Zamisli frajer dodje i pita ko su nam investitori a ovaj mu kaze narod dobre volje

Hulakopka je pitar ne bi me cudilo da je tvoj profilDovoljan je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:20Slušaj sta vam @Hulahopka pričaManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:17Koji vasi iz Vijentnama vasi hahaha
Ajla navijala isla na utakmice zelje hadzic igro za zelju, a mirvic dolazio u zelju prije nego u Sarajevo sto je doso![]()
Prozivate čovjeka godinu dana, a sve je "pogodio"
Jos jedan ogranicen ko balkon, mars u ferhadiju i prosiManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:28Kod nas manijaci pomognu zeljeznicaru , kod vas tan mirvic nam ovaj onaj
Samo horde marke ne daju i samo se javlajuu kad treba pljuvat nesto
A dobar fazon
Brate ne čitam vašu temu čestoManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:23Hulakopka je pitar ne bi me cudilo da je tvoj profilDovoljan je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:20Slušaj sta vam @Hulahopka pričaManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:17
Koji vasi iz Vijentnama vasi hahaha
Ajla navijala isla na utakmice zelje hadzic igro za zelju, a mirvic dolazio u zelju prije nego u Sarajevo sto je doso![]()
Prozivate čovjeka godinu dana, a sve je "pogodio"
Brinite se za sebe eno vam uprave sa samirom huremom jucer sjedi na ilidzi kod njeg u premiumu
Cista posla nisu sigurno
Nea nista zato sto se mirvic i njegov buraz petljaju dje im nije mjestoDovoljan je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:31Brate ne čitam vašu temu čestoManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:23Hulakopka je pitar ne bi me cudilo da je tvoj profil
Brinite se za sebe eno vam uprave sa samirom huremom jucer sjedi na ilidzi kod njeg u premiumu
Cista posla nisu sigurno
Al čovjek vam je prvi govorio da od Amerikanca nema nista
Vi ga napadali i kacili američke zastave od tribina do profila
Pa normalno da ce se javljatManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:33Nea nista zato sto se mirvic i njegov buraz petljaju dje im nije mjestoDovoljan je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:31Brate ne čitam vašu temu čestoManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:23
Hulakopka je pitar ne bi me cudilo da je tvoj profil
Cista posla nisu sigurno
Al čovjek vam je prvi govorio da od Amerikanca nema nista
Vi ga napadali i kacili američke zastave od tribina do profila
Isto vazi za celavicu hadzica svaki trasfer zelje javljaja se igracima santosu i amoahu su davali pare da ne igraju u zelji
Sto se je javljo javljo je dobili su upozorenje obojica neki danDovoljan je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:35Pa normalno da ce se javljatManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:33Nea nista zato sto se mirvic i njegov buraz petljaju dje im nije mjesto
Isto vazi za celavicu hadzica svaki trasfer zelje javljaja se igracima santosu i amoahu su davali pare da ne igraju u zelji
Sta ćeš kad imamo para ne mere ih krava pojest
Samo ih ne znamo iskoristiti
mozes i ti djipke sa svojom rajom biti generalni sponzor Fk tojsica
Vama kojima je dodik vratio dug i pitarima kojima je azija i dijaspora vratila dug i udjerala dugi uzivajte i gledajte svoja posla sta vi imate nekog da prozivate ne kontamDovoljan je napisao/la: ↑17 dec 2022, 13:27OOOO mitrogol djesi jarane sta ima baexFighter1926 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 13:17Od ove akcije gori su mi samo likovi sto to podrzavaju!!!![]()
![]()
Ne prozivaj neg okreni jednom broj sta fali
Kad su to pitari pomogli svome klubu? Kolko smo puta spasili vase vodje navijaca kad ih kriza uhvati ujutro kad ih spusti gudra ?Red je vala i da ti isti iskazu bar malo postovanja prema starijim komsijama i pozovu ovaj broj a to govorim za vase vodje narkomane koji vam put do zenice za kup vozom naplacuju 25km al yebo vodje vase nego brate dali smo vam besplatno da prisustvujete derbiju na najljepsem stadionu u drzavi dok smo mi skuplje placali i to nam je hvala stoko nezahvalna pitarska.Izracunajte koliko je ako vas je doslo 1500 taj derbi to je 15000km tolko minimalno smo pogurali sve vas koji ste bili na tom derbiju i jos nam belaj napravili i poslje na forumu prozivali firauni nemojte spinovati nego budite realni jer sadaka je sto smo vam dali derbi besplatno a nije sadaka kad sam sebi das kad das majci bratu familiji kad donosis pare u kucu to nije sadaka to je normalno(za vas ne ) vi nez ni sta znaci sadaka a puna vam usta tih izraza nekih.Ovo nije sadaka ovo je akcija manijaka da ozvanice sponzorstvo jer smo mi navijaci uvjek bili najveci sponzor kluba a sada i jedini pravi sponzor.mnon46 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:13Manijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:28Kod nas manijaci pomognu zeljeznicaru , kod vas tan mirvic nam ovaj onaj
Nama pomažu ljudi koji su "naši", vama navijači svih klubova spašavaju klub.
Tebi je druže gudra mozak pojela, ako si ga i imao. Više gluposti ne pročitah odavno.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:03Kad su to pitari pomogli svome klubu? Kolko smo puta spasili vase vodje navijaca kad ih kriza uhvati ujutro kad ih spusti gudra ?Red je vala i da ti isti iskazu bar malo postovanja prema starijim komsijama i pozovu ovaj broj a to govorim za vase vodje narkomane koji vam put do zenice za kup vozom naplacuju 25km al yebo vodje vase nego brate dali smo vam besplatno da prisustvujete derbiju na najljepsem stadionu u drzavi dok smo mi skuplje placali i to nam je hvala stoko nezahvalna pitarska.Izracunajte koliko je ako vas je doslo 1500 taj derbi to je 15000km tolko minimalno smo pogurali sve vas koji ste bili na tom derbiju i jos nam belaj napravili i poslje na forumu prozivali firauni nemojte spinovati nego budite realni jer sadaka je sto smo vam dali derbi besplatno a nije sadaka kad sam sebi das kad das majci bratu familiji kad donosis pare u kucu to nije sadaka to je normalno(za vas ne ) vi nez ni sta znaci sadaka a puna vam usta tih izraza nekih.Ovo nije sadaka ovo je akcija manijaka da ozvanice sponzorstvo jer smo mi navijaci uvjek bili najveci sponzor kluba a sada i jedini pravi sponzor.mnon46 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:13Manijakalnost99 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:28
Kod nas manijaci pomognu zeljeznicaru , kod vas tan mirvic nam ovaj onaj
Nama pomažu ljudi koji su "naši", vama navijači svih klubova spašavaju klub.
Ti ko braca vultures govoris DRUŽE e moj druže zenicki vi i vasa braca lesinari ste ispravna prica mozak vam sluzi samo za spinovanje i pisanje glupih parola koje nisu gramaticki ispravne ko ona vasa na derbiju poslje proslave 100 godina sarajevskog gospodina il ona parola lesinara na grbavici pokusaj spinovanja da smo ih sprijecili da podrze svoj klub u trebinju meni mozak koliko god je spržen radi puno brze nego u vas JEL DOSTA DRUŽE? Il da nastavimo sa provokacijama?mnon46 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:14Tebi je druže gudra mozak pojela, ako si ga i imao. Više gluposti ne pročitah odavno.Baza1921 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:03Kad su to pitari pomogli svome klubu? Kolko smo puta spasili vase vodje navijaca kad ih kriza uhvati ujutro kad ih spusti gudra ?Red je vala i da ti isti iskazu bar malo postovanja prema starijim komsijama i pozovu ovaj broj a to govorim za vase vodje narkomane koji vam put do zenice za kup vozom naplacuju 25km al yebo vodje vase nego brate dali smo vam besplatno da prisustvujete derbiju na najljepsem stadionu u drzavi dok smo mi skuplje placali i to nam je hvala stoko nezahvalna pitarska.Izracunajte koliko je ako vas je doslo 1500 taj derbi to je 15000km tolko minimalno smo pogurali sve vas koji ste bili na tom derbiju i jos nam belaj napravili i poslje na forumu prozivali firauni nemojte spinovati nego budite realni jer sadaka je sto smo vam dali derbi besplatno a nije sadaka kad sam sebi das kad das majci bratu familiji kad donosis pare u kucu to nije sadaka to je normalno(za vas ne ) vi nez ni sta znaci sadaka a puna vam usta tih izraza nekih.Ovo nije sadaka ovo je akcija manijaka da ozvanice sponzorstvo jer smo mi navijaci uvjek bili najveci sponzor kluba a sada i jedini pravi sponzor.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 11 gostiju.