NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nezvanicno Emir Mujadzic ce i dalje biti Predsjednik Jedinstva
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ako je istina opet mozemo najaviti borbu za PL 

-
- Kontakt:
Može se odmah reći, ponovo ide borba za PL. Ostao nam je Predsjednik, sad sa ovim možemo samo jači biti nego prošle godine, ostaće sigurno neki igrači, dovesti kojeg, uigrati, i naravno sa dobrim trenerom idemo na Premier Ligu.
Upravo takonebeskasila je napisao/la:Može se odmah reći, ponovo ide borba za PL. Ostao nam je Predsjednik, sad sa ovim možemo samo jači biti nego prošle godine, ostaće sigurno neki igrači, dovesti kojeg, uigrati, i naravno sa dobrim trenerom idemo na Premier Ligu.
Ne znam zasto je Janjos otisao, ima li ikakve sanse da se on vrati?
- anonymous001
- Kontakt:
mahalska priča je ta da će Besim Šabić preuzeti Jedinstvo ..
za one koji ne znaju to je trener koji je vodio Jedinstvo kad smo igrali u intertoto kupu
za one koji ne znaju to je trener koji je vodio Jedinstvo kad smo igrali u intertoto kupu

Sretno vam u ovoj sezoni i da udjete u PL ekspresno.
Otjero ga Emir Mujadjic zato sto mu nije dao da se mjesa u ekipunerkolfc je napisao/la:Ne znam zasto je Janjos otisao, ima li ikakve sanse da se on vrati?
- anonymous001
- Kontakt:
nemoj pisati gluposti. opce je poznato svima u Bihacu zasto je Janjos otisao a te vase druge price mozete okaciti macku o rep! Janjos je htio pustiti utakmicu Slobodi i nasi to nisu dopustili ! to je istina i pomirite se sa tim vec jednom!gladni je napisao/la:Otjero ga Emir Mujadjic zato sto mu nije dao da se mjesa u ekipunerkolfc je napisao/la:Ne znam zasto je Janjos otisao, ima li ikakve sanse da se on vrati?
-
- Kontakt:
Janjoš nije jedini trener u Bosni koji može dobro voditi Jedinstvo. Ja bi volio da hoće dovesti Benju, siguran sam da bi i on htio doći, sigurno je dobar trener i mogao bi nešto uraditi, pa sad vidjećemo, priča se o Besimu, ali nije za mene to tako dobro rješenje.
Uglavnom, prozivka početkom mjeseca, vidjećemo sve šta će da bude, sad barem znamo na čemu smo. I ovo nas je sve obradovalo..
Ponovo ćemo da vodimo kolo..
Uglavnom, prozivka početkom mjeseca, vidjećemo sve šta će da bude, sad barem znamo na čemu smo. I ovo nas je sve obradovalo..

Anonimni objasni ljudima bolje zasto je Čala otisao iz Jedinstva, nije to sva prica. U toj situaciji je on ispao covjek 

Da nam je dovesti Kemala Alispahića nekako, to je najkvalitetniji trener i stručnjak koji je vodio Jedinstvo u zadnjoj deceniji sigurno. Janjoš je trenerska ubleha koji nas je izbacio iz Premijer lige (zajedno sa donedavnim nam sportskim direktorom), a nije taj sigurno čist ni za ono što se događalo nedavno.
-
- Moderator
- Kontakt:
Nisu konkrentni bili sa ponudomnebeskasila je napisao/la:Ja bi volio da hoće dovesti Benju, siguran sam da bi i on htio doći, sigurno je dobar trener i mogao bi nešto uraditi, pa sad vidjećemo, priča se o Besimu, ali nije za mene to tako dobro rješenje.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
sto se nas tice nakon situacije gdje se cinilo da nam nema spasa ostankom emira mujadzica i stajanjem iza kluba nacelnika doveli smo se u solidnu situaciju...sto se tice igrackog kadra tu su zasad hamzabegovic,kovacevic,cizmic,dizdaric,burazor,nuhanovic,husic,hodzic,muminovic,mujagic,kahrimanovic...uz 5-6 pojacanja solidnih mislim da cemo voditi opet glavnu rijec sto se tice ove lige
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Sve si to dobro reko samo Mirza je jos na Malti koliko znam a Kahrija mozes zaboraviti u Jedinstvu za sljedecu sezonu.bihacusrcu1 je napisao/la:sto se nas tice nakon situacije gdje se cinilo da nam nema spasa ostankom emira mujadzica i stajanjem iza kluba nacelnika doveli smo se u solidnu situaciju...sto se tice igrackog kadra tu su zasad hamzabegovic,kovacevic,cizmic,dizdaric,burazor,nuhanovic,husic,hodzic,muminovic,mujagic,kahrimanovic...uz 5-6 pojacanja solidnih mislim da cemo voditi opet glavnu rijec sto se tice ove lige
-
- Kontakt:
Ma nema ovih pola igrača što si nabrojao. Svi gledaju da idu negdje drugo, ako ne nadju ostaće.. Moramo dovesti još koga i to je to.
Kod nas u Tuzli ima neki carsiskih prica da se pregovara sa Urosem Stojanov iz Jedinstva, da li vi znate nesto u vezi ovog ?
pozdrav iz Tuzle !

pozdrav iz Tuzle !

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- anonymous001
- Kontakt:
pa on nas je i prodao prošle sezone,uzeo pare od Azmira to se već zna ... on je jedan od razloga zašto ste uopšte u premijer ligi! jojj sad bi ovdje ispsovao mu sve od A do Ž ali neću da me banujufukarezv je napisao/la:Kod nas u Tuzli ima neki carsiskih prica da se pregovara sa Urosem Stojanov iz Jedinstva, da li vi znate nesto u vezi ovog ?![]()
pozdrav iz Tuzle !

Urose sjetim ti se familije, pi**o prodana !!!
Jel' to onaj sto je dizao tri prsta u Gracanici ?

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Trenutno korisnika/ca: Manijakdolopate, NeRi_K i 5 gostiju.