anonimni se izgubio na tribinama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gledam Sarajevo sad , kasnijeharebianconero je napisao/la:Smiješ li u avatar !?HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi PfEDERA na okupuJos vam harebianconeri fali
najjači sam kad ne vidimEmir ZENICA je napisao/la:@ anonimni
najjaci si sto jest jest
ajhaha ma dobar si tianonimni je napisao/la: najjači sam kad ne vidim![]()
a u ostalim situacijama sam isto ništa
Pravi..HZ_ilidzaa je napisao/la:PeXa hocemol haxa ?
http://www.haxball.com/?roomid=4ad195b7 ... 10e&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;harebianconero je napisao/la:Pravi..HZ_ilidzaa je napisao/la:PeXa hocemol haxa ?
Ma ofiraju se i provaljuju bezveze, igraju haxa u avatar, ko pobjedi daje avatar ovom drugom, vidi se da su školarci...Ne treba ih za ozbiljno shvatati, ali da prave ruglo od sebe vala prave.Rooney88 je napisao/la: Naravno da nije. Ne mislim prigovarati i popovati nesto, neki su i Stulica imali na avataru, Balasa - normalne ljude. Ali brate dragi Emerik, Albinovic, Boki 13 - FUJ! Ipak, kako si i sam rekao, imas APSOLUTNO pravo da stavis avatar koji ti zelis a ja takodjer imam isto pravo da kazem da mi se gade likovi na pojedinim avatarima ali, da rijesimo dilemu koja ti je u glavi od starta, ne pravim razliku gledajuci avatar ali nekako sam siguran da pojedini forumasi (@Devil, @Valencia, @VanBasten, @Magicni, @Monolog, @Klapa sa dortmundove teme i jos kraca lista..) nebi stavljali takve slike, mozda podjela ipak i postoji na osnovu toga ali ja je licno ne pravim. Samo kazem kako mi smeta i kako pretjerujete s avatarima pojedinog tipa, samo nastavite doduse ako se vama svidja. Sve najbolje od mene!
100 %Soni je napisao/la:Sta dramite k'o da igraju u nesto ozbiljno.
Jbg jarane, ovdje neki ne shvataju zajebanciju ...Soni je napisao/la:Sta dramite k'o da igraju u nesto ozbiljno.
koji operater ??sarajlija89 je napisao/la:Znal' ko kako provjeravam koliko sam potrošio na telefonu kreditaRiječ je o pretplati, da ne bude zabune.
Imal ta opcija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.