bit će to 38. okrsaj u pola godineAndroid je napisao/la:21.1. protiv Čapljine u četvrtfinalu kupa
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
hoćete dobiti ove Mađare danas 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pašalić je već pokazao više od Kaštropila samo mi nešto puno bježi od koša 
kao citavu svoju karijeruKevin je napisao/la:Pašalić je već pokazao više od Kaštropila samo mi nešto puno bježi od koša
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pa danerminh74 je napisao/la:kao citavu svoju karijeruKevin je napisao/la:Pašalić je već pokazao više od Kaštropila samo mi nešto puno bježi od koša
zato mi se nije ni sviđalo baš kad sam čuo da on dolazi..upravo radi toga
Pobjeda protiv Čapljine 91-43
Buva 22,Vragović 19,Rikic 16,Jones 11,Pašalić 6,Bilinovac i Jahmar 5,Bošnjak 4,Ćorić 2,Mikulić 1
Buva 22,Vragović 19,Rikic 16,Jones 11,Pašalić 6,Bilinovac i Jahmar 5,Bošnjak 4,Ćorić 2,Mikulić 1
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Android je napisao/la:Pobjeda protiv Čapljine 91-43
jesu li igrali amerikanci?
Ako mislis na crne iz Capljine igrali su,Alexander je zabio 10,koliko njih uopce ima dole,znam da ima Lewis,ima li jos koji?Chstal je napisao/la:Android je napisao/la:Pobjeda protiv Čapljine 91-43
HRHB
HRHB
TrojicaAndroid je napisao/la:Ako mislis na crne iz Capljine igrali su,Alexander je zabio 10,koliko njih uopce ima dole,znam da ima Lewis,ima li jos koji?Chstal je napisao/la:Android je napisao/la:Pobjeda protiv Čapljine 91-43
" onclick="window.open(this.href);return false;
HRHB
HRHB
Young izgleda teška ozljeda...
jednostavno Široki ove godine nema trunke sreće..
jednostavno Široki ove godine nema trunke sreće..
Dodje mi da placem,prvo Barac pa sad Jahmar,ovo danas sto su igrali ne lici na kosarku,bolju obranu igraju kadeti,Vizura i Zadar se moraju pobjediti na Pecari,to bi mozda moglo biti dovoljno...
HRHB
HRHB
s čime ih dobit?Android je napisao/la:Dodje mi da placem,prvo Barac pa sad Jahmar,ovo danas sto su igrali ne lici na kosarku,bolju obranu igraju kadeti,Vizura i Zadar se moraju pobjediti na Pecari,to bi mozda moglo biti dovoljno...
Android je napisao/la:Jahmar out 3 tjedna
2 tjedna..samo propusta cedevitu
Odlicno,zna li se slucajno tko ce biti domacin zavrsnice kupa?Kevin je napisao/la:Android je napisao/la:Jahmar out 3 tjedna
HRHB
HRHB
ne zna se to jos..Android je napisao/la:Odlicno,zna li se slucajno tko ce biti domacin zavrsnice kupa?Kevin je napisao/la:Android je napisao/la:Jahmar out 3 tjedna
radnik,leotar,igokea i široki
igokea ju cer jedva u kaknju dobila..
meni to lici da ce se sve ekipe svojski truditi izbjec domacinstvo, odnosno, da nece nitko htjet poslat ponudu
ta ne ode jahmar vec iz sirokog ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.