Ma imas to i na Americkim portalimaŠB_Fidelis je napisao/la:Uvijek zazalim kad procitam ovu temu poslije utakmice. K'o da citam o Dzeki ili Modricu po portalima. :/

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ma imas to i na Americkim portalimaŠB_Fidelis je napisao/la:Uvijek zazalim kad procitam ovu temu poslije utakmice. K'o da citam o Dzeki ili Modricu po portalima. :/
Ja stvarno nisam neki strucnjak za kosarkulegenda reala je napisao/la:Pa šta ćeš očekivati kad vi kvazi NBA stručnjaci ovdje prosipate šuplju kako su Evans,Humpries,Bogans igračine, bogami kao da je neko ćorav pa ne vidi.Hvale neke skokove, 70% skokova bi svak uhvatio, šut za tri poena i svi se vraćaju nazad ostaje sam pod košem kupi loptu
kako onda objasnjavas apsolutnu dominaciju americke kosarke i nba lige kao takve na nasoj planeti?vrebac86 je napisao/la:Ja stvarno nisam neki strucnjak za kosarkulegenda reala je napisao/la:Pa šta ćeš očekivati kad vi kvazi NBA stručnjaci ovdje prosipate šuplju kako su Evans,Humpries,Bogans igračine, bogami kao da je neko ćorav pa ne vidi.Hvale neke skokove, 70% skokova bi svak uhvatio, šut za tri poena i svi se vraćaju nazad ostaje sam pod košem kupi loptu, pratim samo EP i SP i nekad euroligu
![]()
, ali ja stvarno ne vidim sta je to u ovoj NBA ligi tako posebno,
![]()
kao da igraju utakmice za humanitarne svrhe sve nesto laganini
pogotovo u Netsima (isto Becka filharmonija)onaj trener P.J (valjda se tako zove) na prekidu, ko da prica o flori i fauni a ne o kosarci! Igraju sve na silu, neki pokusaju ako ne ide iduci 10 lopti daj onom lopezu pa sta bude, i tako u krug, nema neki uigrani akcija i tako toga!!
Meni je bitno da MIrza igra bar 10 min u prosijeku i da trenira max, ostalo ce doci na EP![]()
Ma jok ba vidim i ja da Mirza još nije onaj pravi.I ja sam zadovoljan sa 15 minuta u prosjeku i 5-10 poena.I ne tražim više.Ali ako nastavi ovako mora rasti minutaža, kad vidimo kako ostali pucaju za triSlatinash_7 je napisao/la:@legendareala
Jel ti stvarno mislis da Mirzinih 33% za 3 poena je dovoljno da igra nesto vise od 12-15 minuta ??Tesko je treneru da ga stavi kad on "lose" sutira..I dalje je to blizu prosjeka ekipe ali to nije dovoljno..On treba da je na nivou Novaka(od prosle sezone),Andersona i takvih igraca,tih screetch cetvorki kako ih nazivaju da bi igrao njihove minute a to je nekih 20+ minuta...Meni je zanimljiv njegov napredak u skoku i to jako cijenim,to je nesto sto nisam vidjao kod njega u kvalifikacijama...U odbrani pick and rolla se gubi i to mu jako smanjuje minutazu na terenu..Doci ce to sve na svoje vjeruju svi pa i ja,ali trenutno ovo sto pokazuje meni nije dovoljno a ni treneru 4-5 ekipe na istoku...Trade bi pomogao i njemu i ekipi,to se ceka,ili da njegov sut bude negdje 5/8 a ne 3/8 ...
napisao sam na pocetku, samo kazem da je meni NBA bezzz vezeLenBias je napisao/la:kako onda objasnjavas apsolutnu dominaciju americke kosarke i nba lige kao takve na nasoj planeti?vrebac86 je napisao/la:Ja stvarno nisam neki strucnjak za kosarkulegenda reala je napisao/la:Pa šta ćeš očekivati kad vi kvazi NBA stručnjaci ovdje prosipate šuplju kako su Evans,Humpries,Bogans igračine, bogami kao da je neko ćorav pa ne vidi.Hvale neke skokove, 70% skokova bi svak uhvatio, šut za tri poena i svi se vraćaju nazad ostaje sam pod košem kupi loptu, pratim samo EP i SP i nekad euroligu
![]()
, ali ja stvarno ne vidim sta je to u ovoj NBA ligi tako posebno,
![]()
kao da igraju utakmice za humanitarne svrhe sve nesto laganini
pogotovo u Netsima (isto Becka filharmonija)onaj trener P.J (valjda se tako zove) na prekidu, ko da prica o flori i fauni a ne o kosarci! Igraju sve na silu, neki pokusaju ako ne ide iduci 10 lopti daj onom lopezu pa sta bude, i tako u krug, nema neki uigrani akcija i tako toga!!
Meni je bitno da MIrza igra bar 10 min u prosijeku i da trenira max, ostalo ce doci na EP![]()
molim te ne pisi vise o kosarci ni jedno slovo, eto molim tevrebac86 je napisao/la:napisao sam na pocetku, samo kazem da je meni NBA bezzz vezeLenBias je napisao/la:kako onda objasnjavas apsolutnu dominaciju americke kosarke i nba lige kao takve na nasoj planeti?koliko se kod njih ulaze u kosarku i na kojem je mjestu njima kosarka nije ni cudno da su dominantni
![]()
za razliku pola Europe nezna kako izgleda kosarkaska lopta
![]()
napisao sam na pocetku, samo kazem da je meni NBA bezzz vezestorm_raider je napisao/la:Pola Evrope ne zna kako izgleda kosarkaska lopta?
Covjece ne prosipaj se.. Ne treba ti to? ncnc haha boze dragiŠB_Fidelis je napisao/la:Molim trenutnu peticiju da se LeBron James odstrani iz profesionalne kosarke zauvijek!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.