Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Alipasino
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Alipasino » 12 feb 2017, 08:28

Strah zato nema komentara jer biti bolji od Astane koja je igrala u Ligi sampiona plus bili u najacem sastavu kod njih igra i nas iz repke sta da komentarisu,da smo primili peticu vidio,bi komentara ovako se usute jer uvjek je slabiji pred jacim sutio muk bojazan sta ce bit kako cemo mi snjima kad ovi nisu mogli.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 feb 2017, 08:54

Alipasino je napisao/la:Strah zato nema komentara jer biti bolji od Astane koja je igrala u Ligi sampiona plus bili u najacem sastavu kod njih igra i nas iz repke sta da komentarisu,da smo primili peticu vidio,bi komentara ovako se usute jer uvjek je slabiji pred jacim sutio muk bojazan sta ce bit kako cemo mi snjima kad ovi nisu mogli.
Znam druže da su to razlozi, zato i pitam. Lijepi strah.....

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2017, 09:03

Alipasino je napisao/la:Strah zato nema komentara jer biti bolji od Astane koja je igrala u Ligi sampiona plus bili u najacem sastavu kod njih igra i nas iz repke sta da komentarisu,da smo primili peticu vidio,bi komentara ovako se usute jer uvjek je slabiji pred jacim sutio muk bojazan sta ce bit kako cemo mi snjima kad ovi nisu mogli.
rezultati na pripremama su vrlo jak indikator :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :tralala: a željo je jako bitan klub :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 feb 2017, 10:23

Monci je napisao/la:
Pa sta je vama, prestanite :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nad tobom sunce najljepše sja

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 feb 2017, 10:53

Virus zvani Zeljo hara gradom pogotovo u starom gradu zasto je to tako pih ko zna ali gradjani te opstine se masovno zale na stomacne probleme proljevi a i mucnine su prisutne,jos uvjek se trazi preventiva za virus medjutim medicinsko osoblje je zabrinuto jer kazu da je taj virus jak i dugotrajan.Potraznja toalet papira je povecana tako da trvrtka Obrisi mi guz trlja ruke.Kazu da taj virus najvise dolazi od straha jer onda imunoloski sistem opada i dolazi do pomenutih tegoba.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 feb 2017, 11:18

Husaric prica o nekim Ukrajinskim, Belgijskim, Njemackim ligama za svoje igrace, a Piric mu ode u Zrinjski, za Mesanovica Skenderbeg zainteresovan.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2017, 11:26

Alipasino je napisao/la:Virus zvani Zeljo hara gradom pogotovo u starom gradu zasto je to tako pih ko zna ali gradjani te opstine se masovno zale na stomacne probleme proljevi a i mucnine su prisutne,jos uvjek se trazi preventiva za virus medjutim medicinsko osoblje je zabrinuto jer kazu da je taj virus jak i dugotrajan.Potraznja toalet papira je povecana tako da trvrtka Obrisi mi guz trlja ruke.Kazu da taj virus najvise dolazi od straha jer onda imunoloski sistem opada i dolazi do pomenutih tegoba.
zauvijek će se pamtiti dan kad je željo bio u Turskoj na pripremama i odigrao neriješeno :bow: :tokralju: :salut: :kralj: :opaopa: :rol: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 feb 2017, 11:32

Vidi se iz aviona da nasi igraju na 100%, a ostali dosta opustenije..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 feb 2017, 11:42

Kad se bude pricalo o veliki uspjesima, obavezno spomenuti nerjeseno protiv Astane :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 12:21

pinoglavi je napisao/la:
Monci je napisao/la:
Pa sta je vama, prestanite :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jeste li dobri ba :urnebes: 'em sto sam uvjeren da 95% foruma nije gledalo 'em sto se opet poceli umisljati nesto :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Avantii
Kontakt:

Post Postao/la Avantii » 12 feb 2017, 12:31

Nije Astana igrala ni u priblizno najjacem sastavu. Koliko sam primjetio nisu im igrali Maksimovic, Kabananga, Kanjas, pa ni Despotovic.Sve igraci koji su u vecini nosili ekipu do uspjeha u prethodnom perioidu. Poprilicno izmjesan sastav.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 feb 2017, 12:31

tuzlak1987 je napisao/la:Husaric prica o nekim Ukrajinskim, Belgijskim, Njemackim ligama za svoje igrace, a Piric mu ode u Zrinjski, za Mesanovica Skenderbeg zainteresovan.
Ma kakav husaric, kad ne moze ponajboljeg golmana lige koji je jos mlad, a pozivan i u repku prodati negdje vani a ne u zrinjski, nije to nikakav menadjer, a jos slobodne papire imao :facepalm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 12:42

Ne postoji kod nas menadžer koji može igrača iz naše lige prodati u tako jaku ligu.

Pogotovo ako se ne radi o igračima iz najjačih klubova.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la YNWA » 12 feb 2017, 13:19

irfo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Husaric prica o nekim Ukrajinskim, Belgijskim, Njemackim ligama za svoje igrace, a Piric mu ode u Zrinjski, za Mesanovica Skenderbeg zainteresovan.
Ma kakav husaric, kad ne moze ponajboljeg golmana lige koji je jos mlad, a pozivan i u repku prodati negdje vani a ne u zrinjski, nije to nikakav menadjer, a jos slobodne papire imao :facepalm:
Nije bas dzaba, ima tu naknada za treniranje, iako to nije neka lova za klubove iz jacih liga. Veci je tu problem sto je on golman i sto mi nismo u EU.

A i realno gledajući, u ovoj ligi sad nema igrača za jace lige, jedino Duljevic, a i on moze u Belgiju i to možda, zbog Graovca, Zolotica i Barbarića, koji su ovdje bili jedni od boljih, a tamo ih nema ni na mapi.
Ne mozes ti sad prodati igrača u neku ligu, a oni prije njega sto su otišli nisu se proslavili.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 feb 2017, 15:12

YNWA je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Nije bas dzaba, ima tu naknada za treniranje, iako to nije neka lova za klubove iz jacih liga. Veci je tu problem sto je on golman i sto mi nismo u EU.

A i realno gledajući, u ovoj ligi sad nema igrača za jace lige, jedino Duljevic, a i on moze u Belgiju i to možda, zbog Graovca, Zolotica i Barbarića, koji su ovdje bili jedni od boljih, a tamo ih nema ni na mapi.
Ne mozes ti sad prodati igrača u neku ligu, a oni prije njega sto su otišli nisu se proslavili.
Ima dosta igrača koji bi mogli igrati u osrednjim klubovima u ligama tipa Ukrajina, Rusija, Turska. Samo što su menadžeri očajni... Svi jaki na jeziku, a sve u svemu ništa. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 12 feb 2017, 15:21

DenchiNL je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Virus zvani Zeljo hara gradom pogotovo u starom gradu zasto je to tako pih ko zna ali gradjani te opstine se masovno zale na stomacne probleme proljevi a i mucnine su prisutne,jos uvjek se trazi preventiva za virus medjutim medicinsko osoblje je zabrinuto jer kazu da je taj virus jak i dugotrajan.Potraznja toalet papira je povecana tako da trvrtka Obrisi mi guz trlja ruke.Kazu da taj virus najvise dolazi od straha jer onda imunoloski sistem opada i dolazi do pomenutih tegoba.
zauvijek će se pamtiti dan kad je željo bio u Turskoj na pripremama i odigrao neriješeno :bow: :tokralju: :salut: :kralj: :opaopa: :rol: :urnebes:
Cemu ovaj sarkazam? A jeli to Zeljini navijaci trebaju da placu sto njihova ekipa igra fenomenalno na pripremama i izgleda kao prava ekipa?? Defanzivno fantasticno, ofanzivno tanko (jer se previse 100% sansi promasilo), ali ja mislim da 98% navijaca je itekako zadovoljno onim sto su vidili, pogotovo od novajlija. Molim te, ti prvi pa mnogi stobom bi orgijali na vasem forumu da imate rezultate slicne na pripremama, da ne govorim da imate priblizno jake protivnike kao Zeljo. :shh: :shh:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2017, 16:15

sajo10 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Cemu ovaj sarkazam? A jeli to Zeljini navijaci trebaju da placu sto njihova ekipa igra fenomenalno na pripremama i izgleda kao prava ekipa?? Defanzivno fantasticno, ofanzivno tanko (jer se previse 100% sansi promasilo), ali ja mislim da 98% navijaca je itekako zadovoljno onim sto su vidili, pogotovo od novajlija. Molim te, ti prvi pa mnogi stobom bi orgijali na vasem forumu da imate rezultate slicne na pripremama, da ne govorim da imate priblizno jake protivnike kao Zeljo. :shh: :shh:
Pa bas zato jer se palite, imali smo i mi rezultata finih, koji apsolutno nista ne znace, jer su pripreme, ali procitaj svog kolege post o virusima i proljevima to je ok jel? Kulturna reakcija je sprdanje sarkazam, ironija....seljacki je ovo sto on baljezga...
Nama je normala antalija vec....shvatam da je vama to nesto novo pa ste nafurani, ali malo :shhh: nemojte bit ofirni ipak predstavljate bih... :bih: :wave:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2017, 18:32

hakalici jeste spremni za nastavak, je li to to sto se tice pojacanja?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 12 feb 2017, 18:51

Sabinho je napisao/la:hakalici jeste spremni za nastavak, je li to to sto se tice pojacanja?
Ne, 25.02. stiže najveće pojačanje.
P.S. šta ima "hakalići"?
#samoČelik

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 13 feb 2017, 09:58

Ovu sezonu koju pored ove 4 tekme cine ,jace' ekipe za prvaka i onda i cetvrtfinalisti kupa ( ne racunajuci ove ekipe sto ce sad ispasti) ce najvise da odluci kvalitet klupe. Prosle sezona je Sloboda imala odlicnu ekipu tj prvih 11 ali su zavrsili bez kupa i titule bas iz tog razloga... Jos su ih srecom povrede zaobisle. Jbg igras lupam ekipa Radnika prvu sa Zeljom kuci liga, Sarajevo gosti liga pa kup Zrinja, pa Siroki liga.... Nema sanse da te neka sreca pogleda..samo znaci kvalitet sira klupe i ekipe maksimalno spremne! Ma da opet mislim da ce presudne biti ove 4 tekme sto se tice lige. I drago mi je sto koliko toliko ekipe imaju normalan teren poredeci onaj iz Lukavice Gradacca Prijedora a ide i proljece. Sretno svima a posebno Željezničaru!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.