Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Titi
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Titi » 12 okt 2010, 21:21

Pozz za sve navijace Arsenala,novi sam na forumu,najdrazi igrac mi je Henry.
Gooner till i die

Titi
Kontakt:

Post Postao/la Titi » 12 okt 2010, 21:39

cala je napisao/la:konta li wenger ikog kupovat al da se bas opasno zagrijao za nekog? ne da bude kao sad ljetos, citavo ljeto prica treba doci ovaj,onaj na kraju chamak samo
Kupio je Squillacia i Koscenlija
Gooner till i die

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 12 okt 2010, 21:42

http://arsenal-bih.com/vijesti/zadnje-n ... cotta.html

Evo Bht nas prenosi u subotu :D

Titi@ Dobrodosao ti nama :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 okt 2010, 21:50

Imal kakav navijač iz Zenice da se ukaže na okupljanje u subotu da gledamo tekmu skupa ? Osim mene trebo bi bit još jedan Topnik iz Zenice, e2_ze.

Wellington ce bit ubica, jedva čekam da vidim ga u našem dresu. A Lukaku ne bi bio loše pojačanje, ako ima barem malo šanse da bude ko Drogba, treba to iskoristit.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 13 okt 2010, 01:52

Lukaka je kosto Bendtner.

Strong, ali ima los stav, i inace je vrlo spor.

Ali tko zna, ipak je veliko prednost za Arsenal, da Vermaelen zna Lukaka iz repke. Biti ce lakse za Arsenal, da ga kupi!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 13 okt 2010, 09:10

Titi je napisao/la:Pozz za sve navijace Arsenala,novi sam na forumu,najdrazi igrac mi je Henry.
Pozz i dobrodosao... ;) :!:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 13 okt 2010, 09:12

D1n0 je napisao/la:Lukaka je kosto Bendtner.

Ali tko zna, ipak je veliko prednost za Arsenal, da Vermaelen zna Lukaka iz repke. Biti ce lakse za Arsenal, da ga kupi!
Lik ako gledas tekme belgijske lige ubi bas na taj fazon sutne loptu ispred i stigne je...ja nezz stvarno na koji nacin valjda zbog brzine... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 okt 2010, 09:53

Arsenalisation je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Lukaka je kosto Bendtner.

Lik ako gledas tekme belgijske lige ubi bas na taj fazon sutne loptu ispred i stigne je...ja nezz stvarno na koji nacin valjda zbog brzine... :mrgreen:
Možda ima neku moć da uspori protivničke igrače. :P

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 okt 2010, 09:54

Ocekujem u subotu izivljavanje topnika na omalenom klubu kao sto je birmingham :mrgreen:
Kako li ce docekati Hleba :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 okt 2010, 11:29

paja uz sav respect, ja vec dugo pratim arsenal, citavo ljeto govorilo, bice pjanic, lisandro lopez pa cak i dzeko, na kraju chamak, dobro koselnog sam zaboravio, skilaci isto, al to nisu neka zvucna pojacanja, i ako arsenal konta osvajati trofeje, nece to moci sa igracima iz omladinskih pogona kojekakvih, vec se moraju ozbiljno pozabavit pojacanjima

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 okt 2010, 11:33

Pojacanja nam ne trebaju jer je tako najdrazi vodja procjenio, u odbrani je doveo pojacanja jedino sto je moguce je novi golman ostalo nista od toga. Cuj Pjanic, Lisandro, Dzeko sve su to obicna nagadjanja Arsenal ni za jednog nije bio zainteresovan jer ima bolje igrace na njihovim pozicijama.
Dio Arsenala

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 okt 2010, 11:39

ajde reci koga ima, pricaj ti sta oces, ali vidi sa da si previse optimistican, sa ovakvom igrom arsenal nece doci to trofeja za jos 10 godina( kad se svi ovi dobri povuku iz nogometa), wenger je za mene predobar trener ali sa ovakvom igrom ne moze u PL igrat, jer u PL igraju grubo i nema mjesta za onakve greske arsenala kao sto smo npr gledali protiv gradskog rivala Chelsea, lafo neki atraktivni pasovi petama itd. neznam koliko ce trebati wengeru da shvati da se u EPL NE IGRA TAKAV NOGOMET!!! to sam procitao negdje na ovom forumu, dok arsenalovi igraci ne pocnu vracat one povrede + sa kamatama udarat nas nema na mapi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2010, 11:44

A da se proba sa novim kondicionim trenerom? Nije šala, činjenica je da svake godine imate 20 igrača van stroja, a to nikako ne može biti isključivo zbog pogibeljnih startova protivničkih igrača. Činjenica je da igrate najljepši fudbal u Premiershipu(već dugi niz godina), ali isto tako ta lijepa igra vam ne donosi trofeje. Naravno da se može igrati lijepo i učinkovito(najbolji primjer vam je mrska Barcelona, pa i reprezentacija Španije), ali kod vas to nikako da "proradi". Wenger je također olako uzeo ovu sezonu(kao da nije računao na povrede). Morali ste se poboljšati, posebno na golu i u odbrani(napad je uvijek na mjestu), a to on nije uradio(Squilaci i Koscielnya nisu za Premiershipa, a kamoli za giganta kakav je Arsenal). Uostalom, nije li vam dosadio izgovor:"Zato ćemo osvajati titule i titule kad ostare ovi mladići"?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 okt 2010, 11:46

cala je napisao/la:ajde reci koga ima, pricaj ti sta oces, ali vidi sa da si previse optimistican, sa ovakvom igrom arsenal nece doci to trofeja za jos 10 godina( kad se svi ovi dobri povuku iz nogometa), wenger je za mene predobar trener ali sa ovakvom igrom ne moze u PL igrat, jer u PL igraju grubo i nema mjesta za onakve greske arsenala kao sto smo npr gledali protiv gradskog rivala Chelsea, lafo neki atraktivni pasovi petama itd. neznam koliko ce trebati wengeru da shvati da se u EPL NE IGRA TAKAV NOGOMET!!! to sam procitao negdje na ovom forumu, dok arsenalovi igraci ne pocnu vracat one povrede + sa kamatama udarat nas nema na mapi
Nismo imali srece sa povredama i zato nisu dosli ti trofeji ali pitanje je vremena kad ce se to okrenuti na nasu stranu i kad cemo iskazati punu dominaciju nad slabasnom konkurencijom. Arsenal nece mjenjati svoj stil igre i igrati seljacki fudbal koji igra United, Chelsi i slicni klubovi sa kreativcima iz sredine kao sto su Fletcher, Carrick, Mikel, Lampard i ostali mesari!

Chamakh, Van Persi, Wallcot, Bendtner, Vela. Dzeko i Lisandro se ne bi naigrali jer su ovo kvalitetniji igraci!

Fabregas, Nasri, Diaby, Song, Arshavin, Wilshere, Rosicky, Denilson. Gdje bi tu Pjanic imao mjesta pa to bi bile bacene pare ni u Lyonu mu nije zagarantovano mjesto.
Dio Arsenala

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 okt 2010, 11:49

necu se raspravljat, svako ima svoj stav i svoje misljenje, ja imam svoje ti svoje, ja kazem da arsenal pod hitno treba neko zvucno pojacanje, i da treba mijenjati stil igre (bez uvrede al ovako se ne igra u EPL)
P.S: bentner je smotan ko rizla, ja ga nebi ni u vrbanjusu stavio
Zadnja izmjena: cala, dana/u 13 okt 2010, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 okt 2010, 11:49

Arsenal ne igra najljepsi fudbal u Premiershipu vec na cijelom svijetu. Barcelona i Spanija nisu nikakav primjer igraju ruzan i neatraktivan fudbal a sve uspjehe grade na sudijskim greskama u njihovu korist oni nisu nikakav primjer nas jedini primjer je najbolja generacija u historiji fudbala a to su Invinciblesi!

Wenger zna!
Dio Arsenala

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 okt 2010, 11:53

bez uvrede drug, al nemozes se ti protivit svjetskim kriticarima, barca igra ubjedljivo najatraktivniji nogomet na svijetu, najvjerovatnije i u historiji nogometa, i arsenal nikad nece bit kao barca, to je realnost

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 okt 2010, 11:55

cala je napisao/la:bez uvrede drug, al nemozes se ti protivit svjetskim kriticarima, barca igra ubjedljivo najatraktivniji nogomet na svijetu, najvjerovatnije i u historiji nogometa, i arsenal nikad nece bit kao barca, to je realnost
hahahaha evo ga jos jedan simpatise Arsenal ali je "realan" ali dobro navikli smo se na te ubacene elemente koji svako malo dolaze sa novim nickovima simpatisu Arsenal i objektivni su :mrgreen:
Dio Arsenala

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2010, 11:56

-Paja je napisao/la:
cala je napisao/la:bez uvrede drug, al nemozes se ti protivit svjetskim kriticarima, barca igra ubjedljivo najatraktivniji nogomet na svijetu, najvjerovatnije i u historiji nogometa, i arsenal nikad nece bit kao barca, to je realnost
hahahaha evo ga jos jedan simpatise Arsenal ali je "realan" ali dobro navikli smo se na te ubacene elemente koji svako malo dolaze sa novim nickovima simpatisu Arsenal i objektivni su :mrgreen:
Ko o čemu, k*rva o poštenju, jelde? :D E moj @Paja, tebe ni u vlastitoj kući ne uzimaju za ozbiljno, pobogu. No, oprošteno ti je, ipak si ti sljedbenik Velikog Vođe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 okt 2010, 12:01

Lijepo je da ti znas ko mene shvata ozbiljno a ko ne, dobro je da tebe shvata ozbiljno tvoja virtualna raja :mrgreen:
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.