NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Govance malo nikad nije ni trebalo bit MVP.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma on je onim izjavama tokom sudjenja onog dokazao kakav je debil i koliko je malouman.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ko mu da max. nek ugasi fransizu odmah.Realno,mislim da ne vrijedi vise od mid levela s obzirom sta sve sa sobom "nosi".
Mora djecu da obezbijediClutch je napisao/la:OptimisticnoRaul_64 je napisao/la:Derrick Rose will seek max contract this summer. For Rose, that pact would be for five years and nearly $150 million.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Baš o ovom pričali danas.Dex je napisao/la:Mora djecu da obezbijediClutch je napisao/la:OptimisticnoRaul_64 je napisao/la:

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kako gledam Rođak će za parama i sebi karijeru unistiti.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
E jbg.tesko da odbije to.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Istina,a sa obzirom koliko su Kingsi do sada bili nesposobni za bilo sta vjerujem da ce i u buducnosti bit,Nek bude prezadovoljan ako u toku tok ugovora vidi 2 PO
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ovo je bolno koliko je odbrana Minnesote tragicna. Towns totalno pogubljen u ovoj ulozi gdje mora visoko izlazit i pritiskat bekove na pick igri, pod kosem ne ostaje apsolutno niko (sad nakon jednog picka ostade Rubio da rotira u sredinu na Nenea
), Dieng takodjer prespor i prestatican da ide igrati odbranu visoko. Imam osjecaj da Thibs potpuno pogresno koristi Townsa u defanzivi s tim forsiranjem da igra odbranu ko AD (nije takav atleta jednostavno). Po meni treba ostajati malo vise u zoni i cekati beka da ga napadne nakon picka (u jednoj situaciji protiv Hardena je to fenomenalno odradio), a ne iskakati skroz na perimetar. Defanzivna kurcobolja Wigginsa je vec opisana, ne znam samo kako ga nije stid igrati tako uzasno odbranu a biti takav atleta. Ne razumijem fakat sta je Thibs radio s ovom ekipom, on kao jedan od najboljih defanzivnih strucnjaka ikad i na neki nacin defanzivni revolucionar bi trebao naci nacin da izvuce doooosta vise od ove ekipe, pa jbt njima najjednostavnija pomoc sa slabe strane ne funkcionise. Ovo sto im je Houston dao samo 23 poena u prvoj cetvrtini je iskljucivo zato sto su fulali dosta lakih suteva i glupe greske pravili.

80 miliona više, gdje da potpišem za njega?Sarmelino je napisao/la:Kako gledam Rođak će za parama i sebi karijeru unistiti.

Bolje mlatnut tolike pare i igrat bez pritiska ponekad ubacit 50p ionako od PO nikad nista.. uzivanje
ovi niksi su za zatvora
Sent from my iPhone using Tapatalk
joj radosti u Phili :mrgreen:
Pa kolko je glup ovaj Wiggins 

- PaskalHens
- Kontakt:
Kakvo zatvaranje utakmice Knicksa. Za haaga. Užas. Kriminal.
Viva la France, as they say in Rome.
I njegov neuspjeh u ostvarivanju hajpa sam davno najavio. Kao i to da je Thibs smiješan.Epidaurus je napisao/la:Pa kolko je glup ovaj Wiggins

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Covjek koji je slozio onakvu odbranu u Bostonu 2008. i onda poslije u Chicagu nikako nije smijesan trener. Precijenjen jest po meni definitivno tj nije krema lige u koju ga se guralo ali sasvim dobar trener jeste.Kawhi je napisao/la:I njegov neuspjeh u ostvarivanju hajpa sam davno najavio. Kao i to da je Thibs smiješan.Epidaurus je napisao/la:Pa kolko je glup ovaj Wiggins
melo i odbrana omg
Ovo je više do toga što je Mekkonel doktor!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.