Ako je ikada bio balet, onda je to zadnjih 10 godina. Svaki kontakt defanzivca na suteru prilikom suta se karakterizira kao faul.rambo16 je napisao/la:možda bi na baletu svirali ono....ili u umjetničkom klizanju...ipak košarka je ozbiljniji sportXConTroL7 je napisao/la:haha i dalje ne vjerujem koji faul lebrona na trici za produzetak nisu svirali, strasno nesto xD
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Je l' to neko osporava činjenicu da je sudac pogriješio? 
Flop? 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sto se mene licno tice, svaki flop je za osudu, ali kada isti postave navijaci kluba u kojem nastupaju 3 vrhunska flopera/allstara sa visestrukim oskarima na svom kontu onda je to za opsti smijeh. Da ne kazem kako se naglo tema I cinjenica o cistom faulu za produzetke ozokrenula, naravno jer je ta sudijska odluka otisla u korist Heata kao I mnogo puta dosada I kao sto ce mnogo puta u buducnosti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Cist je faul bio na PG-u. Jos posebno ove godine kad je suter maximalno zasticen.
Al' razumijem zasto nisu svirali.
Al' razumijem zasto nisu svirali.
Ne znam šta mi je smješnije čitat.Ove što kritikuju Lillarda il ove što kažu da je Love bolji od LaMarcusa.
Inače preplaćeni Manu Ginobili će biti MVP playoffa ove sezone.
Inače preplaćeni Manu Ginobili će biti MVP playoffa ove sezone.
Noah ti je najdraži košarkaš?Titova-Juga je napisao/la:Sto se mene licno tice, svaki flop je za osudu, ali kada isti postave navijaci kluba u kojem nastupaju 3 vrhunska flopera/allstara sa visestrukim oskarima na svom kontu onda je to za opsti smijeh.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
HOU se povukao iz svih pregovora vezanih za trejd Asika.Nije ni cudo,jer mnogo traze,a lik ima uzasan i,po meni, ugovor kojeg nije vrijedan...
Ma sumnjam, imam osjecaj kao kad je onaj report izaso da Dwight mozda nece napustiti Lakerse, nakon sto su mnogi rekli da ide.
Ima do sutra, sumnjam da ce Morey cekat do Februara, ali nece ni sigurno napraviti trade samo da napravi trade. Mislim da ce do sutra biti trade-an
Ima do sutra, sumnjam da ce Morey cekat do Februara, ali nece ni sigurno napraviti trade samo da napravi trade. Mislim da ce do sutra biti trade-an
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa zakacio ga je malo Wade i u tom trenutku kad su u onom naletu za loptu ipak to vise osjetis nego kad ovako gledas..samo ne znam, mozd aje flop kako za koga ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
naravno da je flop , amaterska verzija ovog : http://www.youtube.com/watch?v=ktJ8S-PJGEQ
a onaj ko smatra da ono nije faul ocito ne poznaje dovoljno pravila igre , nista vise
a onaj ko smatra da ono nije faul ocito ne poznaje dovoljno pravila igre , nista vise
hit you with so many rights you gonna beg for a left
cuj mozda je flop
da nije protiv heata razapeli bi ga
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I ja imam osjećaj da Morey da mu ponude Jamesa i Duranta u paketu za Asika, da bi opet tražio neki pick uz toalemsa je napisao/la:Ma sumnjam, imam osjecaj kao kad je onaj report izaso da Dwight mozda nece napustiti Lakerse, nakon sto su mnogi rekli da ide.
Jbg i on sad malo pretjerava, na stolu ima ovu ponudu Bostona, sasvim solidnu, Millsapa teško može dobiti, Hawes defanzivno nije nešto, iako je ofanzivno idealan za vas, plus što traži pick, a to će već malo teže ići
Ne znam, bolje mu je da sad to odradi nego da drži nezadovoljnog igrača na klupi bez ikakvog doprinosa, što može samo štetiti ekipi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sta ovo na tel dobijam vjesti Kobe out 6 weeks knee fracture..znaci I Kobea cim je nacelo picelo je I dalje da se siri ..uzas majkemi uzas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A belaja, koliko samo povreda.SaltCityAttack je napisao/la:Sta ovo na tel dobijam vjesti Kobe out 6 weeks knee fracture..znaci I Kobea cim je nacelo picelo je I dalje da se siri ..uzas majkemi uzas
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
jbg , karijera ozbiljno ugrozena

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ova povreda Kobea je cista nesreca...Nezgodno je stao,koljeno se savilo prema unutra i doslo je do frakture.Sreca je da kod ove vrste frakture ne treba operacija,vec samo vrijeme da kost zaraste sama....Po meni,nista preozbiljno,a svaki lom je svakako 4-6 sedmica! 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nikada odvratnija NBA sezona, barem sto se tice povreda.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
neki se prebrzo vrate dok neki izlete i svakog ritma jer previse sjede u smokingu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.