Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Eh ovako...
Da i ja napisem neko svoje misljenje o sastavu Uniteda i prihvatam vase kritike ukoliko ih bude i ispravite me slobodno gdje ne budem dobro napisao ahah.
Znaci na poziciji golmana imamo De Geu koji moze braniti na vrhunskom nivou jos 10, pa mozda cak i vise godina. Njegova zamjena takoder bi trebala ostati dugo u klubu , tako da na toj poziciji nemamo problema, isto kao i u napadu.
U napadu imamo 2 igraca svjetske klase i 2 dostoje zamjene koji bi mogli ulijetati u prvi tim u zavisnosti od forme. Znaci ni tu nam ne trebaju pojacanja.
Nasi problemi su odbrana i vezni red.
U odbrani na desnom beku imamo Rafaela koji je solidan igrac i mislim da moze igrati tu prvu postavu, a njegove zamjene bi bili Smalling i Fabio. Evru bi trebali prodati Monacu za dobre pare(samo sad nezz kad mu ugovor istice i da li ce dzaba otici ili ne), a Buttnera poslati negdje na posudbu, npr. u Stoke, hahah. Idealno rjesenje bi bio Baines, a njegova zamjena Fabio opet. Od stopera bi znaci ostali Evans i Jones, a Vidicu(zato sto vjerovatno ode) i Riu se zahvaliti i raskinuti saradnju. Uz Jonesa bi u prvoj postavi igrao neki novi igrac, a zamjena bi im bili Evans i Smalling, pa mozda i M.Keane. Znaci 2 pojacanja u odbrani.
Sredina je svakako nas najveci problem. Giggsu se zahvaliti na svemu i poslati a u penziju, a Younga, Valenciu i Nanija prodati(jer je Nani "nezadovoljan"). Kagawu bi trebali u neki klub koji ne igra puno teskih utakmica, kao npr. PSG, a od njih uzeti Meneza koji bi bio idealna zamjena Januzau i nekom novom krilu, mozda Di Maria, koji bi bio sigurno dobar igrac u dresu Uniteda, a uz Meneza tu i Zahu dodati kao zamjenu. U sredini bi trebali prodati Fletchera,Andersona i Fellainija. Carrick bi igrao prvu postavu, a uz njeg npr. Guarin koji je strasan igrac , a njihove zamjene bi bili Cleverley, Lingard i Powell koje bi vratili sa posudbe.
Znaci:
GK DDG
CB pojacanje
CB Jones
RB Rafael
LB Baines kao pojacanje
CMF Guarin kao pojacanje
CMF Carrick
RMF Januzaj
LMF Di Maria kao pojacanje
CF Rooney
CF RVP.
Da i ja napisem neko svoje misljenje o sastavu Uniteda i prihvatam vase kritike ukoliko ih bude i ispravite me slobodno gdje ne budem dobro napisao ahah.
Znaci na poziciji golmana imamo De Geu koji moze braniti na vrhunskom nivou jos 10, pa mozda cak i vise godina. Njegova zamjena takoder bi trebala ostati dugo u klubu , tako da na toj poziciji nemamo problema, isto kao i u napadu.
U napadu imamo 2 igraca svjetske klase i 2 dostoje zamjene koji bi mogli ulijetati u prvi tim u zavisnosti od forme. Znaci ni tu nam ne trebaju pojacanja.
Nasi problemi su odbrana i vezni red.
U odbrani na desnom beku imamo Rafaela koji je solidan igrac i mislim da moze igrati tu prvu postavu, a njegove zamjene bi bili Smalling i Fabio. Evru bi trebali prodati Monacu za dobre pare(samo sad nezz kad mu ugovor istice i da li ce dzaba otici ili ne), a Buttnera poslati negdje na posudbu, npr. u Stoke, hahah. Idealno rjesenje bi bio Baines, a njegova zamjena Fabio opet. Od stopera bi znaci ostali Evans i Jones, a Vidicu(zato sto vjerovatno ode) i Riu se zahvaliti i raskinuti saradnju. Uz Jonesa bi u prvoj postavi igrao neki novi igrac, a zamjena bi im bili Evans i Smalling, pa mozda i M.Keane. Znaci 2 pojacanja u odbrani.
Sredina je svakako nas najveci problem. Giggsu se zahvaliti na svemu i poslati a u penziju, a Younga, Valenciu i Nanija prodati(jer je Nani "nezadovoljan"). Kagawu bi trebali u neki klub koji ne igra puno teskih utakmica, kao npr. PSG, a od njih uzeti Meneza koji bi bio idealna zamjena Januzau i nekom novom krilu, mozda Di Maria, koji bi bio sigurno dobar igrac u dresu Uniteda, a uz Meneza tu i Zahu dodati kao zamjenu. U sredini bi trebali prodati Fletchera,Andersona i Fellainija. Carrick bi igrao prvu postavu, a uz njeg npr. Guarin koji je strasan igrac , a njihove zamjene bi bili Cleverley, Lingard i Powell koje bi vratili sa posudbe.
Znaci:
GK DDG
CB pojacanje
CB Jones
RB Rafael
LB Baines kao pojacanje
CMF Guarin kao pojacanje
CMF Carrick
RMF Januzaj
LMF Di Maria kao pojacanje
CF Rooney
CF RVP.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
@sikirica. Mahinalno mi oci poletiše na ovaj sastav i kad sam vidio da su pojacanja Guarin i Di Maria, dosta je bilo. Pa nek mi vala igra Cleverley, a ne Guarin. Što se tice Di Marie, slican igrac kao Valencia. Ovaj koristi samo lijevu, ovaj drugi samo desnu nogu.
[youtube][/youtube]
Objasnio momciluka. Pogotovo za Cleva.
Objasnio momciluka. Pogotovo za Cleva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
**** bas i Guarin i Kovacic i Rakitic i ostali... Daj neka prava top imena u fudbalu, a ne nekoga ko ce mozda imati neki dobar period u klubu.
Nek na ljeto iskesiraju bruku para za 2 normalna igraca za koja se necu morati brinuti hocel se adaptirati ili nece, kako ce igrati i to, pun k... Felainia i slicnih kupovina.
Nek na ljeto iskesiraju bruku para za 2 normalna igraca za koja se necu morati brinuti hocel se adaptirati ili nece, kako ce igrati i to, pun k... Felainia i slicnih kupovina.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Ni u ludilu. Takticki bi Mou, mozda bio i najbolje rjesenje, ali strateski, to bi bilo katastrofalno za Fergijev United. A Charlton i Fergi to vrlo dobro znaju.Greivis je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da bi navijaci Uniteda zeljeli Mourinha za trenera.
Ovo je prije svega gospodski klub, s gospodskim navijacima.
Svasta procitah i ne vjerujem dokle ljudi idu da bi prikazali svoje stavove kao jedino ispravne.Misljenje postaje cinjenica, bar ovdje.
Moyesu se mora priznati jedna stvar: sve negativno sto je moglo da se desiti, otprilike se desava ove sezone.
Ferguson i Murinjo imaju veoma dobar odnos i da je to ikada bila realna opcija, sigurno bi je njih dvojica realizovali. Niti Unied želi Murinja, niti Murinjo želi United.
United je nakon milion godina u nezgodnoj situaciji. Fergie je imao 5-6 sezona da se dokaže i nije dobio nogu kad je imao loše rezultate u početku, međutim, to su bila neka druga vremena, a ova trenutna situacija je nepoznata za njih.
United je nakon milion godina u nezgodnoj situaciji. Fergie je imao 5-6 sezona da se dokaže i nije dobio nogu kad je imao loše rezultate u početku, međutim, to su bila neka druga vremena, a ova trenutna situacija je nepoznata za njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jok , nikako Mou nije zelio u United
Njihov odnos se moze okarakterisati kao : "yes sir", " no sir", "thank you sir"

Njihov odnos se moze okarakterisati kao : "yes sir", " no sir", "thank you sir"

Mou da vam je dosao,giggs bi sad imao 10 golova i 15 asis

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Mourinho nije bio opcija kao trener Uniteda kad je Ferguson otišao, niti ce kada biti. Ovu pricu koju pricas @Virtual mozes macku o rep. Mourihno da je imao poziv iz Untieda, on bi sada bio menadjer Uniteda, ne Chelsea.
Pa oni znaju da je Jose želio u United. Stvarno ste obaviješteni, svaka vam čast.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ti kao znaš da nije želio u United, takodje svaka ti čast.Virtu4l je napisao/la:Pa oni znaju da je Jose želio u United. Stvarno ste obaviješteni, svaka vam čast.
Dječače, prije svega, kao forumaš mi uopšte nisi zanimljiv. Na ovoj temi obično diskutujem sa provjerenim forumašima.Belmin6 je napisao/la:A ti kao znaš da nije želio u United, takodje svaka ti čast.Virtu4l je napisao/la:Pa oni znaju da je Jose želio u United. Stvarno ste obaviješteni, svaka vam čast.
Što se teme tiče, ja ne znam šta je Mourinho želio, ali znam da je više puta rekao da ako se vrati u Englesku, vraća se u Chelsea, jer je navijačima ostao dužan jedan trofej i da je to jedini klub koji bi mogao voditi na ostrvu. Održao je obećanje i vratio se.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tvoja licna stvar da li sam ja tebi zanimljiv ili ne, to mi uopšte nije bitno. Na forumu se svako ima pravo izjasniti i dati svoje mišljenje, ne znam zašto tebi to smeta.
Što se tice Josea, vratio se on, ali svi znamo kakav je on. Lovit ce on klempu, ali ako ga ne uzme za 3 sezone, desit ce se kao i prošli put, barem ja tako mislim.
Što se tice Josea, vratio se on, ali svi znamo kakav je on. Lovit ce on klempu, ali ako ga ne uzme za 3 sezone, desit ce se kao i prošli put, barem ja tako mislim.
Koji argumentiVirtu4l je napisao/la:Dječače, prije svega, kao forumaš mi uopšte nisi zanimljiv. Na ovoj temi obično diskutujem sa provjerenim forumašima.Belmin6 je napisao/la:A ti kao znaš da nije želio u United, takodje svaka ti čast.Virtu4l je napisao/la:Pa oni znaju da je Jose želio u United. Stvarno ste obaviješteni, svaka vam čast.
Što se teme tiče, ja ne znam šta je Mourinho želio, ali znam da je više puta rekao da ako se vrati u Englesku, vraća se u Chelsea, jer je navijačima ostao dužan jedan trofej i da je to jedini klub koji bi mogao voditi na ostrvu. Održao je obećanje i vratio se.

Najrazvikaniji menadzer danasnjice nije zelio da sjede na najvrucu mendzersku stolicu, te da naslijedi covjeka, kojeg i sam zove sef. Pure logic

Sjeti se samo onog cmizdrenja oko Fergia i podilazenja istom, kad nas je Cakir eliminisao iz LP. Naguzio mu se Mourinho, al ga Aleks lagano odbio

Al ipak, Chelsea je Chelsea

Sljedeci mec cist kec na vas, puci ce film Unitedu a jos ce bit dobra kvota 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
IspravljenoAA23 je napisao/la:Sljedeci mec cista dvica na Swansea, puci ce film Unitedu a jos ce bit dobra kvota

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
DAVID MOYES:
- "Situacija je teška i moramo da nastavimo dalje. Nismo uradili mnogo toga lošeg. Prije prvog gola, mislio sam da će sudija presuditi u našu korist. Nisam mogao da vjerujem da je pokazao na slobodan udarac. To je bila strašna odluka."
- "Svi smo se smejali u tom momentu. Izgledalo je kao da u isto vrijeme moramo da se borimo i sa sudijama i sa protivnikom."
- "Imali smo sjajnu podršku navijača. Znaju da prolazimo kroz težak period i vjerovatno dugo nisu videli ovako loše stanje. Odlučan sam da sve vratim na svoje mjesto, a to sam osjetio i u svlačionici. Moram da pronađem razlog zašto igramo dobro protiv jakih timova, ali ne i protiv ostalih klubova u ligi"
- "Situacija je teška i moramo da nastavimo dalje. Nismo uradili mnogo toga lošeg. Prije prvog gola, mislio sam da će sudija presuditi u našu korist. Nisam mogao da vjerujem da je pokazao na slobodan udarac. To je bila strašna odluka."
- "Svi smo se smejali u tom momentu. Izgledalo je kao da u isto vrijeme moramo da se borimo i sa sudijama i sa protivnikom."
- "Imali smo sjajnu podršku navijača. Znaju da prolazimo kroz težak period i vjerovatno dugo nisu videli ovako loše stanje. Odlučan sam da sve vratim na svoje mjesto, a to sam osjetio i u svlačionici. Moram da pronađem razlog zašto igramo dobro protiv jakih timova, ali ne i protiv ostalih klubova u ligi"
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
@rio, šta te muci prijatelju ?
Sta Vam se desava ??? 

Bar je nešto naučio od Fergusona.Kaunas je napisao/la:- "Svi smo se smejali u tom momentu. Izgledalo je kao da u isto vrijeme moramo da se borimo i sa sudijama i sa protivnikom."
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.