Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Juve,lyon,real,sao p,atl.mad golova,melsungen...kvota oko 7.
Cordoba - Barcelona(s.t.) 12.12. 20:00 2 1,40
C.Zvezda - Cajasol/Koš(s.t.) 12.12. 20:00 1 1,45
Juventus - Cagliari 12.12. 21:00 1 1,35
Sassari(87,5) 12.12. 20:00 Više 1,85
Valencia - Azovmash(+16,5) 12.12. 20:30 1 1,85
kvota: 9.38
C.Zvezda - Cajasol/Koš(s.t.) 12.12. 20:00 1 1,45
Juventus - Cagliari 12.12. 21:00 1 1,35
Sassari(87,5) 12.12. 20:00 Više 1,85
Valencia - Azovmash(+16,5) 12.12. 20:30 1 1,85
kvota: 9.38
hodža je napisao/la:moRel ovo :
Lakers X2
Clippers X2
Nets-Knicks 1.pol over 98,5
C.Paul over 16,5
Varejao under 14,5
?

FORZA MARŠAL !!!
Cirkus.....Warrick je napisao/la:E pa goldžije ispratio sam vas sa tim pickom,uz dodatak naravno
![]()
C.Paul over 16.5
J.Crawford over 14.5
Gallinari over 15.5![]()
Nek nam je sa srećom
Tuto-KooKoo 1/1
Lyo-NancY 1/1
C.Zvezda-Cajasol 2
C.Budojevice-Berlin 1
Ashdod-Hap.Akko 1
Uplata: 3
Nemoguca isplata: 270 KM
Lyo-NancY 1/1
C.Zvezda-Cajasol 2
C.Budojevice-Berlin 1
Ashdod-Hap.Akko 1
Uplata: 3
Nemoguca isplata: 270 KM

Gencelbirgli - Mersin 2/1 ili 1/2
za pocetak
za pocetak

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
sta mislite o paru Roselara Zenit 2 da probamo 2.50 pogledajte tabelu i statistiku ne znam sto ih Zenit ne bi dobio i ovaj put kuci su ih dobili 3 0 ...
Evo od mene jedan za danas,kad nece sigurice onda makar ovo cisto da se isprati dan
Antalyaspor(1.pol.) 1
Parma x
Lorient(1.pol.) x
dao gol u 44 min
Montpellier 2
Bastia x
bastia primila gol u 70 min iz penala
Za markicu isplata mnostvo markica tj 184

Antalyaspor(1.pol.) 1

Parma x

Lorient(1.pol.) x

Montpellier 2

Bastia x

Za markicu isplata mnostvo markica tj 184

Zadnja izmjena: merdo21, dana/u 13 dec 2012, 17:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Donetsk - Galatasaray 2 @2,00
Na bet365 par uklonjen iz ponude, u ostlaim kladionicama pada kvota na Galatu. Vrijedi probati
Na bet365 par uklonjen iz ponude, u ostlaim kladionicama pada kvota na Galatu. Vrijedi probati

SAMO ČELIK !
Lukoil mora pobijediti sa 4+ razlike da bi prosli dalje, a kvalitetniji su, jos na svom terenu, treba pokusat i 4,5 hendikep na njihamarosim je napisao/la:Lukoil-Buducnost 1 1,55
Utakmica koja znaci prolaz,ko dobije ide dalje,mislim da su domacini puno kvalitetniji i da ce uzeti pobjedu......
S Oliver-Banvit 2 1,65
Isto utakmica za prolaz,ovdje je kvalietet na starni gostiju,domaci ce imazi podrsku sa tribina ali opet ponavljam idem na veci kvalitet+kvota je od sinoc sa 2 pala na 1,65..............
Crawford 15,5 više
Ovaj momak u zadnje dvije utakice ima 24 i 22 poena,ima potpunu slobodu jer Washing fale Wall,Ariza i Booker,igraju sa Houstonom koji igra na veliki broj poena,pa je ovaj pick izgledan.........
Bilbao-Spirou +19,5 2
Opustena utak u kojoj nikome nista ne treba pa mislim da gosti mogu izvuci poraz manji od 19,zadnje kolo u belgijskoj ligi pobijedili lidera Aalstara 30raz........

SAMO ČELIK !
Turci su mnogo kvalitetniji od Njemaca kojima fali vazan igrac iz rotacije Little,i igraju strasno lose u domacoj ligi 5-7 im je omjer(za vikend poraz doma od Braunschwiga),vjerujem da ce presuditi kvalitet gostiju.......,ovaj h2 na Spirou je na internet klad pao na 15,5 i sigurno se isplati probati,Bilbao ima za vikend derbi sa Cajom Laboral i sigurno ce ima biti na umu da utak prodje bez nekih ozljeda,vjeruejm da ce trener dosta rotirati...... u nasim klad jos granica 19,5 ali je kvota 1,60.......Viper je napisao/la:Lukoil mora pobijediti sa 4+ razlike da bi prosli dalje, a kvalitetniji su, jos na svom terenu, treba pokusat i 4,5 hendikep na njihamarosim je napisao/la:Lukoil-Buducnost 1 1,55
Utakmica koja znaci prolaz,ko dobije ide dalje,mislim da su domacini puno kvalitetniji i da ce uzeti pobjedu......
S Oliver-Banvit 2 1,65
Isto utakmica za prolaz,ovdje je kvalietet na starni gostiju,domaci ce imazi podrsku sa tribina ali opet ponavljam idem na veci kvalitet+kvota je od sinoc sa 2 pala na 1,65..............
Crawford 15,5 više
Ovaj momak u zadnje dvije utakice ima 24 i 22 poena,ima potpunu slobodu jer Washing fale Wall,Ariza i Booker,igraju sa Houstonom koji igra na veliki broj poena,pa je ovaj pick izgledan.........
Bilbao-Spirou +19,5 2
Opustena utak u kojoj nikome nista ne treba pa mislim da gosti mogu izvuci poraz manji od 19,zadnje kolo u belgijskoj ligi pobijedili lidera Aalstara 30raz........Takodjer i Le Mans - VEF Riga (+4,5) H2 treba igrati jer Le Mansu odgovara i poraz do 8 razlike, tako da ce Riga sigurno ubaciti u visu brzinu od pocetka
Takodjer i Wurzburg - Banvitspor 2 @1,70 Kvota rapidno, ali bas rapidno opada na goste, ali Turci su to, treba bit oprezan
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 12 dec 2012, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nema u Premieru hendikepa na tu utakmicuamarosim je napisao/la:Turci su mnogo kvalitetniji od Njemaca kojima fali vazan igrac iz rotacije Little,vjerujem da ce presuditi kvaliett gostiju,ovaj h2 na Spirou je na internet klad pao na 15,5 i sigurno se isplati probati dok je u nasim klad jos granica 19,5 ali je kvota 1,60.......Viper je napisao/la:Lukoil mora pobijediti sa 4+ razlike da bi prosli dalje, a kvalitetniji su, jos na svom terenu, treba pokusat i 4,5 hendikep na njihamarosim je napisao/la:Lukoil-Buducnost 1 1,55
S Oliver-Banvit 2 1,65
Crawford 15,5 više
Bilbao-Spirou +19,5 2
Opustena utak u kojoj nikome nista ne treba pa mislim da gosti mogu izvuci poraz manji od 19,zadnje kolo u belgijskoj ligi pobijedili lidera Aalstara 30raz........Takodjer i Le Mans - VEF Riga (+4,5) H2 treba igrati jer Le Mansu odgovara i poraz do 8 razlike, tako da ce Riga sigurno ubaciti u visu brzinu od pocetka
Takodjer i Wurzburg - Banvitspor 2 @1,70 Kvota rapidno, ali bas rapidno opada na goste, ali Turci su to, treba bit oprezan

Bad Schwartau - Kiel 1 @19,00
SAMO ČELIK !
ja sam jutros odigrao u premieru,valjda su ga makli ali imas u wwin-u.........

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ne bi ja igr'o protiv Al-Ahlya kad nikad ne bi pare dobio. 

harry_90 je napisao/la:Gencelbirgli - Mersin 2/1 ili 1/2
za pocetak
[youtube][/youtube]
heat
clippers
nets
bucks
i eventualno kontra hendikep pacers i grizzlies
kako vam se cini ovo?
clippers
nets
bucks
i eventualno kontra hendikep pacers i grizzlies
kako vam se cini ovo?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
da probamo nesto uduplati
http://www.gophoto.it/view.php?i=http:/ ... 6373e3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.gophoto.it/view.php?i=http:/ ... 6373e3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i nesto da se ima pratiti vece kvotegundul je napisao/la:da probamo nesto uduplati![]()

http://www.gophoto.it/view.php?i=http:/ ... c5fc7b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- SultanSulejman
- Kontakt:
Jedan je IZET FAZLINOVIĆGGManUtd je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.