ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Fognini se nameće ko kvalitet za TOP 10
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Fognini trenutno igra kao top 10 igrac i uzima vjerovatno titulu sutra.
Vala ovaj poraz nije ni bitan, uvijek je tesko kada se mijenja reket, pogotovo u sred sezone, ali mislim da se nece zadrzati na ovom reketu dugo.
Nema ostrine, napadacki arsenal ne postoji, defanziva je bolja i manje BH-a ispucava, ali ne mozeon u ovim godinama da se ganja i prebacuje sa ostalima.
I da, evidentno ima problema sa ledjima, najbolje bi bilo da uzme poslije Us Opena vecu pauzu i pokusa rijesiti taj problem ili okaciti reket o klin.
Ovakvo pacenje mu ne treba.
Vala ovaj poraz nije ni bitan, uvijek je tesko kada se mijenja reket, pogotovo u sred sezone, ali mislim da se nece zadrzati na ovom reketu dugo.
Nema ostrine, napadacki arsenal ne postoji, defanziva je bolja i manje BH-a ispucava, ali ne mozeon u ovim godinama da se ganja i prebacuje sa ostalima.
I da, evidentno ima problema sa ledjima, najbolje bi bilo da uzme poslije Us Opena vecu pauzu i pokusa rijesiti taj problem ili okaciti reket o klin.
Ovakvo pacenje mu ne treba.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Fognini spasio tri mec lopte u tie breaku i uzeo titulu u Hamburgu.
Kakvo serviranje doktora za prvu titulu nakon 2008. a sta mu se sve desavalo prije dva mjeseca ovo je veliki povratak.
Nije izgubio servis na turniru!
Kakvo serviranje doktora za prvu titulu nakon 2008. a sta mu se sve desavalo prije dva mjeseca ovo je veliki povratak.
Nije izgubio servis na turniru!

Karlovic je bio opterecen, imao kompleks jer ga nije bas islo zadnjih godina. Mozda je razmisljao i o prekidu karijere.
Onda je zavrsio u bolnickom krevetu i poceo gledati na stvari drugacije.
Sada izlazi na teren opusteno, rezultat toga je ovakva igra.
Onda je zavrsio u bolnickom krevetu i poceo gledati na stvari drugacije.
Sada izlazi na teren opusteno, rezultat toga je ovakva igra.
Bio sam odsutan neko vrijeme pa ću napisati svoje mišljenje po pitanju Hamburga.
Ne sviđa mi se kako Roger igra s novim reketom. U prvom redu je izgubio FH, a to je nešto što ga drži u igri i dan-danas. Da, dobio je pouzdan i čist BH, servis s više rotacije te udarce s više spina koji omogućuju solidnu defanzivu, sve to stoji, ali ipak mi se ne čini da mu odgovara takva situacija. Naravno, homerunovi su i dalje prisutni. Štaviše, postali su svakodnevnica.
Davno rekoh da je S&V i C&C jedino što bi Rogera moglo spasiti od propasti, ali čini se da ni to leđa ne dopuštaju i da je kraj blizu.
Jednostavno ne vidim kojim čudom bi mogao do titule na USO-u, pa čak ni do odbrane titule u Cinciju ili pak slavlja u O2 areni na završnom Mastersu. Znam, prevelik sam pesimist, ali ne mogu drukčije. RF ne radi ništa da me demantira, a to bih jako volio.
Ne sviđa mi se kako Roger igra s novim reketom. U prvom redu je izgubio FH, a to je nešto što ga drži u igri i dan-danas. Da, dobio je pouzdan i čist BH, servis s više rotacije te udarce s više spina koji omogućuju solidnu defanzivu, sve to stoji, ali ipak mi se ne čini da mu odgovara takva situacija. Naravno, homerunovi su i dalje prisutni. Štaviše, postali su svakodnevnica.

Pao Roger za sat i 5 minuta u prvom mecu u Gstadu protiv Brandsa...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Bruka,a ja ocekivo da osvoji oba ova turnira.Nema,ne mozes mijenjat reket u 32. godini.Edin TM87 je napisao/la:Pao Roger za sat i 5 minuta u prvom mecu u Gstadu protiv Brandsa...
Mislim da je sasvim normalno, kada si vrhunski sportista, da dodje trenutak kada osjetis da ne mozes vise i kazes - dosta.
Vrijeme prolazi, dolaze mladji i spremniji. Ja znam da bi mi svi voljeli da Roger igra dok je ziv, ali jednostavno ne moze. Treba se povuci jer ovako samo srozava sebe i ono sto je postigao u svojoj velicanstvenoj karijeri.
Oprosti se kao GOAT, molim te.
Vrijeme prolazi, dolaze mladji i spremniji. Ja znam da bi mi svi voljeli da Roger igra dok je ziv, ali jednostavno ne moze. Treba se povuci jer ovako samo srozava sebe i ono sto je postigao u svojoj velicanstvenoj karijeri.
Oprosti se kao GOAT, molim te.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Srozava Roger sebe, vrijeme da ostavi reket
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kako je igrao.
Totalno nezainteresovano, ne zna ni on sta hoce, ocigledno novi reket nije donio nista novo.

Totalno nezainteresovano, ne zna ni on sta hoce, ocigledno novi reket nije donio nista novo.
Vracaj stari reket i osvoji US Open 

- ArthurBishop
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Troicki suspendovan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
i to žestoko... mada nije baš sve do njega...Monolog je napisao/la:Troicki suspendovan.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Prevelika kazna, pa moglo se ovo zaustaviti na nekoj novčanoj kazni
Čuj 18 mjeseci, ovi smješnija organizacija od Fibe 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a sami priznaju da je pitao može li da ne daje krv... jbt ako je iko čist on je... da se dopunguje bio bi bolji... rezultati i to.. krivica je do osobe koja je rekla da krv možda i ne treba.... npr ako nisi siguran kažeš treba i tačkalegenda reala je napisao/la:Prevelika kazna, pa moglo se ovo zaustaviti na nekoj novčanoj kazni![]()
Čuj 18 mjeseci, ovi smješnija organizacija od Fibe
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nema on tu šta pitati. Urin + krv i riješen problem. Čim se ti "izmotavaš", to ljudi shvataju kao da skrivaš nešto. Možda su u pravu, možda nisu. Vjerujem da će se Viktor žaliti i da će se smanjiti kazna, ali sam si je kriv zbog ovoga.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa bolje da ne igra vala, mozda dodje sebi dogodine
Steta zbog kladionicara - If you know what I mean 

Evo izgleda da je i Cilic pao ,on mi bas nije izgledao ko tip koji uzima neki doping ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ko ce sljedeci biti? Mozda Nole, Rafa ili Murray a mozda i Roger 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.