BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Znači da je ona operacija da bolje diše urodila plodom 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bravo Damire, nadat se nekom prolaznom protivniku, puno srece majstore...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nakamura je napisao/la:Mogući protivnici Džumhuru u prvom kolu Australian Opena su: Juan Martin del Potro, Richard Gasquet, Fernando Verdasco, Alexandr Dolgopolov, Florian Mayer, Victor Hanescu, Yen-Hsun Lu, Michael Llodra, Federico Delbonis, Julian Reister, Jan Hajek, Joao Sousa i kvalifikant.
daj nekog od ove trojice..ili ovog recimo najslabijeg ili nekog atraktivnog i jakog protivnika
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 11 jan 2014, 04:28, ukupno mijenjano 1 put.
- delpiero502
- Kontakt:
Kada će se znat protivnik ?
LLodra ili Sousa,mog'o bi se ponosati sa njima.
Ako nista onda Del Potro.
Ako nista onda Del Potro.

- legenda reala
- Kontakt:
Ma on je svoj cilj ispunio, sad ko god dođe svejedno je, ja bi volio što jačeg protivnika i meč na centralnom terenu, para je zaradio, napredovaće na listi, još da svijet za njega čuje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svaka cast majstore. Kvale odradjene bez izgubljenog seta.
Cilj je ispunjen, sada neka bude sta biti mora.
Cilj je ispunjen, sada neka bude sta biti mora.
ako tako bude razmisljo kao sto si ti napisao ovo nikad uspjeti nece ...legenda reala je napisao/la:Ma on je svoj cilj ispunio, sad ko god dođe svejedno je, ja bi volio što jačeg protivnika i meč na centralnom terenu, para je zaradio, napredovaće na listi, još da svijet za njega čuje
-
- Kontakt:
odlicnooo.. ovo moze biti prekretnica karijere.. dobra novcana nagrada, injekcija za samopouzdanje, sjajne pobjede protiv solidnih tenisera...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: BH tenis
Eto odsad ce ovaj gorostas Bemelmans znati ko je kepec iz BiH.Pesimisto veliki.shminka je napisao/la:Sve sto si napisao, retro, je tacno. I ja sam gledao njihov mec u NL. Kamo srece da nisam![]()
Ljudi kod nas nikako nece jednu stvar da shvate...kada Damir ima dobar zrijeb, ocekuje se da prodje...a nikako ljudi da skontaju da je sam Damir fenomenalan zrijeb za svoje protivnike u gotovo svakom trenutku. U ovakvom pogotovo! Mec koji vodi u glavni dio turnira, a protivnik ti kepec iz BiH za kog nikad cuo nisi. Sa losim servisom i jako malo odigranih meceva na Challenger nivou na tvrdoj podlozi. Da ne pricam o ATPu.
Tako da Bemelmans veceras ima bas lijepu priliku da prodje dalje i veliki je favorit. Nama ostaje da se nadamo iznenadjenju i eventualnom podcjenjivanju
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
27 600 US$ + 35 Poena za plasman u Prvo kolo.Na sledecoj listi brani 10 poena tako da vec ima zagarantovan napredak od 25 poena na kontu sto ce ga poslati na otprilike 175-177 mjesto na ATP listi.Lahko je moguca da ako damir i izgubi u prvom kolu da sledecu sedmicu igra kakac Futures da bi mogao jos bodova sabrati.risingforce je napisao/la:odlicnooo.. ovo moze biti prekretnica karijere.. dobra novcana nagrada, injekcija za samopouzdanje, sjajne pobjede protiv solidnih tenisera...
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Vodjeni svim uspjesima naseg sporta uopste u poslednje vrijeme,moramo ljestvicu dizati visocije i ne zadovoljavati se ovime.Zasto ne ocekivati i prolazak u drugo kolo ,pa .........hm ko zna mozda i jos nesto vise.legenda reala je napisao/la:Ma on je svoj cilj ispunio, sad ko god dođe svejedno je, ja bi volio što jačeg protivnika i meč na centralnom terenu, para je zaradio, napredovaće na listi, još da svijet za njega čuje
BosnaE
Nije to bio nikakav pesimizan, nego realan odnos snaga prije ovog mecanewton_heath_lyr je napisao/la:Eto odsad ce ovaj gorostas Bemelmans znati ko je kepec iz BiH.Pesimisto veliki.shminka je napisao/la:Sve sto si napisao, retro, je tacno. I ja sam gledao njihov mec u NL. Kamo srece da nisam![]()
Ljudi kod nas nikako nece jednu stvar da shvate...kada Damir ima dobar zrijeb, ocekuje se da prodje...a nikako ljudi da skontaju da je sam Damir fenomenalan zrijeb za svoje protivnike u gotovo svakom trenutku. U ovakvom pogotovo! Mec koji vodi u glavni dio turnira, a protivnik ti kepec iz BiH za kog nikad cuo nisi. Sa losim servisom i jako malo odigranih meceva na Challenger nivou na tvrdoj podlozi. Da ne pricam o ATPu.
Tako da Bemelmans veceras ima bas lijepu priliku da prodje dalje i veliki je favorit. Nama ostaje da se nadamo iznenadjenju i eventualnom podcjenjivanju

Majstore Damire, svaka ti cast!!!!
daj djokovica da se igramo hahahhahah

Damir protiv Hajeka! Gledao sam njihov mec u Češkoj, na challengeru na sljaci na Hajekovom omiljenom turniru. Hajek dobio lako prvi set, a Damir drugi. U trecem Damir imao 5-3. Kod 5-4 servirao za mec, ali nije uspio. Hajek na 30-30 odigrao strasne defanzivne poene, kada je sebi ocigledno rekao da nece pogrijesiti i to mu donijelo pobjedu na kraju. I s njim se definitivno moze igrati, pogotovo ako je ovaj Damirov rezultat plod odlicne igre, a morao bi biti!
Kako bi bilo zanimljivo gledati drugo kolo protiv Dodiga ili Karlovica. Slikanje sa Ivom bi bilo baš genijalno, a mec sa Dodigom spektakl!!!
Kako bi bilo zanimljivo gledati drugo kolo protiv Dodiga ili Karlovica. Slikanje sa Ivom bi bilo baš genijalno, a mec sa Dodigom spektakl!!!
Damir ide u drugo kolo abd, recite mi gdje mogu naci tabelu dobijenih poena za prolazak u finalni krug i eventualno kolo glavnog zrijeba
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
25 poena je mislim dobio za kvalifikacije, a ucesnici 2. kola dobiju jos 45 poena 

Desni klik, open in a new tab:

Novac je izrazen u Australijskom dolazu: 1 A$ = 0,658 €

Novac je izrazen u Australijskom dolazu: 1 A$ = 0,658 €
Bravo momčino !!
Pohvale i za one koji su ispratili sve ovo na forumu. Srce mi je k'o Hum bilo čitajući vas od pada, očajanja, nerviranja, do ekstaze.

Pohvale i za one koji su ispratili sve ovo na forumu. Srce mi je k'o Hum bilo čitajući vas od pada, očajanja, nerviranja, do ekstaze.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam sinoć mogao odgovorit, nervoza, znaš kako jeCepi1981 je napisao/la:Sto nevolim kad se neciji mukotrpan trud olako shvaca. Imas li ti haveru uopste predstave sta znaci biti medju prvih 200 na rang listi? To ti je trud da ti se damu otegnu do poda, naporan rad i disciplina od kad prohodas pa na ovamo.Unofficialpage je napisao/la:Šta ste se toliko prepali Bemelmansa? Uredu, jeste blagi favorit. On je trenutno 148. na svijtu a najbolji rejting mu je 108. i to 2010. god. što znači da nije ništa specijalno od svoje karijere .

Ma nisam uopšte njegov trud, uspijesh omaložavao, to mi nije bio cilj. Zelio sam malo da optimizma uvedem, da ne bude da je ovaj neki nepobjedivi teniser, nesto u tom smislu sam zelio reci

Dzumhur na Hajeka. Moze se i ovo proci, Sa Hajekom se da definitvo igrat. On igra u ponedjeljak drugi mec na terenu br. 10, valjda bude stream. Ako na ovom terenu imaju kamere onda ce biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.