Možda ti se i čini kao nemogueć, ali je itekako moguće.U sezoni kad je Hrvatska, Slovenija i Bih bili knap Široki je gubio tekme kući redovno od hrvatski prestavnika bez problema ne zato što su ovi bili bolji nego zato što bi Hrvatska osigurala 4 prestavnika u NLB ligi , a onda im je zadnju utakmicu Zagreb pustio da ne budu zadnji i samim su izbjegli da ne igraju NLb ligu sljedeće godine.Široki sobzirom da ima uvijek svoje suce pokušava da sjebe Bosnu jer znaju da uz svoje suce uvijek mogu do titule, a Bosna bi uz ne igranje NLB lige došla u vrlo tešku poziciju i pred raspad.Vjeruj mi ovo što ja pričam je živa istina.kobe je napisao/la:@ Bilal Ribery
Bez uvrede Bilale,sve se moze povjerovat ali da je listica lose igrala zbog koeficienta Hrvatske je velika glupost.
Sto da se bore za tudju kozu kad su u nasoj ligi svake godine pobjedjivali ili gubili zalili se na sudce koji su onda radili pod pritiskom(tj. u njihovu korist) i redovno se desavalo da se pojedine sudije kuci vracaju u istom autobusu sa upravom i igracima listice.![]()
Oni "dole" vjeruj mi vole Hrvatsku nego ista pa cak i vise od svoje koze ali ne i od para a veliki dio te iste Hrvatske ih gleda poprijeko jer su posebna vrtsa z.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ne lupaj gluposti idolati...FRANK RIBERY je napisao/la:Možda ti se i čini kao nemogueć, ali je itekako moguće.U sezoni kad je Hrvatska, Slovenija i Bih bili knap Široki je gubio tekme kući redovno od hrvatski prestavnika bez problema ne zato što su ovi bili bolji nego zato što bi Hrvatska osigurala 4 prestavnika u NLB ligi , a onda im je zadnju utakmicu Zagreb pustio da ne budu zadnji i samim su izbjegli da ne igraju NLb ligu sljedeće godine.Široki sobzirom da ima uvijek svoje suce pokušava da sjebe Bosnu jer znaju da uz svoje suce uvijek mogu do titule, a Bosna bi uz ne igranje NLB lige došla u vrlo tešku poziciju i pred raspad.Vjeruj mi ovo što ja pričam je živa istina.kobe je napisao/la:@ Bilal Ribery
Bez uvrede Bilale,sve se moze povjerovat ali da je listica lose igrala zbog koeficienta Hrvatske je velika glupost.
Sto da se bore za tudju kozu kad su u nasoj ligi svake godine pobjedjivali ili gubili zalili se na sudce koji su onda radili pod pritiskom(tj. u njihovu korist) i redovno se desavalo da se pojedine sudije kuci vracaju u istom autobusu sa upravom i igracima listice.![]()
Oni "dole" vjeruj mi vole Hrvatsku nego ista pa cak i vise od svoje koze ali ne i od para a veliki dio te iste Hrvatske ih gleda poprijeko jer su posebna vrtsa z.
Široki je u toj sezoni pred zadnje kolo imao 31 bod,a geoplin 30 bodova..s time da je Široki dobio Geoplina i gore i kuci ..i zadnje kolo nije odlučivalo ništa...zato nemoj se prosipat...
i kakvi suci i kakva Bosna..pa Široki kad nije igrao u NLB-u nije niti dosao do finala..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mozete komentarisati kako hocete ali kriza je napravila situaciju kakva je sada ...
Dugovi su ucinili da stanje bude u klubu katastrofalno .
Dosta stvari ce se sloziti posle Partizana ,mada bez NOVCA nema ni kvaliteta ....
Pricamo o mladim igracima BOSNE ,,,a hocemo REZULTAT ,,,
Mladi igraci mogu igrati ligu 13.a vidjelo se da za kvalitet NLB TREBA dosta novca za dobrog igraca,,mada ako je dobar hoce da igra euro ligu ,kao DULE DJordjevic koji je u Bosni mogao dobiti vise para ali je otisao radi euro lige u Olimpiju...
KK BOSNA trenutno nije u takvoj finansijskoj situaciji da bi mogla vise napredovati , i nemojmo se zavaravati i non stop krasiti starom slavom ,bez para smo niko i osvrnimo se malo u buducnost ,a ne samo u SEDAMDESETE godine ...
Dosta stvari ce se sloziti posle Partizana ,mada bez NOVCA nema ni kvaliteta ....
Mladi igraci mogu igrati ligu 13.a vidjelo se da za kvalitet NLB TREBA dosta novca za dobrog igraca,,mada ako je dobar hoce da igra euro ligu ,kao DULE DJordjevic koji je u Bosni mogao dobiti vise para ali je otisao radi euro lige u Olimpiju...
KK BOSNA trenutno nije u takvoj finansijskoj situaciji da bi mogla vise napredovati , i nemojmo se zavaravati i non stop krasiti starom slavom ,bez para smo niko i osvrnimo se malo u buducnost ,a ne samo u SEDAMDESETE godine ...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I kakve ima to veze.Činjenica je da smo zahvaljujući Širokom izgubili predstavnika,a da je Bosna vratila tog istog predstavnika.Činjenica je da Široki zadnjih par godina redovno u donje domu uvijek za jednu ili eventualno dvije pobjede od začelja ,a Bosna se uvijek borila da nam zadrži tog predstavnika.A to što Široki te godine nije išao u NLb ligu je rezultat loše igre u ligi 8 za prvaka i Igokea je imala prednost domaćeg terena. Nećemo dalje jer je tema KK Bosna.Ali još jednom ponavljam Široki je više puta pokazao da ne radi u interesu BH košarke.Kevin je napisao/la:ne lupaj gluposti idolati...FRANK RIBERY je napisao/la:Možda ti se i čini kao nemogueć, ali je itekako moguće.U sezoni kad je Hrvatska, Slovenija i Bih bili knap Široki je gubio tekme kući redovno od hrvatski prestavnika bez problema ne zato što su ovi bili bolji nego zato što bi Hrvatska osigurala 4 prestavnika u NLB ligi , a onda im je zadnju utakmicu Zagreb pustio da ne budu zadnji i samim su izbjegli da ne igraju NLb ligu sljedeće godine.Široki sobzirom da ima uvijek svoje suce pokušava da sjebe Bosnu jer znaju da uz svoje suce uvijek mogu do titule, a Bosna bi uz ne igranje NLB lige došla u vrlo tešku poziciju i pred raspad.Vjeruj mi ovo što ja pričam je živa istina.kobe je napisao/la:@ Bilal Ribery
Široki je u toj sezoni pred zadnje kolo imao 31 bod,a geoplin 30 bodova..s time da je Široki dobio Geoplina i gore i kuci ..i zadnje kolo nije odlučivalo ništa...zato nemoj se prosipat...
i kakvi suci i kakva Bosna..pa Široki kad nije igrao u NLB-u nije niti dosao do finala..
Što se Bosne tiče i finsijske situacije ona je katastrofalna.Klub umjesto da iz godine u godinu povećava budžet, kod nas se iz godine u godinu smanjuje.Onda klub je u potpunoj kontroli Ražnjatovića.Bosna ne moćže maltene da dovede niti jednog igrač kojeg on ne zastupa.Klub živi iz dana u dan bez jasne vizije za napredak.Kojekavi stočni sajmovi su bitniji gradu od kluba.Grad ne izdvaja niti jedne pišljive marke kao da je Bosna privatni klub, a ne gradsko vlasništvo.Sponzori su tu od danas do sutra, a bez značajnije prodrške grada Bosni će uspjeh biti ako igra uopšte NLB ligu, da i ne govorim o Euro Kupu ili Euroligi koja je jednaa velika nerealnost.O priči Imamovića koji je najavio da će Bosna za 5 godina igrati Euroligu ostale su samo laži.Dovode se neprovjereni igrači , ili igrači koji ne mogu da nađu klub pa im Bosna posluži za kaljenje.O igračkim promašajima knjiga se može napisati.Trenutna situacija je bliža gašenju kluba nego nekom napretku.Nek se zapitaju svi u Upravi i čelnici grada da li je njima KK Bosna uopšte potrebna ili je to samo teret gradu.Neki se ponašaju prema Bosni kao da je to škola košarke pa se sve može.Sa ovakvom situacijom ovaj klub neće još dugo i vratit ćemo se u situaciju sa početka Jadranske lige kad je Bosna koristila za nabijanje koš razlike.Sramota.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Bez pojacanja ispadamo iz lige,ako nema para onda nema ni rezultata! Bojim se da cemo ako hitno ne dovedemo 2 kvalitetna pojacanja propasti!CP3 je napisao/la:Mozete komentarisati kako hocete ali kriza je napravila situaciju kakva je sada ...
to je upravo ono sto sam i predpostavljao i cega sam se pribojavao......deniso je napisao/la: Potpisujem.Ja sam poslije trening utakmice sa Budućnosti vidio sa čime (ne)raspolažemo.Turnir u Mađarskoj je bila potvrda onome o čemu sam pisao a to je da je ovaj roster lošiji od prošlogodišnjeg.Kakvi ljudi sjede u upravi ne bi me iznenadilo da nam dovedu "pojačanje tipa" Tomovića ili "ludu glavu"Josipa Sesara.I nije više tajna da beobasket upravlja klubom u igračkom a samim tim i u finansijskom smislu jer da nije tako prvi koji je trebao letiti je "centar svih centrova" Bajić.Tata Miško nije dao odobrenje.Ono što ne mogu shvatiti ja da W danas izjavljuje da za sada neće biti pojačanja i da će nastaviti voditi ekipu ovakva kakva je sada i koja po meni nema ni grama šanse da izbjegne zadnje mjesto u NLB.

I feel devotion!!
mentolu nepricam o toj sezoni nego o onoj kad ste i osvojili titulu kada je bilo price o stranim sudijama,kada su se neke sudije vracale s vama u busu za hercegovinu.Kevin je napisao/la:ne lupaj gluposti idolati...FRANK RIBERY je napisao/la:Možda ti se i čini kao nemogueć, ali je itekako moguće.U sezoni kad je Hrvatska, Slovenija i Bih bili knap Široki je gubio tekme kući redovno od hrvatski prestavnika bez problema ne zato što su ovi bili bolji nego zato što bi Hrvatska osigurala 4 prestavnika u NLB ligi , a onda im je zadnju utakmicu Zagreb pustio da ne budu zadnji i samim su izbjegli da ne igraju NLb ligu sljedeće godine.Široki sobzirom da ima uvijek svoje suce pokušava da sjebe Bosnu jer znaju da uz svoje suce uvijek mogu do titule, a Bosna bi uz ne igranje NLB lige došla u vrlo tešku poziciju i pred raspad.Vjeruj mi ovo što ja pričam je živa istina.kobe je napisao/la:@ Bilal Ribery
ne laprdaj i ne pravi se pametan,dobro ti znas.
Zadnja izmjena: kobe, dana/u 05 nov 2009, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Neviđoh ovaj ulični vokabular Kevina.Zar je ovo način diskusije vređati druge članove.Čovjek kad nema činjenica onda krena sa raskošnim uličnim vokabularom.Svaka ti čast baš si nas uvjerio u suprotno.kobe je napisao/la:Kevin je napisao/la:mentolu nepricam o toj sezoni nego o onoj kad ste i osvojili titulu kada je bilo price o stranim sudijama,kada su se neke sudije vracale s vama u busu za hercegovinu.kobe je napisao/la:@ Bilal Ribery
ne lupaj gluposti idolati...

Glavni i vrhovni domet Listice kao kluba je pobjeda nad kkBosna, to je jednostavno njihov domet i najveca ambicija. To ih trese, drma i drzi cijelu godinu pa se prema tome i obracunavaju plate i premije
Ja s tim nemam problema ali bi morali jednom da shvate da postoje klubovi s potpuno drugim zeljama, planovima i aspiracijama te da mnogima nije "zabremedet" ici gledati bosnu protiv Listice i inih jer jednostavno cekaju prave stvari. Vec ovoliko napisanog je previse za jedan klub tipa Listice pogotovo na temu kkbosna.

Ja s tim nemam problema ali bi morali jednom da shvate da postoje klubovi s potpuno drugim zeljama, planovima i aspiracijama te da mnogima nije "zabremedet" ici gledati bosnu protiv Listice i inih jer jednostavno cekaju prave stvari. Vec ovoliko napisanog je previse za jedan klub tipa Listice pogotovo na temu kkbosna.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
@ Bilal Ribery
Ono sam mu ja ubacio u post po neku "finu rijec"

Ono sam mu ja ubacio u post po neku "finu rijec"

ovo bolan ja nisam pisao...sta ti je...kobe je napisao/la:@ Bilal Ribery
mentolu nepricam o toj sezoni nego o onoj kad ste i osvojili titulu kada je bilo price o stranim sudijama,kada su se neke sudije vracale s vama u busu za hercegovinu.
ne lupaj gluposti idolati...
Neviđoh ovaj ulični vokabular Kevina.Zar je ovo način diskusije vređati druge članove.Čovjek kad nema činjenica onda krena sa raskošnim uličnim vokabularom.Svaka ti čast baš si nas uvjerio u suprotno.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
E jesi maher svaka ti častkobe je napisao/la:@ Bilal Ribery
Ono sam mu ja ubacio u post po neku "finu rijec"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta se ono u Avazu suska da ce nam ulitiva duska i dobro poznatog malog crnog...uuuuu to bi vec bilo nesto 

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
šuška se to svuda i to vec dugo a ne samo u avazu.....mahalac je napisao/la:Sta se ono u Avazu suska da ce nam ulitiva duska i dobro poznatog malog crnog...uuuuu to bi vec bilo nesto
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
mislim da na ovom forumu ima najmanje priče o košarci,uvjek neka svađa,mislim ovo što je započelo postom _košarkaš_ što je rekao da se spašavate nije ništa loše mislio,čovjek je rekao kako jest vi ste nama prošle god govorili kako samo mjenjamo igrače,a i vas je to spopalo sad,jer bolje i to nego držat neke ološe u klubu,a ovaj ribery je stvarno glup dosad sam čuo svakakve prepirke,ali to da je široki igrao za hrvatsku,pa nezamislivo,da igra za hrvatsku i na kraju izgubi 2 predstavnika i ostane bez nlb lige,i mi smo tada imali 7 pobjeda i 2 pobjede nad hrvatskim predstavnicima,i zadnje kolo smo bilio već osigurali ostanak,pa ti govoriš bez ikakvih dokaza,idi bolan prati onaj jadni bayern kad nemaš pojma o košarci,i ajmo mi malo o košarci pričat,zadnjih smo dana to mogli
nemoj mijesat kruske i jabuke.Steve Urkel je napisao/la:mislim da na ovom forumu ima najmanje priče o košarci,uvjek neka svađa,mislim ovo što je započelo postom _košarkaš_ što je rekao da se spašavate nije ništa loše mislio,čovjek je rekao kako jest vi ste nama prošle god govorili kako samo mjenjamo igrače,a i vas je to spopalo sad,jer bolje i to nego držat neke ološe u klubu,a ovaj ribery je stvarno glup dosad sam čuo svakakve prepirke,ali to da je široki igrao za hrvatsku,pa nezamislivo,da igra za hrvatsku i na kraju izgubi 2 predstavnika i ostane bez nlb lige,i mi smo tada imali 7 pobjeda i 2 pobjede nad hrvatskim predstavnicima,i zadnje kolo smo bilio već osigurali ostanak,pa ti govoriš bez ikakvih dokaza,idi bolan prati onaj jadni bayern kad nemaš pojma o košarci,i ajmo mi malo o košarci pričat,zadnjih smo dana to mogli
Drugo je sad mjenjat igrace ili pak cijelu ekipu SAD,a drugo je 20 dana prije finala domaceg prvenstva promijeniti cijeli tim a dotad imati tim ravan da izgubi od hercegovca.
To bi bilo extra! Nama su pojacanja neophodna ako zelimo izbjeci ovu groznu poziciju!mahalac je napisao/la:Sta se ono u Avazu suska da ce nam ulitiva duska i dobro poznatog malog crnog...uuuuu to bi vec bilo nesto
bosnas_ je napisao/la:To bi bilo extra! Nama su pojacanja neophodna ako zelimo izbjeci ovu groznu poziciju!mahalac je napisao/la:Sta se ono u Avazu suska da ce nam ulitiva duska i dobro poznatog malog crnog...uuuuu to bi vec bilo nesto

na koga mislis,ja znam koga su kontaktirali ali jedan lik ima klub ali ne igra i na "izlazinim je vratima"-uslovno,dok drugi je slobodan ali cini se da mu je draza proba negdje nego direkt kod nas.
Evo ja predlazem svog komsiju, Esmira Guzonjica za probu u KK Bosni, lik je 207cm visok moze igrati i centra i PF poziciju, igrao na koledzu, Francuskoj itd. po meni nije nista slabiji od npr. Bajica.
Volim te Zeljo!!!
hahah,pa ti si lud! Igrao sam sa tim Guzonjicem,on je centar ispod prosjeka,ti stvarno nisi normalan! Bajic je za njega plafon!zlatandr je napisao/la:Evo ja predlazem svog komsiju, Esmira Guzonjica za probu u KK Bosni, lik je 207cm visok moze igrati i centra i PF poziciju, igrao na koledzu, Francuskoj itd. po meni nije nista slabiji od npr. Bajica.
Nego zasto niko ne otkriva imena igraca s kojima klub pregovara? sve nesto tipa dule,mali crni,onaj sa klubom ali ne igra ili onaj bez kluba ali nece direktno..svasta...pa imaju li ti igraci imena ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.