FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zanimljivo, Adukor, desni bek i napadač uz Pejovića. Ako ovo bude ovako kako je napisao, tad ćemo imati i širinu. Raduje ova informacija, valjda znaju nešto više, inače od Dine Selimovića je to portal
mislim on je tu nešto za marketing.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako dodje bit ce pun pogodak..karakteristikama je jako slican Benki
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nema odgode, igramo sa makom klubom, ali obzirom da su covid 19-21, tražiti obavezno covid testove ne starije od 48 sahata i to iz referentne laboratorije, obzirom na mitomansko- koruptivnu i falsifikovanu historiju. Oni su bili u stanju da manjinama otmu klub, a kamo li da falsifikuju nalaze na covid...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
valja li Ozegovic ? - frajer bi u punom smislu te rijeci bio pojacanje za ovu ligu, a sad da li stvarno mozemo da ga dovedemo ili je i to samo obicna mahalska to ne znam, vidjet cemo ali ja bih volio da ga mozemo dovesti
Pyro is not a crime !
De ti nemoj malerisat kad bude zvanicno ti se oglasi.Bzvz sinoc uzeh pare na Brestu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hordasDoboj
- Kontakt:
Puno je to veznih, mozda Andreja prodaju 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dugo nije igrao,a jos duze nije gola dao,skoro 2 godine bez gola.Nacekali bi se njega da se dozove .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Dragi Hadžija, desnog beka, napadača i zadnjeg veznog za ljetni prelazni rok, trebao si početi tražiti od februara, pa da ih Marinović ima na raspolaganju prvi dan priprema u junu.
- DonerKebab
- Kontakt:
Zinedin ce bit glavni ovdje, samo polahko.
Meni onaj Fanimo nit smrdi nit mirise, lafo brzina ovo ono a lik ne zna lopte i kratke mu noge dedemi.
Hadzija ima puno povjerenje i podrsku uprave, kluba, igraca, analitickog istoka i vatrenog sjevera!
Meni onaj Fanimo nit smrdi nit mirise, lafo brzina ovo ono a lik ne zna lopte i kratke mu noge dedemi.
Hadzija ima puno povjerenje i podrsku uprave, kluba, igraca, analitickog istoka i vatrenog sjevera!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Krste i Cruz out, Aduka i Ožegović n.
Dovesti Beganovića desnog beka iz Slobode a Dušana i pare u drugom smjeru...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
Sada sam video u Cometu ne lazu Pejovic je sada tu i moze igrati. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prevarom..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobar je Ozegovic 26 godina nije neki starohan, najbolj fudbalske godine.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Otvorim vijesti u regionu, svi bruje o nasem ispadanju, cak i engleski mediji pisu. I gledam, mogo nam je i penal svirat, ne vidi se fino, al vide se prsti ruke kojom je zaustavio loptu u padu, penal je bio a o golu da ne pricam.
Prica obilazi svijet, makar je i to nesto, a zalbu UEFA mora primit ili nesto, necemo nista dobit osim sto ce znati cigani da nema sa nama zajebancije.
Prica obilazi svijet, makar je i to nesto, a zalbu UEFA mora primit ili nesto, necemo nista dobit osim sto ce znati cigani da nema sa nama zajebancije.
Ono nije penal nema teorije...taman i da je na kraju zaustavio rukom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nije vidjelo penala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
pogledaj bolje, ruka mu je iza ledja, a tom rukom zaustavlja loptu koja ide prema golu, da ima VAR ovo bi bio penal, a velikim ekipama bi ovo odma svirali
penal ne penal, pokradeni smo, nisam odavno vidio da ovako drugi mediji pisu, bravo za Sabrinu ona je ovu kradju svijetu predstavila
Dupovcu svaka cast za sinocnju utakmicu, to je sve sto imam da kazem.
Za ovo ostalo, svi se slazemo da smo bili bolji. Neki potezi su me cak i iznenadili. Bolju igru Sarajeva ja gledao odavno nisam, i bas me zbunilo kad sam procitao neke komentare za igru. Ono je leprsavo bilo, lijepo za oci, samo sto nije htjelo u go i jbg.
Za ovo ostalo, svi se slazemo da smo bili bolji. Neki potezi su me cak i iznenadili. Bolju igru Sarajeva ja gledao odavno nisam, i bas me zbunilo kad sam procitao neke komentare za igru. Ono je leprsavo bilo, lijepo za oci, samo sto nije htjelo u go i jbg.
7 1 2 1 0
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Htjela je lopta u gol, ali sudija nije htjeo da bude priznatostb je napisao/la: ↑27 avg 2020, 15:26Dupovcu svaka cast za sinocnju utakmicu, to je sve sto imam da kazem.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Necu se vise taci sudjenja od sinoc, izludi sebe i druge, sinoc sam jedva zaspao od nervoze.
Ajde da vidimo potencijalne protivnike
Astana - Hajd mu ga znaj, pregazio ga Brest, al tesko bi opet sa njima
Dudalk - Irski sampion, tim koji se moze proci, ali je dosta opasan, tako da ih ne bi volio
Slovan - Izbaceni, ne znam ko bi mjesto njih usao, vidjet cemo
Dinamo Tibilisi - Izbaceni od Tirane, i mi ih mozemo izbacit
Fola Esch - Kao ime smjesni, kao klub opasni, luksemruski fudbal ima jacu ligu od nase
Djurgadens - Ime od kluba, ali ove sezone ne izgledaju opasno
Linfield - Moze se proc
Buducnost - Moze se proc
Flora - Moze se proc
Riga - Moze se proc
Ovo su otprilike nasi protivnici, naravno nista se ne zna, vidjet cemo danas ko prolazi dalje i ko sa kim igra i koga mozemo ocekivati, ovaj spisak trenutni je za prolaza
Ajde da vidimo potencijalne protivnike
Astana - Hajd mu ga znaj, pregazio ga Brest, al tesko bi opet sa njima
Dudalk - Irski sampion, tim koji se moze proci, ali je dosta opasan, tako da ih ne bi volio
Slovan - Izbaceni, ne znam ko bi mjesto njih usao, vidjet cemo
Dinamo Tibilisi - Izbaceni od Tirane, i mi ih mozemo izbacit
Fola Esch - Kao ime smjesni, kao klub opasni, luksemruski fudbal ima jacu ligu od nase
Djurgadens - Ime od kluba, ali ove sezone ne izgledaju opasno
Linfield - Moze se proc
Buducnost - Moze se proc
Flora - Moze se proc
Riga - Moze se proc
Ovo su otprilike nasi protivnici, naravno nista se ne zna, vidjet cemo danas ko prolazi dalje i ko sa kim igra i koga mozemo ocekivati, ovaj spisak trenutni je za prolaza