Pjanić već duže vremena jedva i da ulazi sa klupe. Ali opet, ja bih ga i takvog stavio prije Štilića, jer znam za šta je sposoban. Skoro da niko na svijetu ne može izvesti opasan slobodnjak i šut sa 45 metara. On može. Za Štilića tek kažem da je izmaltretiran k'o niko i da je morao u mnogo utakmica dobiti priliku. Mislim da je i sad trebao da ulazi umjesto Misimovića, pa da se vidi može li ga zamijeniti, jer ovoga nema nigdje u klubu. Ako može, onda Misimović lagano na klupu dok se ne vrati u formu. Ako ne može, neka Semir nastavi ulaziti sa klupe. Ima kvalitet da uvijek dobije minutažu u svakoj utakmici. Medunjanin se protiv Slovačke pokazao, a protiv Meksika zakazao. On je ofanzivac, sposoban za strašne eurogolove, ali Ljevakovića je trebalo probati jer je on defanzivni vezni o kojem govorimo. Uz sve što za njega nabrojah. Ovo za Cocalića i Bešića si baš nategao. Po tebi Modrić recimo danas ne vrijedi ništa(HNL), a nakon potpisa za Tottenham isti dan vrijedi maksimalno! A isti igrač. Valjda kontaš šta hoću da kažem. I naravno da Bešiću pomaže to što dolazi iz omladinskog pogona HSV-a, gdje im je sve vrijeme bio na oku. Lakše je njemu u toj situaciji upasti među 20(kao talentu iz vlastitog pogona), nego nekome za koga se mora izdvojiti par miliona, a ko im i nije na oku. Znači, ako želiš da svedeš poređenje na Panionios-HSV, mislim da ti mora biti očito koliko banalizuješ na svoj mlin. Iako, to naravno ima određenu težinu. Isto kao i to da pričamo o momku koji nije ni 3 seniorske utakmice odigrao u karijeri i za kojeg se ne zna ni koja će pozicija da bude i da li će da realizuje neosporan talenat. Protiv Meksika je bio dobar. Za svoje godine odličan.bosanac723 je napisao/la: Sad poredi Stilica i Pjanica. Pjanic ulazi s klupe sad za sad, ali je kvalitetniji od Stilica po tehnici, po slobodnjacima, po brzini, jos da spomenem da Pjanic igra u Francuskoj u najboljem klubu u zadnjih 15 godina u Francuskoj, dok Stilic igra u ok ligi. Slazem se da Stilic zasluzuje sansu da igra u prijateljskoj i da bude pozvan za okupljanja, ali realno njegove sanse da se nadje u prvih 18 su minimalne. Ljevakovic tesko ce naci mjesta za sebe jer Medunjanin se pokazao kao sposoban igrac uz Rahimica, isto tako imas Jahica koji moze svaki posao obavljat osim selektora. Cocalic je ok igrac, ali licnog misljenja sam da igrac vrijedi toliko koliko je dobar njegov klub i njegova liga. Besic nije starter, ali s obzirom da je 18 godina, i da je dio top 20 igraca HSV(sto sumnjam da bi Cocalic bio na najboljem danu, kad bi odigrao za ciste desetke) to samo dokazuje njegov talenat. Nemislim da ce Besic biti starter protiv Rumunije, ali me nebi cudilo da to bude kad budemo igrali protiv Bjelorusije, Lux, i Francuske.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- bosanac723
- Kontakt:
Sochaux je bio u vrh tabele '87, '88, dok '89 su imali losu sezonu. Cesena sredina tabele u najjacoj ligi u ta doba, Serie A '87, '88, '89. Bordeux vrhu tabele '87, 89. Znaci sve te ekipe koje si ti naveo i igrace koje si naveo su igrali dobro pred SP 1990...internet i informacija...cudogiannini je napisao/la:u staroji jugi igraci koji su bili nositelji igre su igrali u prosjecnim klubovima, Hadzibegic i Bazdarevic u Sochauxu, Jozic u Ceseni, Vujovic u tada losem Bordeauxu, itd., niko nije igrao u Njemackoj, Engleskoj ili Spaniji tako da igra nema veze s klubombosanac723 je napisao/la:Sad poredi Stilica i Pjanica. Pjanic ulazi s klupe sad za sad, ali je kvalitetniji od Stilica po tehnici, po slobodnjacima, po brzini, jos da spomenem da Pjanic igra u Francuskoj u najboljem klubu u zadnjih 15 godina u Francuskoj, dok Stilic igra u ok ligi. Slazem se da Stilic zasluzuje sansu da igra u prijateljskoj i da bude pozvan za okupljanja, ali realno njegove sanse da se nadje u prvih 18 su minimalne. Ljevakovic tesko ce naci mjesta za sebe jer Medunjanin se pokazao kao sposoban igrac uz Rahimica, isto tako imas Jahica koji moze svaki posao obavljat osim selektora. Cocalic je ok igrac, ali licnog misljenja sam da igrac vrijedi toliko koliko je dobar njegov klub i njegova liga. Besic nije starter, ali s obzirom da je 18 godina, i da je dio top 20 igraca HSV(sto sumnjam da bi Cocalic bio na najboljem danu, kad bi odigrao za ciste desetke) to samo dokazuje njegov talenat. Nemislim da ce Besic biti starter protiv Rumunije, ali me nebi cudilo da to bude kad budemo igrali protiv Bjelorusije, Lux, i Francuske.Željovac je napisao/la: Pa sad, ko je ovdje od koga bolji? Moraš i po pozicijama uporediti. Misimović sa tribina i Štilić koji igra, to je za raspravu. Kerlu ni ne pominjem, jer sjedi na klupi. Ljevakovića nisam gledao, ali se morao probati dosad. Bio dugo standardan, relativno mlad, na deficitarnoj poziciji i Teplice igrale odlično u odličnoj ligi. I nešto je kao i izglasan za najboljeg igrača kluba. Za Džakmića i Bekrića nikako ne mislim da zaslužuju da budu pozvani. Bekrić dok je igrao u BiH, da je dobio poziv, to bi bila i promocija naše lige(na koju bi se i reprezentacija dosta mogla oslonit, ako bi se razvila, a razvija se promocijom), a imao je i super statistiku. U Koreji je neuporedivo lošiji. I Cocalić je meni, realno, dosta bolji od Rahimića, ako ne i puno. Mislim da ni Bešić nije trebao upadati u reprezentaciju bez ijedne seniorske utakmice. Mali je pravi talenat, ali se gazi po svim principima. Šta sad mislimo, da bude starter protiv Rumunije, a da igra sa amaterima u Njemačkoj?!

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- bosanac723
- Kontakt:
Izrazio sam se pogresno, to priznajem. Mislio sam da igraca moze procijenit po tome kako igra u jakoj ligi. To sto Modric je igrao dobro u HNL nije znacilo da ce dobro igrati u PL, isto kao sto je Skoro dobro igrao za Sarajevo devedesetih i kad je dosao u Marseille, propao. Ti mozes biti bog i batine na Kipru, ali to neznaci da si dobar igrac, jer treba se pogledati liga i kvalitet tih klubova koji predstavljaju tu ligu. Moje misljenje da dobri igraci ne igraju u losim klubovima, ako je klub los a igrac kvalitetan on promijeni sredinu i predje tu gdje mu je mjesto. Cak neke dobre ekipe imaju losu sezonu ali onda se vrate na svoje mjesto, a Panionios u nikom slucaj nespada u dobar klub...to je odskocna dacka, a Cocalic jos nije odskocio i zaplivao u tezim vodama.Željovac je napisao/la:Pjanić već duže vremena jedva i da ulazi sa klupe. Ali opet, ja bih ga i takvog stavio prije Štilića, jer znam za šta je sposoban. Skoro da niko na svijetu ne može izvesti opasan slobodnjak i šut sa 45 metara. On može. Za Štilića tek kažem da je izmaltretiran k'o niko i da je morao u mnogo utakmica dobiti priliku. Mislim da je i sad trebao da ulazi umjesto Misimovića, pa da se vidi može li ga zamijeniti, jer ovoga nema nigdje u klubu. Ako može, onda Misimović lagano na klupu dok se ne vrati u formu. Ako ne može, neka Semir nastavi ulaziti sa klupe. Ima kvalitet da uvijek dobije minutažu u svakoj utakmici. Medunjanin se protiv Slovačke pokazao, a protiv Meksika zakazao. On je ofanzivac, sposoban za strašne eurogolove, ali Ljevakovića je trebalo probati jer je on defanzivni vezni o kojem govorimo. Uz sve što za njega nabrojah. Ovo za Cocalića i Bešića si baš nategao. Po tebi Modrić recimo danas ne vrijedi ništa(HNL), a nakon potpisa za Tottenham isti dan vrijedi maksimalno! A isti igrač. Valjda kontaš šta hoću da kažem. I naravno da Bešiću pomaže to što dolazi iz omladinskog pogona HSV-a, gdje im je sve vrijeme bio na oku. Lakše je njemu u toj situaciji upasti među 20(kao talentu iz vlastitog pogona), nego nekome za koga se mora izdvojiti par miliona, a ko im i nije na oku. Znači, ako želiš da svedeš poređenje na Panionios-HSV, mislim da ti mora biti očito koliko banalizuješ na svoj mlin. Iako, to naravno ima određenu težinu. Isto kao i to da pričamo o momku koji nije ni 3 seniorske utakmice odigrao u karijeri i za kojeg se ne zna ni koja će pozicija da bude i da li će da realizuje neosporan talenat. Protiv Meksika je bio dobar. Za svoje godine odličan.bosanac723 je napisao/la: Sad poredi Stilica i Pjanica. Pjanic ulazi s klupe sad za sad, ali je kvalitetniji od Stilica po tehnici, po slobodnjacima, po brzini, jos da spomenem da Pjanic igra u Francuskoj u najboljem klubu u zadnjih 15 godina u Francuskoj, dok Stilic igra u ok ligi. Slazem se da Stilic zasluzuje sansu da igra u prijateljskoj i da bude pozvan za okupljanja, ali realno njegove sanse da se nadje u prvih 18 su minimalne. Ljevakovic tesko ce naci mjesta za sebe jer Medunjanin se pokazao kao sposoban igrac uz Rahimica, isto tako imas Jahica koji moze svaki posao obavljat osim selektora. Cocalic je ok igrac, ali licnog misljenja sam da igrac vrijedi toliko koliko je dobar njegov klub i njegova liga. Besic nije starter, ali s obzirom da je 18 godina, i da je dio top 20 igraca HSV(sto sumnjam da bi Cocalic bio na najboljem danu, kad bi odigrao za ciste desetke) to samo dokazuje njegov talenat. Nemislim da ce Besic biti starter protiv Rumunije, ali me nebi cudilo da to bude kad budemo igrali protiv Bjelorusije, Lux, i Francuske.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
od svih ti veznjaka sto si nabrojo samo stilic redovno igra evropa ligu, jos da dodam u njegovoj grupi su bili juventus, man city i salzburg...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Evo ti primjer,nije on zvao Begovica i vidio sta kako nego je Begovicev agent zvao Susica da mu kaze da Begovic ne dolazi.....giannini je napisao/la: e ti znas kako on prica
Muslimovic jednu utakmicu nije igrao jednu utakmicu,a Susic kaze nadam se da nije povrijedjen a nije igrao jer je imao kartone(to je bilo pred Francusku ili Abaniju)
Sa Jahicem nije ni pricao vec ga nije pozvao jer je vidio rezultat ligaske utakmice(Jahicev tim izgubio 4:0).....ima dosta primjera....al eto nebitno to sad bi bilo bitno da razgovara sa svojim igracima pred najvazniju utakmicu s Rumunima.
jbg. komunikacija je najbitnija ako nema nje sve pada u vodu....
RIP SALE VILENJAK
Ne spada u dobar klub, ako pričamo o reprezentaciji Brazila i konkurisanju za istu. Ali liga je odlična i klub nije ništa slabiji od Buyuksehir Belediyespora, Mechelena, Westerloa, Olimpica, Genclerbirligija, Eskišehirspora, Hajduka, Sheriffa, FC Krasnodara, pa ni Maccabija, Lecha, Young Boysa i mnogih drugih iz kojih se pozivaju reprezentativci. Lige da ne poredim. Tako da je smiješno reći da je klub i liga u kojoj igra razlog zašto ne treba dobiti poziv u reprezentaciju BiH. Bilo bi super kad bismo bili takva sila. Da ne ponavljam da su ovi naši u većim klubovima zakucani za klupe i tribine, a i to je valjda neki faktor. Kakogod, momak je tek godinu u Panioniosu i ne duguje ništa reprezentaciji, uz koju se daleko, daleko lakše napreduje u karijeri i prodaje. Prije par mjeseci je napunio 23 i sigurno će otići u jači klub, ako ovako nastavi. Nedavno je Panionios za njega odbio ponudu Maccabi Haife, koja je trenutno lider u Izraelu i na putu da ide u Ligu prvaka.bosanac723 je napisao/la:Panionios u nikom slucaj nespada u dobar klub...to je odskocna dacka, a Cocalic jos nije odskocio i zaplivao u tezim vodama.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma ja sam siguran da ce Coca dobiti sansu u repki prije ili kasnije..jer je momak kvalitetan,a ovi dezurni pljuvaci ce se posipati pepelom.Igra odlicno na poziciji gdje smo oslabljeni,pa zar je problem probati momka i vidjeti ako nije kvalitet cao ,vozdrica.
Nikad nebi znali ni za Besica da nije gurnut u vatru...znac probati ga nista nas ne kosta,samo mozemo dobiti puno.
Nikad nebi znali ni za Besica da nije gurnut u vatru...znac probati ga nista nas ne kosta,samo mozemo dobiti puno.
1921-2011
- bosanac723
- Kontakt:
Istanbul BB je klub Hasagica...golmana, i nemamo bolje opcije pored njega i Begovica. Mechelen, Westerlo, Eskisehirspor, Genclerbirligi, Olimpic...truba, ali nemamo bolje opcije za igrace koji igraju te pozicije( CB, LB, Napadac). Sheriff je igrao EL, gdje je Vranjes na pocetku vrlo soldino igrao, isto tako u kval. Maccabi isto tako redovno ucestvuje u kvalifikacijama za Euro takmicenja i dobro igraju protiv vrlo jakih ekipa, sto je daleko vise nego sto se moze reci za Panionios. Lech igra u EL trecu godinu zaredom, usli u zadnjih 32 sto pokazujem da je ekipa vrlo kvalitetna, samo Stilic se zayebo za poziciju..opet dosta bolje nego Panioniosa. Young Boys isto tako u zadnjih 32, dosta novca, kvalitetna ekipa. Mi imamo igraca, samo treba Susica pusti da radi svoj posao umjesto da se odmah otjera poslije mandata, jer projekat nemoze se ostvorit preko noci. Golmani: Begovic i Hasagic, Sehic. Stoperi: Bicakcic, Spahic, Nadarevic, Pandza/Mravac. Desni Bocni: Mujdza, Vranjes. Lijevi Bocni: Subasic, Fali igrac. Zadnji vezni: Besic, Jahic, Rahimic, Medunjanin(kao "deep-lying playmaker"). Vezni: Pjanic, Misimovic, Stilic, Salihovic, Lulic, Ibricic. Napadaci: Dzeko, Muslimovic, Ibisevic, Avdic, ZecŽeljovac je napisao/la:Ne spada u dobar klub, ako pričamo o reprezentaciji Brazila i konkurisanju za istu. Ali liga je odlična i klub nije ništa slabiji od Buyuksehir Belediyespora, Mechelena, Westerloa, Olimpica, Genclerbirligija, Eskišehirspora, Hajduka, Sheriffa, FC Krasnodara, pa ni Maccabija, Lecha, Young Boysa i mnogih drugih iz kojih se pozivaju reprezentativci. Lige da ne poredim. Tako da je smiješno reći da je klub i liga u kojoj igra razlog zašto ne treba dobiti poziv u reprezentaciju BiH. Bilo bi super kad bismo bili takva sila. Da ne ponavljam da su ovi naši u većim klubovima zakucani za klupe i tribine, a i to je valjda neki faktor. Kakogod, momak je tek godinu u Panioniosu i ne duguje ništa reprezentaciji, uz koju se daleko, daleko lakše napreduje u karijeri i prodaje. Prije par mjeseci je napunio 23 i sigurno će otići u jači klub, ako ovako nastavi. Nedavno je Panionios za njega odbio ponudu Maccabi Haife, koja je trenutno lider u Izraelu i na putu da ide u Ligu prvaka.bosanac723 je napisao/la:Panionios u nikom slucaj nespada u dobar klub...to je odskocna dacka, a Cocalic jos nije odskocio i zaplivao u tezim vodama.
Ubijedjen sam da ce Avdic zaigrat za nas, Susic nije glup. prvi trener da je dobro zelio reprezentaciji od poslijeratnih godina. Subasic i Sehic moraju van BiH u jace lige, jer jedino tako ce preci s "igraci koji posjeduju talenat", u "igraci na koje se mora racunat".
Ovaj dio samo potrvđuje ono što sam rekao. Panionios nije toliko nakaradan klub, ni Grčka nakaradna liga, da se ne bi ni moglo konkurisat za reprezentaciju BiH. Znam i sve ostalo što si napisao. Svaka čast tim što igraju euro takmičenja. To je veliki plus. Igrao je to i Panionios proteklih sezona(prije dvije godine grupnu fazu Kupa UEFA-e, prije 6 ispali od Barce u drugom krugu, prije 11 igrali četvrtfinale kupa kupova...), samo su ove godine uprkos velikim ulaganjima(prošle godine igrao Recoba), ispod svakog nivoa. Imaju i tradiciju, najstariji su klub u Grčkoj(120 godina), od 52 sezone Super lige, igrali su 51 u najvišem rangu... Sigurno najveći nakon ostalih iz Atine i Soluna.bosanac723 je napisao/la: Istanbul BB je klub Hasagica...golmana, i nemamo bolje opcije pored njega i Begovica. Mechelen, Westerlo, Eskisehirspor, Genclerbirligi, Olimpic...truba, ali nemamo bolje opcije za igrace koji igraju te pozicije
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Zna li neko sta je sa ovim momkom? Ima fantasticnu preporuku u igrama svaga rodjaka Adnana i sigurno bi ga trebalo pozvati prije Kerle i Cocalica
http://is-is.facebook.com/note.php?note_id=103613996100

Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- bosanac723
- Kontakt:
Druze Zeljovac, Cocalic igra zadnjeg veznog i ti ga spominjes u tom kontekstu. Da on igra stopera bila bi druga prica. I hajmo biti realni, spominjati takmicenja od prije 6 i 11 godina nisu vrlo relevantni kao argument.Željovac je napisao/la:Ovaj dio samo potrvđuje ono što sam rekao. Panionios nije toliko nakaradan klub, ni Grčka nakaradna liga, da se ne bi ni moglo konkurisat za reprezentaciju BiH. Znam i sve ostalo što si napisao. Svaka čast tim što igraju euro takmičenja. To je veliki plus. Igrao je to i Panionios proteklih sezona(prije dvije godine grupnu fazu Kupa UEFA-e, prije 6 ispali od Barce u drugom krugu, prije 11 igrali četvrtfinale kupa kupova...), samo su ove godine uprkos velikim ulaganjima(prošle godine igrao Recoba), ispod svakog nivoa.bosanac723 je napisao/la: Istanbul BB je klub Hasagica...golmana, i nemamo bolje opcije pored njega i Begovica. Mechelen, Westerlo, Eskisehirspor, Genclerbirligi, Olimpic...truba, ali nemamo bolje opcije za igrace koji igraju te pozicije
Zadnju je bio igrač utakmica na poziciji stopera i to je i češće igrao. Znači, oboje igra ekstra. A takmičenja sam naveo u smislu da je ovo neočekivano loša sezona i da su bili peti na tabeli kad je on tamo otišao, što se vrlo lako može ponoviti dogodine, pa da igraju Evropu k'o i ti ostali. Nije im to strano. Spomenuo sam i grupnu fazu prije dvije godine.bosanac723 je napisao/la: Druze Zeljovac, Cocalic igra zadnjeg veznog i ti ga spominjes u tom kontekstu. Da on igra stopera bila bi druga prica. I hajmo biti realni, spominjati takmicenja od prije 6 i 11 godina nisu vrlo relevantni kao argument.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kako mu je danas igr'o fantastični rođak?!Saban je napisao/la:Zna li neko sta je sa ovim momkom? Ima fantasticnu preporuku u igrama svaga rodjaka Adnana i sigurno bi ga trebalo pozvati prije Kerle i Cocalica![]()

Adnan Mravac kod gostiju presjedio na klupi. Vjerovatno zbog napronog puta u Atlantu gdje je naša reprezentacija igrala protiv Meksika.

Šalu na stranu, Anes je u trećoj ligi švedske, moralo bi se to probat. Nek si skrenuo pažnju na njega na temi "reprezentativci". Čudo već nije pozvan

Visca el Višća!
Visca el Višća!
ne znaš ti pročitat između redova ništa, burazeru moj
nego uradiš baš što šaban hoće
pa se natakneš na neku stvar
jok samo što se natakneš
nego se natakariš, i sve skačeš po toj nekoj stvari, i meščini umro bi kad bi presto
nego uradiš baš što šaban hoće
pa se natakneš na neku stvar
jok samo što se natakneš
nego se natakariš, i sve skačeš po toj nekoj stvari, i meščini umro bi kad bi presto
Znam da je stadnardan i zna biti i strijelac. Loše sad stoje, ali dovoljno je znat da je mlad, visok, jak, standardan, stoper u prvoj ligi Belgije i da se zna da bi ga trebalo probat. A eto, i ovako kao pretjerujem kad spomenem par i koji su više zaslužili. I naravno, Bunoza je standardan u odličnom klubu i još je i mlađi. Isto tako jak i visok i po svemu bih ga zvao prije Vranješa. A eto, momak nije ni isproban. Baš k'o da su Mravac i Pandža briljirali na toj poziciji.giannini je napisao/la:cak i ''vaseg'' Zukanovica (cudi me da malo njega ne guras, on stvarno dobro igra)
Visca el Višća!
Visca el Višća!
po meni jedini koji bi mogao dobiti priliku je Cocalic,,ovo ostalo je jos miljama daleko sto se tice sadasnji ili bivsi igraca zelje,,,ali ti Zeljovac stvarno pretjerivas sa tim svojim guranjem igraca prije vremena da mi se je Cocalic haman pa ogadio,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
cocalic mu je od tetke sin i misli ga preko foruma gurat u reprezentacijuvrebac86 je napisao/la:po meni jedini koji bi mogao dobiti priliku je Cocalic,,ovo ostalo je jos miljama daleko sto se tice sadasnji ili bivsi igraca zelje,,,ali ti Zeljovac stvarno pretjerivas sa tim svojim guranjem igraca prije vremena da mi se je Cocalic haman pa ogadio,,

Ti si meni naj bolji forumašhrk je napisao/la:cocalic mu je od tetke sin i misli ga preko foruma gurat u reprezentacijuvrebac86 je napisao/la:po meni jedini koji bi mogao dobiti priliku je Cocalic,,ovo ostalo je jos miljama daleko sto se tice sadasnji ili bivsi igraca zelje,,,ali ti Zeljovac stvarno pretjerivas sa tim svojim guranjem igraca prije vremena da mi se je Cocalic haman pa ogadio,,dok je papeta naseg heroja on nece zaigrat

Visca el Višća!
Visca el Višća!
a tebi je pametnije da sakupis para s familijom i da platite savezu da zaigra cocalic za reprezentaciju jer drugacije nece nikad zaigrat posto nema kvalitet za reprezentacijeŽeljovac je napisao/la:Ti si meni naj bolji forumašhrk je napisao/la:cocalic mu je od tetke sin i misli ga preko foruma gurat u reprezentacijuvrebac86 je napisao/la:po meni jedini koji bi mogao dobiti priliku je Cocalic,,ovo ostalo je jos miljama daleko sto se tice sadasnji ili bivsi igraca zelje,,,ali ti Zeljovac stvarno pretjerivas sa tim svojim guranjem igraca prije vremena da mi se je Cocalic haman pa ogadio,,dok je papeta naseg heroja on nece zaigrat
Pametnije ti je da čitaš bukvar i slovaricu.
-
- Kontakt:
Neću ulaziti u razloge mogućih antipatija prema Cocaliću.Ali jednostavno ili nisi dovoljno informisan,ili ne pratiš grčko prvenstvno koje realno nije mnogo slabije od ruskog,a za razliku Bešića malog koji je budućnost Cocalić ne samo da je standardan već je i igrač kola dosta puta,a pri tom igra u osrednjem grčkom klubu,možeš zamislit da igra u jačim tipa PAOK,AEK,Oly,Pana, kakva bi to tek medijska pažnja bila i bio bi još veće ime. Ne kažem ni ja da je Cocalić bosanski Mascherano ali jednostavno zašto ne dati šansu ne probati ga jer Rahimić je pred zalaskom karijere,a nažalost mi nismo fudbalski brazilci da na svakoj poljani imamo po jednog destabilizatora protivničke igre.a tebi je pametnije da sakupis para s familijom i da platite savezu da zaigra cocalic za reprezentaciju jer drugacije nece nikad zaigrat posto nema kvalitet za reprezentacije
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!