Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najradije bi da Široki osvoji ali je to nemoguce...Od pocetka sezone,i prije nego li je se formirao ovaj format natjecanja,najvise sansi davao sam Željezničaru.I danas imam isto misljenje.
A sto se tice Kupa,tu vidim veliku sansu za Široki da se domogne Europe.
A sto se tice Kupa,tu vidim veliku sansu za Široki da se domogne Europe.
Igraj Široki ti si najbolji!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrijeb je par dana prije pocetka prvenstva, tako je bilo najavljeno prvobitno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Zeljo ima finu ekipu, fin trener ne mislim fizcki vec kao trener haha a i Sarajevo ce potegnut sigurno,dajem prednost vise malim plavim i pitarima iz razloga sto imaju vise motiva, atmosfera, navijaci. Al opet dva derbia gdje ce bit nerjeseno gube se bodovi, bit ce gutavo kako god
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
A jel' to na ekipu mislis fizicki finaprisonbreak je napisao/la:Zeljo ima finu ekipu, fin trener ne mislim fizcki vec kao trener haha a i Sarajevo ce potegnut sigurno,dajem prednost vise malim plavim i pitarima iz razloga sto imaju vise motiva, atmosfera, navijaci. Al opet dva derbia gdje ce bit nerjeseno gube se bodovi, bit ce gutavo kako god

Nad tobom sunce najljepše sja
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nemoj da nam trenera diras. On je samo elegantno popunjen.[emoji23]prisonbreak je napisao/la:Zeljo ima finu ekipu, fin trener ne mislim fizcki vec kao trener haha a i Sarajevo ce potegnut sigurno,dajem prednost vise malim plavim i pitarima iz razloga sto imaju vise motiva, atmosfera, navijaci. Al opet dva derbia gdje ce bit nerjeseno gube se bodovi, bit ce gutavo kako god
Nama je Krupa kljucna. Tu ako krenemo pobjedom onda necemo imati puno brige.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo pazite dva derbia nerjeseno, gubite bodove :p dogovirte se po tekmu
Po meni najvece osvjezenje lige ce biti to sto se varacaju Robijasi na BP i bice dosta bolja posjecenost lige kad bude Liga za pravaka i liga za opstanak. 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- prisonbreak
- Kontakt:
10 hiljada vise kada Celik igra domace
nije malo..

Samo da Zrinja ne odvrati ljude prvo kolo od posjete odma 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Na osnovu zadnjih par derbija rekao bih da su pitari donjiprisonbreak je napisao/la:Samo pazite dva derbia nerjeseno, gubite bodove :p dogovirte se po tekmu

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- prisonbreak
- Kontakt:
Prije ce bit da ce tek poslije Zrinje bit pun stadionBadrHari je napisao/la:Samo da Zrinja ne odvrati ljude prvo kolo od posjete odma
Samo jako

- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma kakvi 10, bice 15k najmanjeprisonbreak je napisao/la:10 hiljada vise kada Celik igra domacenije malo..
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Plavo proljeće. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Samo se nadam da ce u LzP Zrinja, Sarajevo i Zeljo uci sto ujednaceniji, a onda ce biti ludilo.
A i LzO ce biti drama interesantna, borba izmedju Metalaca, Viteza, Olimpica i Celika
A i LzO ce biti drama interesantna, borba izmedju Metalaca, Viteza, Olimpica i Celika

treba Samprasa fino ugostit na Tusnju, s gospodom, gospodski, s konjima, konjskiwobly92 je napisao/la:Plavo proljeće. :kafa:
bio mi je simpatican, al sta da se radi, jel to ode u sarajevske klubove..
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Prvaka vidim između Želje i Zrinje, u EU uz spomenuti dvojac mogli bi uskočiti Široki, Sarajevo i Sloboda. Svakako nas čekaju zanimljiva 4 kola, a onda počinje prava borba i iskreno tu je sve moguće jer sve se rješava međusobnim utakmicama tako da mala kriza od recimo 3 kola bez pobjede može nekog uvelike odmaknuti od cilja, isto tako 3 vezane pobjede te dižu. Recimo da u LP budu tvorili Željo, Zrinja, Sarajevo, Široki, Sloboda i Radnik, znači u tih 10 kola ne postoji utakmica koju možeš reći da dobivaš 100% to je 30 bodova još u igri !!!! Tako da svega tu može biti.
U borbi za opstanka vidim Metalce, Olimpic i Čelik za kojeg mislim da će se uspjeti spasiti ispadanja iako ništa još nije sigurno borbi za opstanak mogu se pridružiti i momci iz Viteza ako zaredaju sa kisevima.
U borbi za opstanka vidim Metalce, Olimpic i Čelik za kojeg mislim da će se uspjeti spasiti ispadanja iako ništa još nije sigurno borbi za opstanak mogu se pridružiti i momci iz Viteza ako zaredaju sa kisevima.
Znoj štedi krv!
- Evolve
- Kontakt:
Dosta će se saznat u ova zadnja 4 kola. Ko će gdje, i sa kolikom zalihom bodova ulaze u nastavak prvenstva.FoSte95 je napisao/la:Samo se nadam da ce u LzP Zrinja, Sarajevo i Zeljo uci sto ujednaceniji, a onda ce biti ludilo.
Što se tiče utrke za naslov, po meni osobno trenutni poredak je i kako bih ih posložio kao favorite za samo osvajanje. To već famozno "plavo proljeće" vrlo lako se može opet desit tako da bi reko da razlika izmedju Sarajeva i Želje je samo ta dva boda, i toliku prednost dajem njima, ništa više. Zrinjski se odlično pojačao, i još mislim da su pola koplja ispred sviju još. Raspored ova zadnja 4 kola im je ok, ako prodju prvu prepreku uspješno, mislim za ostala 3 kola nebi trebalo biti većih problema za njih.
E sad, borba za europu. Svašta se tu još može izdogađat. Što kroz kup što kroz prvenstvo. Mi se još nadamo za ulazak u LZP. Gdje nam prva utakmica protiv Jajčana donosi puno puno toga, a i odnosi, uz eventualni poraz.
Krupa i Radnik imaju uz Jajčane najgori raspored u zadnja 4 kola, gubitak bodova dramatično mjenja stanje na već jako zgusnutoj tabeli i pad za par mjesta na istoj.
Mislim da tu neće biti nikakve kalkulacije, svi će ići maximalno ova 4 zadnja kola pa onda osta ko osta.
Što se tiče lige za opstanak, ovo sam već par puta rekao, po meni osobno, Olimpik je najslabija karika u trokutu Olimpik/Čelik/Metalleghe. Jajčani imaju užasan rasprored do kraja tako da se vrlo lako može istopit njihova trenutno prednost koju imaju najviše ispred Zeničana, koje označavam kao njima najveće konkurente za opstanak.
Vitez je po meni manje više siguran, ako nebude nekih većih oscilacija u igri i gubitka bodova, trebali bi uz koju domaću pobjedu protiv direktnih konkurenata biti sigurni.
Mladost se može okrenuti Kupu, da proba tu nešto uradit.
NK Široki Brijeg
- Neandertalac
- Kontakt:
Po nekim mojim saznanjima Krupa kalkuliše da im je bolje igrati ligu za opstanak. Zašto i kako, ne pitajte.
Naravno, ne treba vjerovati svemu što se priča ma kako ljudi bili "informisani".
Naravno, ne treba vjerovati svemu što se priča ma kako ljudi bili "informisani".
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne znam kako bi nekom bilo bolje igrati ligu za ostanak........ali super ako je tako
želim im da ju i igraju, još pogotovo ako to žele

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lopove jedan, znam sto zelis to.york je napisao/la:Ne znam kako bi nekom bilo bolje igrati ligu za ostanak........ali super ako je takoželim im da ju i igraju, još pogotovo ako to žele

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.