You made 103 passes, 40 more in the second half?
Bonucci to Sky: "Yes, but at least 100 wrong (laughing)

barem je priznao...
standardna nasa igra...vec sam navikao na ovo...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
You made 103 passes, 40 more in the second half?
Bonucci to Sky: "Yes, but at least 100 wrong (laughing)
IlCapitano je napisao/la:Agresti spominje da ćemo ponuditi 25 miliona za Cuadrada + neko od trojice Marrone, Zaza, Rugani...
Kao i Diego...IlCapitano je napisao/la:Kao i Vidal?
IlCapitano je napisao/la:Kao i Vidal?
10DelPiero je napisao/la:Tu moze presudit samo medusobni odnos timova odnosno rivalstvo izmedu Fiorentine i Juventusa te ista liga tj. pojacavanje konkurencije. Kakav Bayern smijesni vjerovatno ce i zelja Cuadrada biti Juventus ali kazem Della Valle ce ga radije poslati free u Bayern vec za 25 mil. u Juve.
Tićuj ovog zasluženo nadigrali, zna ono gdje Cuadrado ide i prije samog Cuadrada.PEP je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Agresti spominje da ćemo ponuditi 25 miliona za Cuadrada + neko od trojice Marrone, Zaza, Rugani...
Nista od toga mali ide u bayern.
Imali ste više para i kad su Diego i Vidal prelazili, pa šta s tim?PEP je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Kao i Vidal?
Kralju ako dodjete u klinc sa nama oko Cuadrada nemate sanse imamo vise para ,imamo bolje i prijateljske odnose sa Violama prema tome ,uz to mali pod guardiolom moze samo napredovati dok bi ga konte satro.
Conte ima svojih mušica, ali ako iko zna pomoći igraču da napravi iskorak to je on.PEP je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:Tu moze presudit samo medusobni odnos timova odnosno rivalstvo izmedu Fiorentine i Juventusa te ista liga tj. pojacavanje konkurencije. Kakav Bayern smijesni vjerovatno ce i zelja Cuadrada biti Juventus ali kazem Della Valle ce ga radije poslati free u Bayern vec za 25 mil. u Juve.
Po cemu ce presuditi ,juventus koji je izdominrao slabu seriju A ,a taj isti juventus ne moze meda u najacem takmicenju jedino ako cete igrali europa ligu,ili bayern koji je na vrhuncu slave trenutacni prvak evrope sa velikim sansam da opet ode do same zavrsnice,klub koji je znantno bogatiji od juventusa moze mu dati znatno boje uslove uz to imat ce trenera koji zna unaprijeiti igraca za razliku od jednodimenzionalnog kontea.Dakle u bayernu ima full paket.
Eto @Kapiten ti odgovori prije mene, full paket al' na klupi a vjerovatno ne zeli sa 26 godina da to sebi radi zato kazem njegova zelja ce prije biti Juve vec Bayern uglavnom zbog konkurencije na poziciji. To sto pises za LP je samo splet okolnosti ove godine, sljedece se napada pazi sta sam ti rekaoPEP je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:Tu moze presudit samo medusobni odnos timova odnosno rivalstvo izmedu Fiorentine i Juventusa te ista liga tj. pojacavanje konkurencije. Kakav Bayern smijesni vjerovatno ce i zelja Cuadrada biti Juventus ali kazem Della Valle ce ga radije poslati free u Bayern vec za 25 mil. u Juve.
Po cemu ce presuditi ,juventus koji je izdominrao slabu seriju A ,a taj isti juventus ne moze meda u najacem takmicenju jedino ako cete igrali europa ligu,ili bayern koji je na vrhuncu slave trenutacni prvak evrope sa velikim sansam da opet ode do same zavrsnice,klub koji je znantno bogatiji od juventusa moze mu dati znatno boje uslove uz to imat ce trenera koji zna unaprijeiti igraca za razliku od jednodimenzionalnog kontea.Dakle u bayernu ima full paket.
Ne znam zato spominjes vidala i diega to su bila neka druga vremena .Mi pricamo o Cuadradu i trenutacnim sansama oba kluba da ga dovedu .IlCapitano je napisao/la:Imali ste više para i kad su Diego i Vidal prelazili, pa šta s tim?PEP je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Kao i Vidal?
Kralju ako dodjete u klinc sa nama oko Cuadrada nemate sanse imamo vise para ,imamo bolje i prijateljske odnose sa Violama prema tome ,uz to mali pod guardiolom moze samo napredovati dok bi ga konte satro.
Da se razumijemo, vrlo lahko je moguće, i vjerovatno će se i desiti, da on prije ostane u Fiorentini ili ode negdje vani, prvenstveno zbog odnosa Della Valea prema Juventusu, ali meni nije jasno gdje bi on igrao u Bayernu?
I nije on "mali", za dva mjeseca će imati 26 godina.
I konačno, na osnovu čega si zaključio ovaj zadnji dio? U Juventus da dođe igrao bi automatski u prvom sastavu, u Bayernu bi grijao klupu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.