Rex to radi jer je postao poznatiji sa twitterom nego NBA karijerom.Brokula je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:34Nevjerovatno je koliko su ljevičari glupi ljudi u Americi, i ne samo glupi nego koliko teže ka radikalizmu. Pratim bivešg NBA košarkaša Rex Chapmana, i svaki dan se ibretim da onakvo stanje uma može postojati.
Opravdavaju ubistva, nasilje, i šta ve ne, nad onima koji se ne slažu s njima.
Kako NBA sebi dopušta da se poistevjućuje sa takvim grupama, i da ih promoviše nije mi jasno nikako. Nevjerovatno je da misle da su apsulutno svi bez mozga i da niko neće pogledati stvari sa dvije strane, i vidjeti koliko je podjednako ako ne i lošije to što rade ljevičari trenutno.
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma nije samo to brate u Americi. Svi ti pokreti, koji se bore protiv necega, uglavnom postanu radikalniji i opasniji za drustvo od te opcije oko cijeg zaustavljanja su se okupili. U Americi se najvise primijeti, jer oni imaju korijenskih problema, koji sezu jos od stvaranja drzave, a i stanovnistvo im je isprano medijskim utjecajem, koji uvijek naginje na jednu stranu. Kad dodas tome, da su jako needukovana nacija, u nekom pogledu opceg znanja, onda ti je lako ostalo zakljucit.Brokula je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:34Nevjerovatno je koliko su ljevičari glupi ljudi u Americi, i ne samo glupi nego koliko teže ka radikalizmu. Pratim bivešg NBA košarkaša Rex Chapmana, i svaki dan se ibretim da onakvo stanje uma može postojati.
Opravdavaju ubistva, nasilje, i šta ve ne, nad onima koji se ne slažu s njima.
Kako NBA sebi dopušta da se poistevjućuje sa takvim grupama, i da ih promoviše nije mi jasno nikako. Nevjerovatno je da misle da su apsulutno svi bez mozga i da niko neće pogledati stvari sa dvije strane, i vidjeti koliko je podjednako ako ne i lošije to što rade ljevičari trenutno.
Ovdje u Austriji, tamo u maju, kad je jos uvijek bio lockdown za vecinu stanovnistva, ljudi(99% ljevicara) su izasli na demonstracije pod okriljem BLM sekte. Skupilo ih se preko 50k. Najmanje polovica ih nit je imala maske, nit su imali razmak, a garantujem ti da su svi na internetu prvi pobornici nosenja maski, te sigurno imaju one neke fensi maske sa LGBT ili BLM oznakama.

A meni ne da, da odem kupit kebap.

On topic:
Vrijeme je da se Lakersi uozbilje, osim zadnje cetvrtine u game 3, oni jos nisu bili ni blizu neke igre, koja ce bit potrebna da bi se savladao Miami. Miami je dosta poslozenija ekipa od Denvera, te nisu defanzivne rupe na onim mjestima, odakle dolazi najveca penetracija LAL-a.
Mene samo zanima otkud taj termin ljevicari za ove? Mislim ako su BLM, LGBT, Demokratska stranka, Joe Biden ljevicari onda je svijet stvarno u ku?cu. Nekad su ljevicari bili komunisti, a danas crnci, **** i holivudski milioneri i kapital koji stoji iza njih. Ja kada mi spomenes ljevicara kontam Hugo Chavez, Kastro, Tito kad ono ispade lejvicari Elton John, Lebron James i Bill Gates
- AshburtonG
- Kontakt:
japa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:11Mene samo zanima otkud taj termin ljevicari za ove? Mislim ako su BLM, LGBT, Demokratska stranka, Joe Biden ljevicari onda je svijet stvarno u ku?cu. Nekad su ljevicari bili komunisti, a danas crnci, **** i holivudski milioneri i kapital koji stoji iza njih. Ja kada mi spomenes ljevicara kontam Hugo Chavez, Kastro, Tito kad ono ispade lejvicari Elton John, Lebron James i Bill Gates
Ljevica je zajednicki naziv liberalnih politickih opcija. To sto tebe ljevica striktno podsjeca na komunizam je druga stvar. Zapravo je naziv nastao zbog banalne stvari, a to je bio raspored sjedenja u franskuskoj skupstini nekad poslije pada Napoleona. Liberali su sjedili lijevo, a konzervativci/monarhisti desno.

Ne na komunizam koliko na opciju koja se bori za radnike i radnicku klasu, socijalnu drzavu itd. Za mene i mnoge to je ljevica pa mi je smijesno da se ovdje usvajaju americki nazivi za ljevicu koja veze nema sa ovim nabrojanim, cak vise konzervativci imaju veze nego ovi liberali.
Ontopic
Bilo bi zanimljivo da Denver uzme veceras, ludilo bib ilo da cak petu seriju zaredom odu u sedam
Ontopic
Bilo bi zanimljivo da Denver uzme veceras, ludilo bib ilo da cak petu seriju zaredom odu u sedam

The Dallas Mavericks are among the teams with an interest in Montrezl Harrell, per https://t.co/oLcfCAiH1C
(h/t @AmicoHoops )
(h/t @AmicoHoops )
Eno sad ispade Krauder, Dragic, Olinik, Hero, Robinson Igudala imaju veci kvalitet, malo se gledaju utakmice a puno se prica.
- AshburtonG
- Kontakt:
japa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 21:36Ne na komunizam koliko na opciju koja se bori za radnike i radnicku klasu, socijalnu drzavu itd. Za mene i mnoge to je ljevica pa mi je smijesno da se ovdje usvajaju americki nazivi za ljevicu koja veze nema sa ovim nabrojanim, cak vise konzervativci imaju veze nego ovi liberali.
Ontopic
Bilo bi zanimljivo da Denver uzme veceras, ludilo bib ilo da cak petu seriju zaredom odu u sedam![]()
@dark44
Pa upravo zbog toga sto gledam utakmice mogu zakljucit da je ovaj rezultat zbog odlicne igre Miamija, a ne choke-a Bostona. Da ne gledam, mozda bih i popusio tvoju pricu. Boston je pun potencijala, ali nijedan igrac ne igra na nivou tih potencijalnih mogucnosti. Po vama ispada odlicna odbrana i zona Miamija choke Bostona, a ni slucajno nemogucnost prilagodbe. Uostalom 3-1 je trenutno, tesko je dobit 3 tekme ako nisi kvalitetniji ili pribliznog kvaliteta. Po vasoj prici, covjek bi rekao da ste izraziti favoriti protiv Miamija, sto je blasfemija.
Ma Bostonovci se loze zadnje tri godine da su neki favoriti, jel to radi onog kad su odveli Cavse u 7 tekmi? Fakat ne vidim razlog da se toliko lozite da ste neka posebna ekipa spremna za titule, treba jos koja godina za to.
Ja ne znam ko to stvarno misli da je Boston spreman za titule. Boston moze biti recimo 5. ili 7. ekipa koja pretendira na prsten, ali da je neki favorit - sigurno nije.
Duel sa Heatom je bara bara, ali cini se da je trenutno iskustvo na strani Miamia.
Duel sa Heatom je bara bara, ali cini se da je trenutno iskustvo na strani Miamia.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E ako je ovo plan PHI, svaka im cast!
Jedan od razloga za dovodjenje trenera, cekanje na Hardena za 2 god, a koji bi tada trebao imati 33.

Jedan od razloga za dovodjenje trenera, cekanje na Hardena za 2 god, a koji bi tada trebao imati 33.

Vjerovatno bi ganjali trade odma, koji bi Harden jel trazio, a ovi bi vjerovatno gledali da i Westbrooka ubace...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:44E ako je ovo plan PHI, svaka im cast!![]()
![]()
Jedan od razloga za dovodjenje trenera, cekanje na Hardena za 2 god, a koji bi tada trebao imati 33.![]()
![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yxaktycx
Ako ide i RW u paketu, onda ne bi moglo puno drugacije, jer obojica imaju ogromne ugovore. Jedino uz neki drugi tim, sto je realnija opcija. Medjutim, pitanje je, ko je spreman uzet RWa, a dati nesto korisno zauzvrat.
Ako ide i RW u paketu, onda ne bi moglo puno drugacije, jer obojica imaju ogromne ugovore. Jedino uz neki drugi tim, sto je realnija opcija. Medjutim, pitanje je, ko je spreman uzet RWa, a dati nesto korisno zauzvrat.
Koliko do prve tehnicke?
Danas moras sve od sebe da das ! Mi smo LeBronovi,LeBron je nas !
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.