Upravo to... Samo se nadam da sutra neće početi sa Tomicom i Youngom i da će napokon dati malo veću minutažu Zahi i Andi...rio_Ferdy88 je napisao/la:A da nije rizikovao, opet bi ga popljuvali što nije rizikovao i što ih nije ubacioCartman je napisao/la:Sam je kriv. Rizikovao je (i to smo izgubili te utakmice gdje je rizikovao), i evo mu sada.FCUM je napisao/la:Vejn Runi i Robin van Persi propustiće sutrašnji meč. Potvrdio je Mojes
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije strašno, nego potpuno razumljivo i logično. Njemu je očito rečeno da može, iako nije bio spreman, a pošto je bio pod pritiskom od tih istih navijača (kao ti) i medija, onda, kao i svaki drugi menadžer koji želi najbolje za svoj klub, je to i uradioCartman je napisao/la: Zasto? Ako igrac ne moze, onda ne moze. Pogotovo u slucaju Van Persia. To sto se on toliko boji medija i navijaca da nije imao muda izvadit Robina jer je se plasio reakcije je strasno za managera Uniteda. Strasno.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije strašno, nego potpuno razumljivo i logično. Njemu je očito rečeno da može, iako nije bio spreman, a pošto je bio pod pritiskom od tih istih navijača (kao ti) i medija, onda, kao i svaki drugi menadžer koji želi najbolje za svoj klub, je to i uradioCartman je napisao/la: Zasto? Ako igrac ne moze, onda ne moze. Pogotovo u slucaju Van Persia. To sto se on toliko boji medija i navijaca da nije imao muda izvadit Robina jer je se plasio reakcije je strasno za managera Uniteda. Strasno.
Izjava na nivou Susica. Izjava covjeka koji je se prepao velikog kluba. Izjava covjeka koji nema muda i autoritet. Mislis da je Ferguson u bilo kojem trenutku pomislio sta navijaci i posrani novinari misle o njegovim odlukama? Van Persie je sigurno bi odusevljen nakon utakmice.The United boss had planned to give the 30-year-old just 70 minutes of action following a four-game absence with a groin problem, but revealed it was impossible to substitute his top goalscorer with his team chasing a game they eventually lost.
Moyes said: “I think if I’d brought him off (against Newcastle) some people would say ‘What are you doing? You are 1-0 down and you’re taking off your top goalscorer.’
“I think that answers why I left him on. Robin had a sore groin and, after he played really well against Arsenal, we gave him a week’s holiday to recover. When he came back he hasn’t really been right since then.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čuj na nivou Sušića, šta Saji fali, čovjek odveo BiH na SP, prvi koji je to uradioCartman je napisao/la: Izjava na nivou Susica.

Logično je da se prepao (za to je dovoljno da pročita tvoje komentareCartman je napisao/la:zjava covjeka koji je se prepao velikog kluba. Izjava covjeka koji nema muda i autoritet. Mislis da je Ferguson u bilo kojem trenutku pomislio sta navijaci i posrani novinari misle o njegovim odlukama?

Nije ni Fergie bio savršen na početku, dok nije skontao kako sve fercera, ne možeš očekivati od njega da odmah od početka bude savršen i da je bezgrešan, to je nemoguće

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cartman je napisao/la:MoR je napisao/la:Dobar članak:
http://www.bbc.com/sport/0/football/25665649" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Toliko dobar da bi ga mogao napisat Sport Centar. Kad neko pronalazi misljenja yebenog Robbia Savagea da bi nasao potvrdu za svoje tvrdnje.Pricate o nekom kontinuitetu a zelite otjerat 12 igraca, znaci pola kadra. Svaka cast. Navijaj za QPR.

Ono, skuliraj se malo ...
- red devil88
- Kontakt:
Kod nas se spominju Reus,Koke,Moutinho,Cabay ..itd a na kraju ce doci neko skroz deseti ako uopste bude neko dolazio sad na zimu .
Taj clanak gore je odron ko da ga je neko sa ss.ba pisao

Glory Glory Man United !!! 

Jedino je realno da Cabaye dođe u januaru ostali su nerealne opcije bar do ljeta.red devil88 je napisao/la:Kod nas se spominju Reus,Koke,Moutinho,Cabay ..itd a na kraju ce doci neko skroz deseti ako uopste bude neko dolazio sad na zimu .
1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://****/1ktDfBj" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da ove današnje generacije znaju o ovome.
Nadam se da ove današnje generacije znaju o ovome.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- red devil88
- Kontakt:
Po meni ni on nije realna opcija jer Newcastle-u ide dobro i ne vjerujem da sami sebe zele oslabiti vec u Januaru. Na ljeto je vec skroz druga prica o tome sam vec pisao .Saurman je napisao/la:Jedino je realno da Cabaye dođe u januaru ostali su nerealne opcije bar do ljeta.red devil88 je napisao/la:Kod nas se spominju Reus,Koke,Moutinho,Cabay ..itd a na kraju ce doci neko skroz deseti ako uopste bude neko dolazio sad na zimu .
Glory Glory Man United !!! 

Sada mozemo samo dovest igrace iz siromasnih klubova (Rakitic) ili igrace koji su daleko od prvih 11 u trenutnom klubu (Coentrao).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
DANASNJA PRESS KONFERENCIJA MOYES-a:
- (o ROONEY-u): "Wayne Rooney ipak nece igrati sutra.Njegova povreda prepona jos uvijek nije skroz zalijecena, pa ce napadac otsustvovati od sutrasnjeg meca, ali se svi u klubu nadaju da ce biti spreman za derbi mec iduce nedjelje".
- (o VAN PERSIE-u): "Stanje sa Van Persijem je slicno. Robin ce jos malo otsustvovati, i radimo sve sto mozemo da se on sto prije oporavi i vrati na terenu"
- (o POTENCIJALNIM TRANSFERIMA) : "Nisam kategoricno rekao da ih nece biti i da nismo zanteresovani, nego da ce biti izuzetno tesko dovesti nekoga sad u januaru"
- (o SERIJI LOSIH REZULTATA): "Igrali smo zapravo dosta dobro, samo moramo i trebamo biti precizniji u zadnjoj trecini meča. Mislim da nismo bas postigli dovoljno golova ovih par utakmica. Kada ne pobedjujete, to se ocito odrazuje na samopouzdanje, ali, ne sjecam se da smo pricali o tome kad smo bili u seriju od 6 pobjeda"
- (o SLJEDECEM PROTIVNIKU) : "To je jos jedan mec sa istim protivnikom od nedavno, i ovo je nova sansa da se vratimo na pobjednicke staze"
- (o ROONEY-u): "Wayne Rooney ipak nece igrati sutra.Njegova povreda prepona jos uvijek nije skroz zalijecena, pa ce napadac otsustvovati od sutrasnjeg meca, ali se svi u klubu nadaju da ce biti spreman za derbi mec iduce nedjelje".
- (o VAN PERSIE-u): "Stanje sa Van Persijem je slicno. Robin ce jos malo otsustvovati, i radimo sve sto mozemo da se on sto prije oporavi i vrati na terenu"
- (o POTENCIJALNIM TRANSFERIMA) : "Nisam kategoricno rekao da ih nece biti i da nismo zanteresovani, nego da ce biti izuzetno tesko dovesti nekoga sad u januaru"
- (o SERIJI LOSIH REZULTATA): "Igrali smo zapravo dosta dobro, samo moramo i trebamo biti precizniji u zadnjoj trecini meča. Mislim da nismo bas postigli dovoljno golova ovih par utakmica. Kada ne pobedjujete, to se ocito odrazuje na samopouzdanje, ali, ne sjecam se da smo pricali o tome kad smo bili u seriju od 6 pobjeda"
- (o SLJEDECEM PROTIVNIKU) : "To je jos jedan mec sa istim protivnikom od nedavno, i ovo je nova sansa da se vratimo na pobjednicke staze"
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne vjerujem da će doći Rakitić ali sam ubjeđen da će doći Coentrao pred kraj prelaznog roka.Cartman je napisao/la:Sada mozemo samo dovest igrace iz siromasnih klubova (Rakitic) ili igrace koji su daleko od prvih 11 u trenutnom klubu (Coentrao).
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Alcatraz je napisao/la:Ne vjerujem da će doći Rakitić ali sam ubjeđen da će doći Coentrao pred kraj prelaznog roka.Cartman je napisao/la:Sada mozemo samo dovest igrace iz siromasnih klubova (Rakitic) ili igrace koji su daleko od prvih 11 u trenutnom klubu (Coentrao).
Doce vam korner dok se oporavi,ne moze jos proci lijecnicki pregled

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
?suhi je napisao/la:Alcatraz je napisao/la:Ne vjerujem da će doći Rakitić ali sam ubjeđen da će doći Coentrao pred kraj prelaznog roka.Cartman je napisao/la:Sada mozemo samo dovest igrace iz siromasnih klubova (Rakitic) ili igrace koji su daleko od prvih 11 u trenutnom klubu (Coentrao).
Doce vam korner dok se oporavi,ne moze jos proci lijecnicki pregled
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Zamislite vezni red u kojem igraju Felaini i Pjanic. Koji bi to propuh bio.
Ljudovi, Pjanic ne moze igrati formaciju 4-4-2, apsolutno ne moze. Lik je klasicni ofanzivni vezni, skoro da ne postoji je fazi odbrane. Igrati sa njim kao centralnim veznim je ubistvo.
Nemojte lupati tek da se lupi.
Snajder isto tako nije idealan za formaciju 4-4-2, ali je opet znatno agresivniji igrac od Pjanica. Ako nista, bolje se postavlja i kretanjem zatvara vezni red. E sad, sta je ostalo od onog Snajdera veliko je pitanje.
Njegovo dovodjenje bi ipak bilo opravdano. MU je u ruznoj situaciji i mora nesto napraviti kada su pojacanja u pitanju. Snajder je jedan od rijetkih vrhunskih igraca koje je moguce dovesti. Lik je pobjednik i sa njim u ekipi mozda i ostali dobiju samopouzdanje koje je trenutno klimavo. Nesto kao u slucaju Skolsa. Covjek je nakon povratka iz penzije bio najsporiji igrac u EPL, ali je opet uspjeo povratiti ravnotezu u ekipi i predoviditi vezni red. Snajder u svakom slucaju moze odigrati bolje nego je tada igrao Skols, u kakvom god stanju bio.
Galata je bila zainteresovana za Nanija. Vjerujem da bi ga i sada rado uzeli. Paaa...
Ljudovi, Pjanic ne moze igrati formaciju 4-4-2, apsolutno ne moze. Lik je klasicni ofanzivni vezni, skoro da ne postoji je fazi odbrane. Igrati sa njim kao centralnim veznim je ubistvo.
Nemojte lupati tek da se lupi.
Snajder isto tako nije idealan za formaciju 4-4-2, ali je opet znatno agresivniji igrac od Pjanica. Ako nista, bolje se postavlja i kretanjem zatvara vezni red. E sad, sta je ostalo od onog Snajdera veliko je pitanje.
Njegovo dovodjenje bi ipak bilo opravdano. MU je u ruznoj situaciji i mora nesto napraviti kada su pojacanja u pitanju. Snajder je jedan od rijetkih vrhunskih igraca koje je moguce dovesti. Lik je pobjednik i sa njim u ekipi mozda i ostali dobiju samopouzdanje koje je trenutno klimavo. Nesto kao u slucaju Skolsa. Covjek je nakon povratka iz penzije bio najsporiji igrac u EPL, ali je opet uspjeo povratiti ravnotezu u ekipi i predoviditi vezni red. Snajder u svakom slucaju moze odigrati bolje nego je tada igrao Skols, u kakvom god stanju bio.
Galata je bila zainteresovana za Nanija. Vjerujem da bi ga i sada rado uzeli. Paaa...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
[/quote]sutra prvi put igram protiv nas na kladji u zivotu,,a pare mi treebaju utd nikad gori robina i runija nema a kleverli pocinje ako hocete kes trpatj na zvonzi[/quote]
soko sutra se igra pobjeda uniteda u hendikepu (min. dva gola razlike, kvota 2,30 i malo veca uplata i et love) zivi bili pa vidjeli, vrijeme je da mi vrate ono cega su me kostali zadnjih nekoliko kola.........
soko sutra se igra pobjeda uniteda u hendikepu (min. dva gola razlike, kvota 2,30 i malo veca uplata i et love) zivi bili pa vidjeli, vrijeme je da mi vrate ono cega su me kostali zadnjih nekoliko kola.........
sutra prvi put igram protiv nas na kladji u zivotu,,a pare mi treebaju utd nikad gori robina i runija nema a kleverli pocinje ako hocete kes trpatj na zvonzi[/quote]eldo je napisao/la:
soko sutra se igra pobjeda uniteda u hendikepu (min. dva gola razlike, kvota 2,30 i malo veca uplata i et love) zivi bili pa vidjeli, vrijeme je da mi vrate ono cega su me kostali zadnjih nekoliko kola.........[/quote]
Radije cu ga preskociti nego staviti protiv nas,ne dolazi nam Barcelona!
ljepotan

15.10.2013.
nezvanicno, robinu nova povreda nema ga 5-6 sedmica.......

Wayne Rooney and Robin van Persie will again be missing when Manchester United entertain Swansea at Old Trafford on Saturday. Rooney has been sent for some warm weather training as he tries to overcome a groin problem that has kept him out of United's last two games, whilst Van Persie has not recovered from a thigh strain which has sidelined him for a month. In addition, Rio Ferdinand (knee), Phil Jones (knee), Marouane Fellaini (wrist), Nani (hamstring) and Ashley Young (shoulder) are injured, whilst Fabio is suspended.
Nisam naletio na info da je RVP obnovio povredu...
Ipak evo, New reports coming out on Saturday morning claim that the Dutch forward will now be out for a further six weeks with a thigh injury after already having missed the past five weeks.
It had been reported that Manchester United expected van Persie to possibly return this weekend against Swansea, albeit on the bench, but it seems that this report was premature.
The injury will be a major concern to David Moyes who has witnessed his side struggle without van Persie and Wayne Rooney who is also struggling with a groin injury. United fans will also, rightly, be concerned that van Persie is returning to his injury-plagued ways which blighted his days at Arsenal.
Van Persie picked up the thigh injury taking a corner for United against Shakhtar in the Champions League and looks set to be out until the middle of February.
Nisam naletio na info da je RVP obnovio povredu...
Ipak evo, New reports coming out on Saturday morning claim that the Dutch forward will now be out for a further six weeks with a thigh injury after already having missed the past five weeks.
It had been reported that Manchester United expected van Persie to possibly return this weekend against Swansea, albeit on the bench, but it seems that this report was premature.
The injury will be a major concern to David Moyes who has witnessed his side struggle without van Persie and Wayne Rooney who is also struggling with a groin injury. United fans will also, rightly, be concerned that van Persie is returning to his injury-plagued ways which blighted his days at Arsenal.
Van Persie picked up the thigh injury taking a corner for United against Shakhtar in the Champions League and looks set to be out until the middle of February.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.