Pravi carsijaneri su uvijek dobro dosli ,,,,za razliku od nekih koji samo sebe tako nazivaju a koji nisu ni k. od Carsije,,,7april je napisao/la:jel ima bujruma za nas iz gračanice u lukavac za dvije sedmice...........
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
sodaacm je napisao/la: Pravi carsijaneri su uvijek dobro dosli ,,,,za razliku od nekih koji samo sebe tako nazivaju a koji nisu ni k. od Carsije,,,

Pobjeda je bolja od orgazma!
bla,bla,bla,bla,blasodaacm je napisao/la:Pravi carsijaneri su uvijek dobro dosli ,,,,za razliku od nekih koji samo sebe tako nazivaju a koji nisu ni k. od Carsije,,,7april je napisao/la:jel ima bujruma za nas iz gračanice u lukavac za dvije sedmice...........

6 žutih kartona za naše fudbalere u Čapljini puke
Kao i pred prošlo gostovanje u Bihaću, ekipa nam je masakrirana kartonima...o suđenju da ne pričam. hmmmmmbr. 1 Lugavić Armin (1600337) u 14. Min Nedozvoljeno oštar start
br. 18 Bekrić Mirza (1600340) u 45.+1. Min Nedozvoljeno oštar start
br. 5 Jogunčić Samir (1600030) u 50. Min Nesportsko ponašanje, Prigovor na odluku prvog
asistenta
br. 19 Čejvanović Mirza (1602491) u 79. Min Nedozvoljeno oštar start
br. 17 Aljukić Semir (1600452) u 84. Min Nesportsko ponašanje, povlačenje protivnika za dres
br. 20 Mešić Mirza (1602633) u 90.+4. Min Nesportsko ponašanje, Namjerno igranje lopte rukom
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Hoce li neki prvotimci izostajati u Biscu? Lijep pozdrav i dobro nam dosli 
Samo Jedinstvo.

Samo Jedinstvo.
-
- Kontakt:
Jogunčić, Čejvanović i Mešić dobili su kartone protiv Slobode, a vidim i sad protiv Čapljine, dakle u opasnosti su ako dobiju kartone u Bihaću da nam ne budu na raspolaganju u jako bitnoj domaćoj utakmici za nas protiv Bratstva, hoćemo li opet igrati u kombinovanom sastavu 

Ma samo nam dodjite u sto slabijem sastavu nikakav problem
.
Samo Jedinstvo.

Samo Jedinstvo.
-
- Kontakt:
Biće neki kombinovan sastav sigurno, malo mlađih igrača i ovih sa klupe, pa vidjećemo šta mogu da napraveKenchi je napisao/la:Ma samo nam dodjite u sto slabijem sastavu nikakav problem.
Samo Jedinstvo.

Zadnja izmjena: samolukavac, dana/u 01 apr 2014, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sretno komšije, vjerujem a i siguran sam da možete do bod-a...
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači da ponovim...učiti,učiti i samo učiti...ponavljanje je majka znanja...kontas li sad carsijanerusodaacm je napisao/la:Pravi carsijaneri su uvijek dobro dosli ,,,,za razliku od nekih koji samo sebe tako nazivaju a koji nisu ni k. od Carsije,,,7april je napisao/la:jel ima bujruma za nas iz gračanice u lukavac za dvije sedmice...........

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Ko će nam igrati nisam baš optimista, da je sastav kao sa zadnje dvije utakmice moglo bi se gore nešto da napravi, ali ovako sad će igrati mlađi igrači jer ovi stariji su u opasnosti od kartona ( a ujedno su i prvotimci), i samim tim ne bi nam bili na raspolaganju protiv Bratstva, a ta utakmica kod kuće je nama mnogo važnija od ove u Bihaću...realancojk je napisao/la:Sretno komšije, vjerujem a i siguran sam da možete do bod-a...
Ima li gdje video iz Capljine? Da vidimo Jaganjca na djelu
Aaa ovih tuzlaka sto nam dolaze na temu, Bog pa oni odma ispod

Aaa ovih tuzlaka sto nam dolaze na temu, Bog pa oni odma ispod

inace ?
Video će od sada biti jedino u pregledu kola, a fotografija neće biti gotovo nikako. Uprava će pronaći osobu koju će plaćati da fotografiše i snima, jer dosadašnji rad mene kao osobe koja je to radila (potpuno besplatno) "ne zadovoljava kriterije predsjednika i sekretara kluba" 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Napravi transfer u Bratstvo kao slobodan igracZoom088 je napisao/la:Video će od sada biti jedino u pregledu kola, a fotografija neće biti gotovo nikako. Uprava će pronaći osobu koju će plaćati da fotografiše i snima, jer dosadašnji rad mene kao osobe koja je to radila (potpuno besplatno) "ne zadovoljava kriterije predsjednika i sekretara kluba"

www.nkbratstvogracanica.com
ja mislio samo kod nas vako a vidim svugdje bikova i budalaZoom088 je napisao/la:Video će od sada biti jedino u pregledu kola, a fotografija neće biti gotovo nikako. Uprava će pronaći osobu koju će plaćati da fotografiše i snima, jer dosadašnji rad mene kao osobe koja je to radila (potpuno besplatno) "ne zadovoljava kriterije predsjednika i sekretara kluba"

Undici stelle - ACM 1899
Ma hoce da gurnu nekog svog rodaka nista novo...Zoom088 je napisao/la:Video će od sada biti jedino u pregledu kola, a fotografija neće biti gotovo nikako. Uprava će pronaći osobu koju će plaćati da fotografiše i snima, jer dosadašnji rad mene kao osobe koja je to radila (potpuno besplatno) "ne zadovoljava kriterije predsjednika i sekretara kluba"

Pridruži se UG Prijatelji FK Sloboda...obzirom na potrebe i projekte uvijek će biti mjesta za foto/videoZoom088 je napisao/la:Video će od sada biti jedino u pregledu kola, a fotografija neće biti gotovo nikako. Uprava će pronaći osobu koju će plaćati da fotografiše i snima, jer dosadašnji rad mene kao osobe koja je to radila (potpuno besplatno) "ne zadovoljava kriterije predsjednika i sekretara kluba"

I naravno, žao mi je zbog toga. Ti si svojim online radom zadnjih nekoliko godina digao i klupski i rejting Siuxa. Zaista mi je žao!

tuzlanska Sloboda
Ja samo znam da si ti ovde na forumu radnickog ,,prema tome ako si iole pametan bilo bi ti jasno ,,,ja u vas brlog ne zalazimstaragarda je napisao/la:Znači da ponovim...učiti,učiti i samo učiti...ponavljanje je majka znanja...kontas li sad carsijanerusodaacm je napisao/la:Pravi carsijaneri su uvijek dobro dosli ,,,,za razliku od nekih koji samo sebe tako nazivaju a koji nisu ni k. od Carsije,,,7april je napisao/la:jel ima bujruma za nas iz gračanice u lukavac za dvije sedmice...........

Zasto nisam iznenadjenZoom088 je napisao/la:Video će od sada biti jedino u pregledu kola, a fotografija neće biti gotovo nikako. Uprava će pronaći osobu koju će plaćati da fotografiše i snima, jer dosadašnji rad mene kao osobe koja je to radila (potpuno besplatno) "ne zadovoljava kriterije predsjednika i sekretara kluba"

- Probisvjet
- Kontakt:
Ako ti nisi radio profesionalno onda jbg! Koliko sam puta pohvalio to sto radis. Nevjerovatno!Zoom088 je napisao/la:Video će od sada biti jedino u pregledu kola, a fotografija neće biti gotovo nikako. Uprava će pronaći osobu koju će plaćati da fotografiše i snima, jer dosadašnji rad mene kao osobe koja je to radila (potpuno besplatno) "ne zadovoljava kriterije predsjednika i sekretara kluba"
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.