Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Gaze vas 10 godina. :violina:suhi je napisao/la:Nas trolaju 10 godina xDPatrickBateman je napisao/la:Sto vas oprase na football trolls u zadnje vrijeme
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Rerna, koliko je tebi godina? Znam da ces slagati, al odvadi malo.bparena je napisao/la:Gaze vas 10 godina. :violina:suhi je napisao/la:Nas trolaju 10 godina xDPatrickBateman je napisao/la:Sto vas oprase na football trolls u zadnje vrijeme
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
bice tekma ne brinem ja za to .. veca briga mi je vremenska prognoza i Bejl 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Jao Benzinca mašine.

0-24h, više su i meni dosadili.PatrickBateman je napisao/la:Sto vas oprase na football trolls u zadnje vrijeme

i menimandraX je napisao/la:Jao Benzinca mašine.![]()
![]()
0-24h, više su i meni dosadili.PatrickBateman je napisao/la:Sto vas oprase na football trolls u zadnje vrijeme![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Marcelo out,koja je ovo sezona zaredom da je povrijedjen u ovo doba godine ili da su oba prva dva picka za beka out?
Ne znam jel kanarinac 100% spreman ali i ako nije moraće biti,slijedi paklenih 8 dana.
Ne znam jel kanarinac 100% spreman ali i ako nije moraće biti,slijedi paklenih 8 dana.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Svakako je bio u očajnoj formi.madridist je napisao/la:Marcelo out,koja je ovo sezona zaredom da je povrijedjen u ovo doba godine ili da su oba prva dva picka za beka out?
Možda kanarinac uskrsne.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ima Ramos ,Varane na mjesto stoperamadridist je napisao/la:Marcelo out,koja je ovo sezona zaredom da je povrijedjen u ovo doba godine ili da su oba prva dva picka za beka out?

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Ma kanarinac igra sutra 100%. Ostatak ekipe isti kao protiv Raya, osim Illare i Lopeza.
Hala Madrid!
čuj idioti što zvižde preplaćenim zvjezdicamasuhi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakvi idioti na tribinama uzi

Slazem se,najvise treba da zvizde ikeru,ramosu i pepeustokton je napisao/la:čuj idioti što zvižde preplaćenim zvjezdicama, treba ovako svaku utakmicu, dok pojedinci ne skontaju da nisu veći od Madrida i da ne igraju za sebe nego za najveću instituciju.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
polako prepoznajete iz dana u danRaul_64 je napisao/la:
Otac najveci

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I Zidaneu se znalo zviždati to ne znači ništa .Puno je gore da se neko usudi Cristana nazvat preplaćenom zvijezdom.
Čovjek je već sad legenda Madrida i to je jedna od najvećih.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zamisli sad ovu plačipičku na Ikerovom mjestu kako bi plako i tražio odlazak iz kluba, za razliku od Legende koji šuti i trpi.suhi je napisao/la:Slazem se,najvise treba da zvizde ikeru,ramosu i pepeustokton je napisao/la:čuj idioti što zvižde preplaćenim zvjezdicama, treba ovako svaku utakmicu, dok pojedinci ne skontaju da nisu veći od Madrida i da ne igraju za sebe nego za najveću instituciju.
Bas je sutio i trpio po medijima u duetu sa svojom pickom saromstokton je napisao/la:Zamisli sad ovu plačipičku na Ikerovom mjestu kako bi plako i tražio odlazak iz kluba, za razliku od Legende koji šuti i trpi.suhi je napisao/la:Slazem se,najvise treba da zvizde ikeru,ramosu i pepeustokton je napisao/la:čuj idioti što zvižde preplaćenim zvjezdicama, treba ovako svaku utakmicu, dok pojedinci ne skontaju da nisu veći od Madrida i da ne igraju za sebe nego za najveću instituciju.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Nego šta nego preplaćena zvijezda, koja igra za svoju statistiku.madridist je napisao/la:I Zidaneu se znalo zviždati to ne znači ništa .Puno je gore da se neko usudi Cristana nazvat preplaćenom zvijezdom.
Kad osvoji par trofeja onda ću promjenit mišljenje, sad za sad su argumenti debelo na mojoj strani.
pokenjam ti se na argumente protiv igraca koji ima vise golova nego utakmicastokton je napisao/la:Nego šta nego preplaćena zvijezda, koja igra za svoju statistiku.madridist je napisao/la:I Zidaneu se znalo zviždati to ne znači ništa .Puno je gore da se neko usudi Cristana nazvat preplaćenom zvijezdom.
Kad osvoji par trofeja onda ću promjenit mišljenje, sad za sad su argumenti debelo na mojoj strani.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I ja sam prvi bio za to da se Ikera kazni zbog afere sa sarom i izdajom kluba od strane iste ali sad mislim da je dosta i da ga treba vratiti da brani svaku tekmu uz dužno poštovanje prema Diegu.
Ko zna šta su glavešine zamislile i kakva rokada nas čeka ljeto.
@Len
to je to..
Ko zna šta su glavešine zamislile i kakva rokada nas čeka ljeto.
@Len

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.