FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dizdarević, Musa-Drobarov-Trako-Tomašević, Đokanović-Čirjak, Ikić-Džafić-Suljić, Ahmetović
Prednost Ahmi nad Nardinom od početka jer ih uvijek izdominira dole.
Prednost Ahmi nad Nardinom od početka jer ih uvijek izdominira dole.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SarajevoForza
- Kontakt:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Šta je ba ovo?SarajevoForza je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:46
Ajmo forumaši, Feđa bira postavu sa najviše lajkova![]()
-
- Kontakt:
Potpisujem ali Dal ima prednost ispred svih navedeni prema naprijed

Ovaj sastav sto si ti napisao bi ih rasturio u petak+imali bi na klupi za uvesti Mulahusejnovic,Catakovic,Kobiljar,Varesanovic
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 avg 2022, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nek Dal bljesne ovu pa neću biti ljut, a ako ga ne bude išlo, vadi ga na poluvremenu odmah ybgNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:50Potpisujem ali Dal ima prednost ispred svih navedeni prema naprijed![]()
Ovaj sastav sto si ti napisao bi ih rasturio u petak
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
https://www.transfermarkt.com/mamadou-d ... ler/456467
Evo ga Hadzijaaaaaa
Evo ga Hadzijaaaaaa
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Cuj sta je... Vidis da je zapelo oko nekih odluka u vezi sastava pa Fedja trazi znanje strucnjaka. Onaj s najvise likeova je pobjednik i njegova rjesenja izlaze na terenFKSDoGroba je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:46Šta je ba ovo?SarajevoForza je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:46

- FKSDoGroba
- Kontakt:
A đe me nađepitara je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:55https://www.transfermarkt.com/mamadou-d ... ler/456467
Evo ga Hadzijaaaaaa

E **** ti zeno majku kakve su ovo budalestineSarajevoForza je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:46
1946-1987
- NisamInSajder
- Kontakt:
iliyaa8 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 21:23Nije neka velika promjena 3421 i 343 ali mislim da se Sablic trebao istrpiti. Realno covjeku su glavni igraci bilo Dupe, Heba, Krste, Kobiljar, Bagaric, Bodul, Fanimo koji je htio da napusti klub itd itd. Iz ljudi koji rade u klubu sam cuo da je jedini razlog zasto je dosao u klub je zato jer ga nisu interesovale pare nego je htio da se dokaze. Covjek je imao ideju i ocigledan stil igre koji je trenutno moderan i koji igraju Tuchel, Conte, Xavi pokusava itd a nije ovaj retardirani 4231 koji mi je dosadio do bola. Plus je bio bez dlake na jeziku i iskreno je govorio o svim igracima i stanju u klubu. Nikad ga necu prezalitinapoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:58Da je nastavio s tom formacijom i taktikom, pa hajd. Al nakon 2-3 top utakmice covjek prebaci na 343 sa Bagaricem na lijevom krilu a Bodulom u spicu, protiv Sirokog. Naredne dvije suta nismo imali. Bilo, ne ponovilo se.iliyaa8 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:34Mi smo najgori navijaci na dunjaluku. Samo bi tjerali. Sad se tek vidi kako je dobar trener Sablic bio. S bodulom kobiljarem i bagaricem u vrhu igrao sasvim solidno i igrao s idejom. Nije on kriv sto ova trojka u kljucnim momentima nabije loptu u aut. Samo da mi je sad vidjeti 3421 koju je Sablic forsirao.
Sahinovic
Trako Drobarov Anicic
Musa Cirjak Djokan Tomasevic
Ikic Dzafic
Mulahusejnovic
Vasoski i Dudic s puno boljim igracima imaju losije rezultate

4231 zaostala u 2012toj godini. Igra se sa špicem koji je jedna vrsta lažne devetke i klasičnom desetkom. Spojili nemoguće.
Davno sam rekao, u najgorem stanju u klubu posljednjih 10-15 godina, i sa najgorim rosterom u tom istom razdoblju, Sablić je u Kupu ostao u igri, u ligi držao 4to mjesto, iako je sasvim realno bilo i da imaš koji bod na kontu više, jer si imao bodove u Širokom, a onda Bodul napravi glupost i kraj, masakar sudija itd. Sablić se pokazao prilično realan čovjek i trener sa ambicijom i znanjem.
Sablić je imao 7-8 igrača na piku za čistku već u januaru. Što igrača što su došli na ljeto, što ostalih. Kasnije proradilo nešto oko kluba i dobio otkaz.TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 avg 2022, 21:44Problem je što bi mu ostali ti igrači i dan danas bi ih gledali, e zato Feđa ima moje poštovanje i u dvije sezone samo evropu da dva puta izbori meni dovoljno da nam ostane trener.iliyaa8 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 21:23Mislim da se Sablic trebao istrpiti. Realno covjeku su glavni igraci bilo Dupe, Heba, Krste, Kobiljar, Bagaric, Bodul, Fanimo koji je htio da napusti klub itd itd.napoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:58
Da je nastavio s tom formacijom i taktikom, pa hajd. Al nakon 2-3 top utakmice covjek prebaci na 343 sa Bagaricem na lijevom krilu a Bodulom u spicu, protiv Sirokog. Naredne dvije suta nismo imali. Bilo, ne ponovilo se.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Napokon neko realan, a ne klasicni pitar koji bi Ancelotija otjerao nakon prvog porazaNisamInSajder je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:16iliyaa8 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 21:23Nije neka velika promjena 3421 i 343 ali mislim da se Sablic trebao istrpiti. Realno covjeku su glavni igraci bilo Dupe, Heba, Krste, Kobiljar, Bagaric, Bodul, Fanimo koji je htio da napusti klub itd itd. Iz ljudi koji rade u klubu sam cuo da je jedini razlog zasto je dosao u klub je zato jer ga nisu interesovale pare nego je htio da se dokaze. Covjek je imao ideju i ocigledan stil igre koji je trenutno moderan i koji igraju Tuchel, Conte, Xavi pokusava itd a nije ovaj retardirani 4231 koji mi je dosadio do bola. Plus je bio bez dlake na jeziku i iskreno je govorio o svim igracima i stanju u klubu. Nikad ga necu prezalitinapoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:58
Da je nastavio s tom formacijom i taktikom, pa hajd. Al nakon 2-3 top utakmice covjek prebaci na 343 sa Bagaricem na lijevom krilu a Bodulom u spicu, protiv Sirokog. Naredne dvije suta nismo imali. Bilo, ne ponovilo se.![]()
4231 zaostala u 2012toj godini. Igra se sa špicem koji je jedna vrsta lažne devetke i klasičnom desetkom. Spojili nemoguće.
Davno sam rekao, u najgorem stanju u klubu posljednjih 10-15 godina, i sa najgorim rosterom u tom istom razdoblju, Sablić je u Kupu ostao u igri, u ligi držao 4to mjesto, iako je sasvim realno bilo i da imaš koji bod na kontu više, jer si imao bodove u Širokom, a onda Bodul napravi glupost i kraj, masakar sudija itd. Sablić se pokazao prilično realan čovjek i trener sa ambicijom i znanjem.
Sablić je imao 7-8 igrača na piku za čistku već u januaru. Što igrača što su došli na ljeto, što ostalih. Kasnije proradilo nešto oko kluba i dobio otkaz.TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 avg 2022, 21:44Problem je što bi mu ostali ti igrači i dan danas bi ih gledali, e zato Feđa ima moje poštovanje i u dvije sezone samo evropu da dva puta izbori meni dovoljno da nam ostane trener.

I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sabljic, koga sta on trenira, najgora igra u histori kluba, ispo od amatera u evropi..
Fedja nakon 6 kola zaostaje 1 bod iza sb, penal u 95 minuti kod 1-1 fulan..
Prve 3 utakmice odigrane perfektno, utakmica protiv slobode odegrana perfektno sve sem rezultata..
Fedji se moze pripisat los igra protiv Igmana i tc..
Nebranim Fedju, al ubjedjen sam 100% da bi i protiv igmana i protiv tc bio druugaci rezuktat da se NIHAD I ANICIC (oboice stoperi) nisu povrijedili prodali u 2 dana.
Ovo sto Fedja igra treba vremena nemozes u 6 utakmica gdje 30-% ekipa nije igralo sve utakmice gdje mjenjad teren gdje umjesto 7 dana pauze imas 3 a gdje pritivnik ina 10 dana pauze..
Ne izbacase kilometraza igraca, neizbaca se broj sprinteva al 100% FK SARAJEVO ima bar 40% vise high intensity sprinteva nego onda kad je FK SARAJEVO osvoilo DK, takodje minimu 10% vise od zrinjskig prosle godine, a i ove godine u europskim utakmicam plus prvenstvo)
Takodje isto vazi za broj km po igracu i po ekipi
Nezaboravite da 20% ekipe (novo pravili) mora bit ispod 21 godinu..
Mi nismo ekipa kao zrinjski tc zeljo sb koje su stvarale sanse samo u jednom periodu utakmice, recimo zrinjski protiv zelje samo u prvom pol, zeljo vecinu utakmica prvih 15 tc isto, mi smo od prve do zadnje minute konstantno stvarali sanse i mogli smo dat jos 6-7 golova u prve 3 tekme i sloboda
Prve 3 utakmice odigrane perfektno, utakmica protiv slobode odegrana perfektno sve sem rezultata..
Nebranim Fedju, al ubjedjen sam 100% da bi i protiv igmana i protiv tc bio druugaci rezuktat da se NIHAD I ANICIC (oboice stoperi) nisu povrijedili prodali u 2 dana.
Ovo sto Fedja igra treba vremena nemozes u 6 utakmica gdje 30-% ekipa nije igralo sve utakmice gdje mjenjad teren gdje umjesto 7 dana pauze imas 3 a gdje pritivnik ina 10 dana pauze..
Ne izbacase kilometraza igraca, neizbaca se broj sprinteva al 100% FK SARAJEVO ima bar 40% vise high intensity sprinteva nego onda kad je FK SARAJEVO osvoilo DK, takodje minimu 10% vise od zrinjskig prosle godine, a i ove godine u europskim utakmicam plus prvenstvo)
Mi nismo ekipa kao zrinjski tc zeljo sb koje su stvarale sanse samo u jednom periodu utakmice, recimo zrinjski protiv zelje samo u prvom pol, zeljo vecinu utakmica prvih 15 tc isto, mi smo od prve do zadnje minute konstantno stvarali sanse i mogli smo dat jos 6-7 golova u prve 3 tekme i sloboda
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 24 avg 2022, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Kad ne ide treba sve probatiSarajevoForza je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:46

Evo Feđa:
Dizdarević
Tomaš Drobarov Trako Musa
Đokan Čirjak
Dal
Ikić Čataković Suljić
Ne moraš mi se poslije zahvaljivati

Koševo Zapad
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A izvini samo da te pitam ko ti je taj SabljicPitar6785 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:50Sabljic, koga sta on trenira, najgora igra u histori kluba, ispo od amatera u evropi..
- FKSDoGroba
- Kontakt:
[KARTE ZA DERBI]
Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo da su karte za derbi u prodaji od danas. Karte će se prodavati u shopu UNFKS - Horde zla u Privrednom gradu Skenderija u periodu:
srijeda od 15:00h do 19:45h,
četvrtak od 11h do 19:45h i
petak od 12:00h do 19:00h.
Cijena karte iznosi 12,00KM. Napominjemo da je kartu moguće kupiti samo u prostorijama shopa UNFKS - Horde zla.
Svi na Grbavicu!
Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo da su karte za derbi u prodaji od danas. Karte će se prodavati u shopu UNFKS - Horde zla u Privrednom gradu Skenderija u periodu:
Cijena karte iznosi 12,00KM. Napominjemo da je kartu moguće kupiti samo u prostorijama shopa UNFKS - Horde zla.
Svi na Grbavicu!
GORAN SABLIC SORRYFKSDoGroba je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:55A izvini samo da te pitam ko ti je taj SabljicPitar6785 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:50Sabljic, koga sta on trenira, najgora igra u histori kluba, ispo od amatera u evropi..
- bodribordo
- Kontakt:

[KARTE ZA DERBI]
Svi na Grbavicu!
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
ŠTA SE ONO TAMO ČUJE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
KO TO TAMO PJESMU PJEVA
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, muhamedhulk, NeSamSafetee, sirferguson, Tatamata1946, ubipara, vedinjo98 i 100 gostiju.