što on radi je samo zbog toga da bi mogao kasnije reći da je on bio upravu ako se fakat desi da padnemo u februaru. A to što on radi je očajno.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 jan 2014, 12:13

I ja takodjer ne mogu da prezalim onaj kiks sa Evertonom :roll:

**** majku al tolko mi je odvratan onaj Deulofeu, znaci facom kad ga vidim nesto bi ga kokno istog momenta, i prije nego sto nam je dao gol.. podsjeca me na nekog, ne znam tacno kog al odvratan u pichku materinu..

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 19 jan 2014, 12:45

AA23 je napisao/la:I ja takodjer ne mogu da prezalim onaj kiks sa Evertonom :roll:

**** majku al tolko mi je odvratan onaj Deulofeu, znaci facom kad ga vidim nesto bi ga kokno istog momenta, i prije nego sto nam je dao gol.. podsjeca me na nekog, ne znam tacno kog al odvratan u pichku materinu..
mozda imas jak instikt, mozda si "nanjusio" da bi mogli postat njegova redovna musterija neto slicno Drogba sto je nama radio u Chelsea-u :mrgreen:
Gunner4ever

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jan 2014, 12:51

Szczesny: I tried to convince Lewandowski to join Arsenal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 19 jan 2014, 14:03

Haha ma nije to nikakva tajna, bario ga je javno preko fb :D Wojo zajebant na nivou Frimponga

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 19 jan 2014, 16:03

Auxerre president on Ntep: "Arsenal have not even expressed an interest. We've received one offer for the player and it was Rennes."
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.