Samo nastavi tako,do titule

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ako je istina nadam se da ide tamo. Pa nek se opet sastane sa svojim najboljim kompićem. Ovo što pruža zadnje 2 godine je na nivou rudarske krampe iz Kreke Banovići, nije čak ni ona fina krampa iz nekog rudnika iz Sussexa.rambo16 je napisao/la:"Manchester United are in talks with Arsenal for Thomas Vermaelen and have submitted a bid (undisclosed) for him. Negotiations ongoing."
twitter i tako to....jel može od ovoga bit nešto?![]()
jojj kraljaSeaman je napisao/la:nemam šta biti optimističan,znam scenarij napamet do kraja sezone.u 2 tjedna oproštaj od svih trofeja,već viđeno.ispadanje od bayerna u lp i tom nekom razdoblju oproštaj od borbe za titulu.mislim da bi se čudo trebalo dogoditi da osvojimo ligu pored citya i chelsea bez nekog pojačanja i s francuskim trabantom u špici
Covjek strucno pokazuje kako se samara majmun!
mozda imas jak instikt, mozda si "nanjusio" da bi mogli postat njegova redovna musterija neto slicno Drogba sto je nama radio u Chelsea-uAA23 je napisao/la:I ja takodjer ne mogu da prezalim onaj kiks sa Evertonom![]()
**** majku al tolko mi je odvratan onaj Deulofeu, znaci facom kad ga vidim nesto bi ga kokno istog momenta, i prije nego sto nam je dao gol.. podsjeca me na nekog, ne znam tacno kog al odvratan u pichku materinu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.