FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 mar 2013, 21:14

LFC1892 je napisao/la:Jeli onaj i dalje tvrdi da Zlatkovic ne zna centrirati ?

Izgleda da smo ove sezone bas pogodili sa pojacanjima.Bas me zanima po cemu je dosta raje nezadovoljno, jer odavno pokretljivije Sarajevo nisam gledao bilo je dosta perioda na tekmi gdje nije islo ali generalno je dobro, prave se prilike sto je najvaznije i igra je dosta dobra ;)

Jeli neko zapazio kad Harisu ponistise gol, on fol nije htio da slavi i pokusao da nabije dres preko face kao krivo mu :mrgreen:
tu sam, krampa, panj, mentol... jesi ti gledao tekmu? tek igracka int. 0 ! Molim Boga da ode. Čomor za njega svijet izmislio ;) Mrak mi na oci pao kad sam vidio da ulazi.

Todorovic je igracina 8-) Najbolji uz hadziju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 09 mar 2013, 21:29

High je napisao/la:slika

Kapa dole. Mene si šarmirao, davno!
Nisi treba da te šarmira, ili možda jesi neka podvojena ličnost?

High

Post Postao/la High » 09 mar 2013, 21:30

Ko je rekao da nisam treba? Šarm čisti. Iako mi je Haurdić najljepši. Bar trenutno. Karamatić je bio prava lutka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 09 mar 2013, 21:32

Ja sam reko: Izgubicete u Zenici, ali bicete sampioni. I dalje tvrdim isto. ;)

I de mi recite: Valjal vam sad Jovic :?:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 09 mar 2013, 21:33

High je napisao/la:Ko je rekao da nisam treba? Šarm čisti. Iako mi je Haurdić najljepši. Bar trenutno. Karamatić je bio prava lutka.
Čuvaj se E, možda te neko i probije.
Zadnja izmjena: plavetniloo, dana/u 09 mar 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 mar 2013, 21:34

Crni gavran je napisao/la:Ja sam reko: Izgubicete u Zenici, ali bicete sampioni. I dalje tvrdim isto. ;)

Ne valja,kar'na od trenera.
1946

High

Post Postao/la High » 09 mar 2013, 21:50

Dobar je Haurdić igrač, solidno je odigrao danas. I više nego solidno. Da su njima priznali bar onaj prvi gol, sve bi bilo drugačije. Ovako je išlo onako kako smo i priželjkivali i hladno smo dobili utakmicu. Oštećeni jesu, dva gola su im bez razloga poništili. Izdvojio bih još i Torlaka, kao i Hadžića. Džakmić nešto solirao. Nije on za kapitenske trake. Jedino je Boca zaslužuje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 mar 2013, 21:50

Naredno kolo putujete u Srebrenik i direktan prenos na MOJA Tv. Da ne zalutate do Gradačca :P

[youtube][/youtube]
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 09 mar 2013, 21:55

Šta nam to radite Osmanagiću? Izgleda da taj Jova samo po ditektivi nečijoj igrače stavlja u tim.Veze on nema.Onako voditi utakmicu u Zenici,uvesti Amera zadnjih par minuta ,nije mi janso nikako.Bojim se da vam ovaj čovjek ne dođe glave Bogami.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 09 mar 2013, 22:07

@ LFC1892 Pa bolan DIRK dokle vise??? Hajd ovako priznaj raji koliku od Irfana platu primas da pljujes po klubu,po forumu,po igracima BIVSIM,SADASNJIM ,Buducim,naravno al ne samo Irfinim . Pa jel te imalo STID DIRK? Vjeruj najsretniji bi bio kad bih te bilo kad i bilo kako ja upoznao smoru jedan !

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 09 mar 2013, 23:18

Bosniacum Lilium je napisao/la:

Izgleda da smo ove sezone bas pogodili sa pojacanjima.Bas me zanima po cemu je dosta raje nezadovoljno, jer odavno pokretljivije Sarajevo nisam gledao bilo je dosta perioda na tekmi gdje nije islo ali generalno je dobro, prave se prilike sto je najvaznije i igra je dosta dobra ;)

Jeli neko zapazio kad Harisu ponistise gol, on fol nije htio da slavi i pokusao da nabije dres preko face kao krivo mu :mrgreen:
tu sam, krampa, panj, mentol... jesi ti gledao tekmu? tek igracka int. 0 ! Molim Boga da ode. Čomor za njega svijet izmislio ;) Mrak mi na oci pao kad sam vidio da ulazi.

Bio na tekmi, ne znam kako je tebi na tv izgledalo, al je Zlatkovic danas bio dobar i svaki centarsut mu je bio odlican. Cim nema Saida i slobodne udarce poceo da izvodi nije to slucajno ;)

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 09 mar 2013, 23:22

Iskren je napisao/la:@ LFC1892 Pa bolan DIRK dokle vise??? Hajd ovako priznaj raji koliku od Irfana platu primas da pljujes po klubu,po forumu,po igracima BIVSIM,SADASNJIM ,Buducim,naravno al ne samo Irfinim . Pa jel te imalo STID DIRK? Vjeruj najsretniji bi bio kad bih te bilo kad i bilo kako ja upoznao smoru jedan !
Ako je Haskic bio Irfanov igrac onda realno i ja primam platu od istog :D

Nikada po klubu ne psujem, ako je Haris klub onda si upravu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 mar 2013, 23:32

LFC1892 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:

Bio na tekmi, ne znam kako je tebi na tv izgledalo, al je Zlatkovic danas bio dobar i svaki centarsut mu je bio odlican. Cim nema Saida i slobodne udarce poceo da izvodi nije to slucajno ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ti izgleda dobro zasiljio (dovoljan ti ej samo onaj centarsut koji je otisao haman na jug ;) ). Ja kad sam isao na tekme, ti piskio u pijesku po parkovima. Ja nisam nikakav licemjer i rekao sam da od ove polusezone necu nikad vise otici, sve dok se ne rijese neke stvari. Tadejevic je 2 klase ispred.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 10 mar 2013, 09:25

Od 5 dobri centarsuteva ti nasao taj kad mu je lopta presla preko noge ... Niko nije rekao da je Nemanja igracina i da Tadejevic nije bolji ali sto se tice centarsuta ne moze trenutno niko sa njim ;)

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 mar 2013, 11:34

Ljudi bolju ekipu odavno nismo imali, sad treba vremena da se uigra malo... Ide se u Srebrenik, tu ako pobjedimo slijedi ona pauza, to ce nam dobro doci, i onda lagano... Uzmimo samo za primjer Suljica (iako nije bas neki igrac), proslu polusezonu standardan, sad na klupi, zamjena Haurdicu ( kojem fali snage ), Todorovic dobar, Hame ne znam sta za njega da kazem, Melunovic prejak igrac... Sad je sve do Jovica... Osmanagic na klupi, ne znam sto ne igra...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 mar 2013, 12:03

Crni gavran je napisao/la:Ja sam reko: Izgubicete u Zenici, ali bicete sampioni. I dalje tvrdim isto. ;)

ma ne valja brate, opet izmjene kriminalne kako god okrenes, Tadejavic se povrijedio to je primoran bio da izmjeni i da ubaci Zlatkovica (to mu je + od mene) jer je vidio da je Nemanja katastrofalno odigrao protiv vas, al da npr ne daje sansu Huseinbasicu kojeg je on zelio, Osmanagicu sigurno medju 3 najbolja igraca lige, a daje sansu Suljicu opet i to u sredini terena nikako mi nije jasno.

I dobro pa je makar ubacio malog Radovca da momak zagira na Kosevu ako nista ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 mar 2013, 13:21

Ubili smo rudare..nasu standardnu musteriju...steta sto Haretu bar jedan ne priznase..i dalje mislim da je dobar igrac.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 10 mar 2013, 14:50

Eto bas Huseinbasic treba dobiti priliku prije Suljica :roll: i zbog toga je Jovic los. Previse strucnjaka koji bi da se pitaju i koji igrac treba uci u igru ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2013, 14:53

LFC1892 je napisao/la:Eto bas Huseinbasic treba dobiti priliku prije Suljica :roll: i zbog toga je Jovic los. Previse strucnjaka koji bi da se pitaju i koji igrac treba uci u igru ;)
Nije priliku trebao dobiti ni jedan ni drugi na onoj poziciji na kojoj je uradjena zamjena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 10 mar 2013, 14:55

Jovic rekao da Suljic moze dobiti priliku na toj poziciji pa sta sad ? Pobjedili smo tako da je znaci sve ispravno 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Fouzi1, HyperOS i 25 gostiju.