Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la lumani » 31 jan 2013, 09:28

ŠB_Fidelis je napisao/la:Uvijek zazalim kad procitam ovu temu poslije utakmice. K'o da citam o Dzeki ili Modricu po portalima. :/
Ma imas to i na Americkim portalima ;) Sve je to normalno,nije to Balkanska bolest :) Ovdje pojedinci pretjeruju u vezi P.J ,covjek radi dobar posao :!:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2013, 12:03

Pa šta ćeš očekivati kad vi kvazi NBA stručnjaci ovdje prosipate šuplju kako su Evans,Humpries,Bogans igračine, bogami kao da je neko ćorav pa ne vidi.Hvale neke skokove, 70% skokova bi svak uhvatio, šut za tri poena i svi se vraćaju nazad ostaje sam pod košem kupi loptu :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 jan 2013, 12:17

jednostavno rečeno vi svi izgleda čitate izgleda samo ono sto vam paše i na način na koji vam paše
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jan 2013, 12:22

legenda reala je napisao/la:Pa šta ćeš očekivati kad vi kvazi NBA stručnjaci ovdje prosipate šuplju kako su Evans,Humpries,Bogans igračine, bogami kao da je neko ćorav pa ne vidi.Hvale neke skokove, 70% skokova bi svak uhvatio, šut za tri poena i svi se vraćaju nazad ostaje sam pod košem kupi loptu :lol:
Ja stvarno nisam neki strucnjak za kosarku 8-) , pratim samo EP i SP i nekad euroligu :D :D , ali ja stvarno ne vidim sta je to u ovoj NBA ligi tako posebno, :roll: :roll: kao da igraju utakmice za humanitarne svrhe sve nesto laganini :?: pogotovo u Netsima (isto Becka filharmonija)onaj trener P.J (valjda se tako zove) na prekidu, ko da prica o flori i fauni a ne o kosarci! Igraju sve na silu, neki pokusaju ako ne ide iduci 10 lopti daj onom lopezu pa sta bude, i tako u krug, nema neki uigrani akcija i tako toga!!
Meni je bitno da MIrza igra bar 10 min u prosijeku i da trenira max, ostalo ce doci na EP 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 jan 2013, 12:28

vrebac86 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa šta ćeš očekivati kad vi kvazi NBA stručnjaci ovdje prosipate šuplju kako su Evans,Humpries,Bogans igračine, bogami kao da je neko ćorav pa ne vidi.Hvale neke skokove, 70% skokova bi svak uhvatio, šut za tri poena i svi se vraćaju nazad ostaje sam pod košem kupi loptu :lol:
Ja stvarno nisam neki strucnjak za kosarku 8-) , pratim samo EP i SP i nekad euroligu :D :D , ali ja stvarno ne vidim sta je to u ovoj NBA ligi tako posebno, :roll: :roll: kao da igraju utakmice za humanitarne svrhe sve nesto laganini :?: pogotovo u Netsima (isto Becka filharmonija)onaj trener P.J (valjda se tako zove) na prekidu, ko da prica o flori i fauni a ne o kosarci! Igraju sve na silu, neki pokusaju ako ne ide iduci 10 lopti daj onom lopezu pa sta bude, i tako u krug, nema neki uigrani akcija i tako toga!!
Meni je bitno da MIrza igra bar 10 min u prosijeku i da trenira max, ostalo ce doci na EP 8-) 8-)
kako onda objasnjavas apsolutnu dominaciju americke kosarke i nba lige kao takve na nasoj planeti?

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 31 jan 2013, 12:51

@legendareala
Jel ti stvarno mislis da Mirzinih 33% za 3 poena je dovoljno da igra nesto vise od 12-15 minuta ??Tesko je treneru da ga stavi kad on "lose" sutira..I dalje je to blizu prosjeka ekipe ali to nije dovoljno..On treba da je na nivou Novaka(od prosle sezone),Andersona i takvih igraca,tih screetch cetvorki kako ih nazivaju da bi igrao njihove minute a to je nekih 20+ minuta...Meni je zanimljiv njegov napredak u skoku i to jako cijenim,to je nesto sto nisam vidjao kod njega u kvalifikacijama...U odbrani pick and rolla se gubi i to mu jako smanjuje minutazu na terenu..Doci ce to sve na svoje vjeruju svi pa i ja,ali trenutno ovo sto pokazuje meni nije dovoljno a ni treneru 4-5 ekipe na istoku...Trade bi pomogao i njemu i ekipi,to se ceka,ili da njegov sut bude negdje 5/8 a ne 3/8 ...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 31 jan 2013, 12:54

Nemogu da shvatim kakvi sve strucnjaci pisu ovdje. Mirza je bolji kosarkas i od Evansa i od kardashiana. To je vec pokazao, samo mu treba kontinuitet igranja.

Kad je Mirza u igri onda brrok lopez ima vise prostora. Kada evans igra onda bude zbijeno u tijesno ispod kosa', to je zato sto vecinom necuvaju evansa jer nije nikakva prrijetna pfenzivno.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 31 jan 2013, 12:54

http://www.nba.com/statistics/player/Sc ... 0&splitDD=" onclick="window.open(this.href);return false;

evo jedne zanimljive statistike. Radi se dakle o poretku rookie-a ove sezone. Nas Mirza je na 27 mjestu. Ono sto je zanimjlivo je da su ispred njega jedino Chris Copeland, Pablo Prigioni,Jared Sulinger i John Jenkins od igraca koji igraju u ozbiljnijim timovima ove sezone. Dakle ponovo se namece pitanje samog Mirzinog izbora kluba, i razmisljanja kako bi to bilo da se on prvu sezonu u NBA kali u nekom od timova sa dna tabele kao sto to rade visoki pick-ovi sa drafta. Kao sto vidite mnogi ispred Mirze imaju trostruko vecu minutazu od njega.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 jan 2013, 12:54

@Slatinash,

pogledaj % od kad je P.J trener. :)

Zadnjih 10 utakmica 48 % za 3 ...
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 31 jan 2013, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 31 jan 2013, 12:59

Jutros prespavao tekmu, mada mi je stream radio i probudi me Mirza onom trojkom par minuta do kraja :) . Inace potop Netsa, jos moraju pure jesti da bi dosli na nivo pretendenata za prvaka ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2013, 13:13

Slatinash_7 je napisao/la:@legendareala
Jel ti stvarno mislis da Mirzinih 33% za 3 poena je dovoljno da igra nesto vise od 12-15 minuta ??Tesko je treneru da ga stavi kad on "lose" sutira..I dalje je to blizu prosjeka ekipe ali to nije dovoljno..On treba da je na nivou Novaka(od prosle sezone),Andersona i takvih igraca,tih screetch cetvorki kako ih nazivaju da bi igrao njihove minute a to je nekih 20+ minuta...Meni je zanimljiv njegov napredak u skoku i to jako cijenim,to je nesto sto nisam vidjao kod njega u kvalifikacijama...U odbrani pick and rolla se gubi i to mu jako smanjuje minutazu na terenu..Doci ce to sve na svoje vjeruju svi pa i ja,ali trenutno ovo sto pokazuje meni nije dovoljno a ni treneru 4-5 ekipe na istoku...Trade bi pomogao i njemu i ekipi,to se ceka,ili da njegov sut bude negdje 5/8 a ne 3/8 ...
Ma jok ba vidim i ja da Mirza još nije onaj pravi.I ja sam zadovoljan sa 15 minuta u prosjeku i 5-10 poena.I ne tražim više.Ali ako nastavi ovako mora rasti minutaža, kad vidimo kako ostali pucaju za tri

Meni druge stvari smetaju, ali nema veze npr.Bogans i dalje tvrdim da je Ante Mašić bolji :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

KorisnickoIme
Kontakt:

Post Postao/la KorisnickoIme » 31 jan 2013, 13:29

problem je u tome sto ga dosta navijaca netsa vise ne gleda kao rukija i njima tih 5-10 poena za 10-15 min je malo

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jan 2013, 13:37

LenBias je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
kako onda objasnjavas apsolutnu dominaciju americke kosarke i nba lige kao takve na nasoj planeti?
napisao sam na pocetku, samo kazem da je meni NBA bezzz veze ;) koliko se kod njih ulaze u kosarku i na kojem je mjestu njima kosarka nije ni cudno da su dominantni 8-) 8-) za razliku pola Europe nezna kako izgleda kosarkaska lopta :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 31 jan 2013, 13:59

Pola Evrope ne zna kako izgleda kosarkaska lopta?
Sport je lijek za tijelo i duh.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 jan 2013, 14:02

vrebac86 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:kako onda objasnjavas apsolutnu dominaciju americke kosarke i nba lige kao takve na nasoj planeti?
napisao sam na pocetku, samo kazem da je meni NBA bezzz veze ;) koliko se kod njih ulaze u kosarku i na kojem je mjestu njima kosarka nije ni cudno da su dominantni 8-) 8-) za razliku pola Europe nezna kako izgleda kosarkaska lopta :lol: :lol:
molim te ne pisi vise o kosarci ni jedno slovo, eto molim te

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 jan 2013, 14:05

storm_raider je napisao/la:Pola Evrope ne zna kako izgleda kosarkaska lopta?
napisao sam na pocetku, samo kazem da je meni NBA bezzz veze ;) koliko se kod njih ulaze u kosarku i na kojem je mjestu njima kosarka nije ni cudno da su dominantni 8-) 8-) za razliku pola Europe nezna kako izgleda kosarkaska lopta :lol: :lol:[/quote]

:shock: :!:Kosarka im je na 4 mjestu!
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 31 jan 2013, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 31 jan 2013, 14:08

- Lebron was callin mirza teletubby the whole 4th quarter

From the bench. Every time he did something stupid. “Hey teletubby ur the best player on our team”

Embarrassing. - neki navijac Netsa, sjedio iza klupe Heata sinoc

:evil: :evil: :evil:
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 jan 2013, 14:11

ti ozbiljno vjerujes u to? :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jan 2013, 14:12

Molim trenutnu peticiju da se LeBron James odstrani iz profesionalne kosarke zauvijek!
...Život za Široki...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 jan 2013, 14:13

ŠB_Fidelis je napisao/la:Molim trenutnu peticiju da se LeBron James odstrani iz profesionalne kosarke zauvijek!
Covjece ne prosipaj se.. Ne treba ti to? ncnc haha boze dragi
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.