to nikad neću prežalit...da smo izgubili od takvog odrona kojeg tuče ko kako stigneAlcatraz je napisao/la:Zaboravio si da ste naguženi od tog odrona ove sezonerambo16 je napisao/la:jašta....milina mi ga vidjet dok gleda odron od ekipe sa tribinaRooney88 je napisao/la:Al` im je covjek svim nabio komplekse jbte, on se povuce, ode s klupe a i dalje im rak rana.![]()
Najveci svih vremena, nije to lako progutati ako ne volis isto sto i on.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
A.F.C. Bournemouth!
Molim Boga da nije istinatrxel je napisao/la:Manchester United have offered €25m for Juventus' Claudio Marchisio in a bid to strengthen their midfield. (Forza Italia)

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
@ Ramo12 god. ili kako vec... Aktualni prvak je jos u LP, u epl je sve otvoreno, dok i u kupu postoji sansa od cikra 75 % da se prodje dalje... Mislim decko, o cemu pricas..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
@rambo14 Dovoljna ti je kazna što navijaš za Čmarsenal, ali tolika količina hejta prema najvećem engleskom klubu nije dobra po zdravlje.
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
: 
Alcatraz je napisao/la:@rambo14 Dovoljna ti je kazna što navijaš za Čmarsenal, ali tolika količina hejta prema najvećem engleskom klubu nije dobra po zdravlje.

Zasto ?Alcatraz je napisao/la:Molim Boga da nije istinatrxel je napisao/la:Manchester United have offered €25m for Juventus' Claudio Marchisio in a bid to strengthen their midfield. (Forza Italia)
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
ramo...dobra dobratrxel je napisao/la:@ Ramo12 god. ili kako vec... Aktualni prvak je jos u LP, u epl je sve otvoreno, dok i u kupu postoji sansa od cikra 75 % da se prodje dalje... Mislim decko, o cemu pricas..

A.F.C. Bournemouth!
Ma nije neki igrač po meni, ako ćemo dovodit prosječne igrače bolje da ne dovodimo nikog.Korinov je napisao/la:Zasto ?Alcatraz je napisao/la:Molim Boga da nije istinatrxel je napisao/la:Manchester United have offered €25m for Juventus' Claudio Marchisio in a bid to strengthen their midfield. (Forza Italia)
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Rola koju igra Marcisio trenutno nije potrebna Unitedu. Ili wc b-t-b, ili kreativac plus destruktivac u paketu... Marcisio mi djeluje kao profesional verzija Cleverya, inace dobar igrac..
Marchisio je čisti prosjek, to bi bilo samo bacanje para.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izgleda da je ovdje navijacima ostalih klubova bitnije hoce li Man Utd izboriti LS nego sta je s njihovim klubovima,Arsenal bez Ozilla prosjecan tim,Liverpool bez zubonje jos gori tako da ne vidim na cemu oni grade svoj neki optimizam!
Ma kakav Marcisio,igrac koji od 10 utakmica odigra jednu kako treba,mada mora e priznat tad izgleda kao Pirlo
Najvise ga i **** ta nekonstantnost u igri,previse se gubi pa onda bljesne i tako u krug !
Najvise ga i **** ta nekonstantnost u igri,previse se gubi pa onda bljesne i tako u krug !
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Pazi ovaj gore procenat je neka statisticka ocjena za uzvrat protiv sunderlanda, jer gol razlike ne bi trebao predstavljati problem na OT..U epl, 11 bodova razlike od prvog do osmog, gledaj kako povrede haraju, tri lose/dobre utakmice nekog tima, i nova slika, moj Ramo, Ramesa...rambo16 je napisao/la:ramo...dobra dobratrxel je napisao/la:@ Ramo12 god. ili kako vec... Aktualni prvak je jos u LP, u epl je sve otvoreno, dok i u kupu postoji sansa od cikra 75 % da se prodje dalje... Mislim decko, o cemu pricas..šta se brukaš matere ti...gdje je sve otovoreno......o čemu mi pričamo....da ekipa koja igra kao Stoke City prošle sezone može da odbranoi titulu....hajmo malo realnosti...morate priznat da ste odron jer to se vidi iz aviona....Capital ne brojim u takmičenje neko bitno,al' Moyes bi trebao shvatit da je taj Kup vaša jedina nada....u Premiershipu molte Boga da Tottenham ne krene igrat (ako već nije kren'o) i da Liverpool po običaju padne...inače Evropa će vam bit miljama daleko

@Alcatraz Bolje receno nije u nekoj formi, ali izuzetan je igrac Marchisio. Jel znas koliki bi to bio upgrade za vezni red Uniteda ?
Postujem tvoje misljenje samo se ne mogu sloziti da je prosjek, daleko od tog. Vrhunska kontrola lopte, dobar paser, fizicki i kondiciono vrh, takticki potkovan, podjednako dobar s obje noge, igra sve pozicije u veznom redu, sampion sa Juventusom, viceprvak sa Italijom.
Postujem tvoje misljenje samo se ne mogu sloziti da je prosjek, daleko od tog. Vrhunska kontrola lopte, dobar paser, fizicki i kondiciono vrh, takticki potkovan, podjednako dobar s obje noge, igra sve pozicije u veznom redu, sampion sa Juventusom, viceprvak sa Italijom.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Ma i Cleverly je prvak s Manchesterom pa veze nema!Korinov je napisao/la:@Alcatraz Bolje receno nije u nekoj formi, ali izuzetan je igrac Marchisio. Jel znas koliki bi to bio upgrade za vezni red Uniteda ?
Korinov druze, opasno je govoriti prvak sa Juventusom i viceprvak sa Italijom.. Ne odnosi se ovo na Marcisia, ali imas uvjek igraca koji vise-manje doprinose trofejima. Evo npr. Mascerano osvojio sve sa Barcom.. 

dobrodosaoNane17 je napisao/la:Pozz za sve Djavole,novi sam na forumu ali pratim dogadjanja ovdje dugo,pa reko da se prijavim da malo razmijenim misljenja u vezi najdrazeg nam kluba!

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hvala hvalaKaunas je napisao/la:dobrodosaoNane17 je napisao/la:Pozz za sve Djavole,novi sam na forumu ali pratim dogadjanja ovdje dugo,pa reko da se prijavim da malo razmijenim misljenja u vezi najdrazeg nam kluba!

vjerujte mi bilo koji igrac da dodje mjesto kleverlija bit ce ogroman plus za nas,staa bi sada dao za gibsona
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Slazem se. Samo Marchisio je itekako imao utjecaja u Juventusu i Italiji, mada to ova zadnja sezona ne pokazuje. Momku ocigledno treba promjena sredine da bi povratio formu a to kada se desi dobio si top igraca.trxel je napisao/la:Korinov druze, opasno je govoriti prvak sa Juventusom i viceprvak sa Italijom.. Ne odnosi se ovo na Marcisia, ali imas uvjek igraca koji vise-manje doprinose trofejima. Evo npr. Mascerano osvojio sve sa Barcom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.